LaLiga
- gawron
- Juventino
Barca wygrała zasłużenie, bo była skuteczniejsza. Żelek przed meczem mówił, że na pewno padnie dużo bramek, ale jak te bramki miały padać po stronie jego drużyny, skoro po najdogodniejszych sytuacjach strzelali prosto w Valdesa.. Zresztą Blaugrana mogła wygrać jeszcze wyżej, gdyby nie Messi, który przysępił około 71. minuty, kiedy obok niego biegł zupełnie niekryty Pedro(?). Jeszcze w 78. minucie po kapitalnym podaniu i strzale Lionela fenomenalną paradą popisał się Casillas. Cóż, nie ma siły na Barcelonę. Znowu prą do przodu ku mistrzostwu kraju i już prawie na pewno mają zapewnione drugie z rzędu zwycięstwo w Lidze Mistrzów (nie ujmując nic interowi, rzecz jasna).
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Barcelona sprawia wrażenie będącej absolutnie poza zasięgiem jakiejkolwiek innej drużyny. Indywidualności, taktyka i... przygotowanie fizyczne. Dołek formy fizycznej mają już za sobą i wychodzą na ostatnią prostą tego sezonu w pełni sił. Dzisiaj największe wrażenie zrobił na mnie właśnie pressing Katalończyków. Nawet po drugiej bramce każdy z zawodników gości był po prostu w nieustannym ruchu. Zupełnie odwrotna sytuacja niż w naszym wypadku.
Nie mogę się doczekać ich meczu z Interem :C. Mam nadzieję, że wcześniej obniżymy morale złodziei ogrywając ich drugi raz w tym sezonie. Przystępując do meczu z Barcą podłamani dostaną historyczne lanie i odechce im się na kolejne długie lata półfinałów.
Nie mogę się doczekać ich meczu z Interem :C. Mam nadzieję, że wcześniej obniżymy morale złodziei ogrywając ich drugi raz w tym sezonie. Przystępując do meczu z Barcą podłamani dostaną historyczne lanie i odechce im się na kolejne długie lata półfinałów.
calma calma
- Majos
- Juventino
Barcelona pokazała skuteczność w Madrycie i dlatego zasłużenie wygrała to spotkanie. Tym samym stało się niemal pewne, że to Barcelona zdobędzie tytuł Mistrza Hiszpanii. Wiadomo było, że od dawna liczyły się tylko dwa zespoły i że teraz wszystko jest jeszcze przecież możliwe, ale nie sądzę, żeby Katalończycy oddali prowadzenie w klasyfikacji ligowej do końca sezonu. Wielka chwała piłkarzom i działaczom, za pamięć o polskim samolocie, który się rozbił. Wielkie brawa.
- Wojtek
- Juventino
No i Barca wygrała :evil: znowu Messi...
Ten mecz daje dużo większe szanse na wygranie ligi dla barcy
mają 3 pkt więcej i 7 meczy do końca...
Real będzie musiał nazbierać więcej oczek bo bezpośrednie mecz ma barca lepsze...
Kto nie przegrał z Barcą w poprzednim czy w tym sezonie ? Odpowiedź jest prosta JUVE!!!
Ten mecz daje dużo większe szanse na wygranie ligi dla barcy
mają 3 pkt więcej i 7 meczy do końca...
Real będzie musiał nazbierać więcej oczek bo bezpośrednie mecz ma barca lepsze...

Kto nie przegrał z Barcą w poprzednim czy w tym sezonie ? Odpowiedź jest prosta JUVE!!!
- Gość
Barca przegrywa dzisiaj derby. Jeśli jutro Real wygra z Valencją to będzie bardzo ciekawa końcówka sezonu. Barca ma jeszcze 2 trudne wyjazdy w kalendarzu, gdzie Real już teoretycznie ma samych łatwych przeciwników. Różnica jednak między tymi dwoma drużynami polega na tym, że Barca potrafi wygrać ze wszystkimi a Real potrafi przegrać ze wszystkimi. Szanse na mistrza oceniam 50/50 dla obu zespołów.
- PrzemasJuve
- Juventino
0-0 bylo w derby....no chyba ze traktujesz to jako porazke fcb
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Wojtek
- Juventino
Osobiście wolę żeby lige hiszpańskąwygrał Real bo mam dość przechwalania się tą barcą przez mojega brata
Real wygra dzisiaj z Valencią i będzie tylko 1 pkt straty...
Nie lubie Realu ale tylko oni w tym sezonie mogą wygrać z barcą lige

- Majos
- Juventino
Końcówka ligi hiszpańskiej jest bardzo emocjonująca, Barcelona ma teoretycznie silniejszych rywali do końca sezonu niż Real, ale ja sądzę, że jednak dają radę wygrać mistrza. Wiadomo, Realu nie lubię, dlatego życzę im jak najgorzej, w końcu jak nie wygrają to znowu Perez ma okazję " zapolować "na rynku transferowym<<W@jTEk>> pisze:Osobiście wolę żeby lige hiszpańskąwygrał Real bo mam dość przechwalania się tą barcą przez mojega brata![]()

- Marian.
- Juventino
Przeglądałem przed chwilą forum realmadrid.pl i natknąłem się na temat "Angel Di Maria".
Jak wiemy Real jest bliski pozyskania skrzydłowego Benfiki. Z tego co czytam to większość sympatyków Realu nie jest zadowolona z transferu. Sądzą, że jeżeli to prawda to bardzo dużo przepłacili, w ogóle nie są do niego przekonani.
Trochę mnie to dziwi. Jak pojawił się na JP news o zainteresowaniu Di Marią i rzekomej wymianie Tiago + 30 milionów = Di Maria to większość byłaby zachwycona takim transferem :lol:.
Czy to nie dziwne, że kibice Juventusu chcą zawodnika, za którego trzeba będzie zapłacić 1/3 budżetu na transfery + oddanie zawodnika wartego 8 milionów Euro, a kibice Realu klubu który będzie miał do dyspozycji z 2-3 razy większy budżet na mercato od Juve nie chcą go, bo byłby to transfer o dużo przepłacony? Dziwne.
Jak wiemy Real jest bliski pozyskania skrzydłowego Benfiki. Z tego co czytam to większość sympatyków Realu nie jest zadowolona z transferu. Sądzą, że jeżeli to prawda to bardzo dużo przepłacili, w ogóle nie są do niego przekonani.
Trochę mnie to dziwi. Jak pojawił się na JP news o zainteresowaniu Di Marią i rzekomej wymianie Tiago + 30 milionów = Di Maria to większość byłaby zachwycona takim transferem :lol:.
Czy to nie dziwne, że kibice Juventusu chcą zawodnika, za którego trzeba będzie zapłacić 1/3 budżetu na transfery + oddanie zawodnika wartego 8 milionów Euro, a kibice Realu klubu który będzie miał do dyspozycji z 2-3 razy większy budżet na mercato od Juve nie chcą go, bo byłby to transfer o dużo przepłacony? Dziwne.

- Ya-Qb 25
- Juventino
No a postaw sie na miejscu Realu po co wydawać fortune na Di Mari'e gość nie ma szans na pierwszą 11 (czytaj Ronaldo)Marian. pisze:Przeglądałem przed chwilą forum realmadrid.pl i natknąłem się na temat "Angel Di Maria".
Jedna matka
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
- Simi
- Qualità Juventino
Jakby nie patrzec to wygląda to tak :Ya-Qb 25 pisze:No a postaw sie na miejscu Realu po co wydawać fortune na Di Mari'e gość nie ma szans na pierwszą 11 (czytaj Ronaldo)Marian. pisze:Przeglądałem przed chwilą forum realmadrid.pl i natknąłem się na temat "Angel Di Maria".
----------L.Diarra-----Xabi Alonso---------
Granero ----------Kaka------------Ronaldo
------------------Higuain--------------------
Dla obecnego/byłego/przyszłego trenera Realu to żaden problem przeniesc Cristiano na prawą flankę, a na lewej postawic na młodego Argentyńczyka. Jak wiadomo po całej sytuacji z Riberim, Real ponoc zrezygnował z usług Francuza.
- Wojtek
- Juventino
Wg dziennikarzy Real Mardryt chce wyłożyć na Leo Messiego aż 120 mln
Na 99% to głupi wymysł dziennikarzy Leo nigdy nie odszedłby do największego wroga Barcy...
Real nie wydałby 120 chociaż niebyłbym tego taki pewnien
Byli zdolni wydać na Krystyne 96 mln oj Perez Perez 
Na 99% to głupi wymysł dziennikarzy Leo nigdy nie odszedłby do największego wroga Barcy...
Real nie wydałby 120 chociaż niebyłbym tego taki pewnien

- jareckik
- Juventino
Najbardziej mnie teraz śmieszy ławka Realu, tylko Kaka + Benzema = 100 mln E ;P