bramki z meczu juve- bologna
- nookie
- Juventino
kouba pisze:nie ważne czy strzelił barkiem czy głową czy ręką, ważne że siedzi w bramce :!:
Dla mnie w sumie roznica...wolalbym zeby JUVE strzelalo pewne bramki do ktorych nikt nie moze sie przyczepic...strzelanie z barkow albo z reki to nie w stylu JUVE :? :? :?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Wojtom
- Juventino
nie wiem o co chodzi ??? widzialem bramki i przeciez trezeguet z karnego pewnie w inną strone niz bramkarz sie rzucal zapykał gola !!! ave JUVENTUS !!! 3pkt i 1 miejsce jest nase !!! 

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- juve21
- Juventino
Ja widziałem te brameczki. Co tu dużo mówić ,karnego dla juve nie powinno być. Dla Lazio też nie ,ale nie był tak kontrowersyjny jak ten dla juve. A bramka Juliano została strzelona prawidłowo ,choć troszke dziwnie 

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Juventinha
- Qualità Juventina
barkiem jak barkiem, a widzieliscie bramke guliego w meczu bologna-udinese z 3 kolejki????? to dopiero byla bramka:) i to calkowicie reka.
- Peja48
- Juventino
a ja widziałem brameczki bo oglądałem mecz bramka dla Juve to dośrodkowanie z lewej strony Nedveda(rzut rożny) i Iuliano jak by niechiał strzelać obrócił się a piłka trafiła w jego bark
Bolognii należał się karny podszedł Signorii strzelił w prawy górny Buffon podszedł prawy dół.Póżniej kontrowersyjny karny dla Juve ale Trezeguet zamienia go na gola strzela w środek bardzo mocno a Pagliuca na lewo
Bolognii należał się karny podszedł Signorii strzelił w prawy górny Buffon podszedł prawy dół.Póżniej kontrowersyjny karny dla Juve ale Trezeguet zamienia go na gola strzela w środek bardzo mocno a Pagliuca na lewo
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Peja48
- Juventino
Juventinha czy ty masz kablówkę cyfre albo coś w tym rodzaju jeśli masz to dziwię ci że nieoglądasz w każdę niedzielę o 18:10 jest 90minuta tam są wszystkie bramki serie a
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Slim
- Juventino
Ej no ja widzialem te bramki... Zambrotta przyznal sie ze Faulu nie bylo no i mial racje bo go nie bylo... ale ze sedzia nas lubi to juz inna bajka... przez przypadek mu sie podyktowalo karniaka... Iuliano strzelil ladna bramke i czemu przypadkowa?? Ladna brama!! a karny dla Bologny no coz... jako fan Juve mowie ze nie powinno go bycKwi@tek pisze:kto widzial bramki szczelone w tym meczu nie sie wpisze co mysli o nich dwa watpliwe karne i bramka iuliano szczelona barkiem cos dziwnego