Koszulki na sezon 2010/2011
- Azrael
- Juventino
Jeśli chodzi o koszulki domowe to ja za potencjalny wzór naszych przyszłorocznych strojów upatrywałbym w tych "przeciekach" strojów Atletico i projektach dla Barcy. Jak pokazuje doświadczenie z poprzednich lat firma Nike robi bardzo podobne stroje dla "pasiastych" drużyn:

Gdyby więc domowe stroje Juventusu, były stworzone na podobną modłę, to ja byłbym zadowolony. Rewolucji oczywiście żadnej nie ma, ale chyba tego nie oczekujemy od podstawowych koszulek.
Co do koszulek wyjazdowych, to w tej kwestii pełna dowolność. Ja mam nadzieje, że nie będą one - tak jak w obecnym sezonie (które osobiście poza tym mi się podobały) - wpadały w tą samą kolorystykę co "domówki".

Gdyby więc domowe stroje Juventusu, były stworzone na podobną modłę, to ja byłbym zadowolony. Rewolucji oczywiście żadnej nie ma, ale chyba tego nie oczekujemy od podstawowych koszulek.
Co do koszulek wyjazdowych, to w tej kwestii pełna dowolność. Ja mam nadzieje, że nie będą one - tak jak w obecnym sezonie (które osobiście poza tym mi się podobały) - wpadały w tą samą kolorystykę co "domówki".
Pozdrawiam!
- mati888
- Juventino
chyba, że Nike wpadnie na coś, na co wpadło Lotto w czasie swojego ostatniego sezonu z Juve. W całości dominowała raczej czerń-w takim układzie, wyjazdówka w dominującej bieli by pasowała. Ale oni tego nie wymyślą... :roll:stahoo pisze:Wyjazdówka NIE MOŻE byc biała. Dlaczego? Z dalszej odległosci (jak kamera transmisyjna) nasze domowe koszulki wygladaj prawie tak jak zwykłe białe...
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- PrzemasJuve
- Juventino
bedzie kolnierzyk..MU majacy tez nike tez go ma...a wzor pasiaka wydaje sie ok...
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- tylko juve
- Juventino
Mi się podoba ta koszulka nike

przerobil bym ja na mój gust i gotowe pomieszał bym ją z koszulką tabo która umiescił
tzn: włoska flaga 2 gwiazdki i może być.Chociaż pozłacana by być mogła 8)
PS kiedy będzie zaprezentowanie strojów bo my zawsze jakoś puźno :!:

przerobil bym ja na mój gust i gotowe pomieszał bym ją z koszulką tabo która umiescił

PS kiedy będzie zaprezentowanie strojów bo my zawsze jakoś puźno :!:

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
To już najfajniej by było jakby był albo sam FIAT albo Ferrari.bajbek17 pisze:Moim zdaniem bezsens. Powinno byc New Holand bo jednak od poczatku Juve i Fiat wspolpracuja razem. A poza tym spoko wygladaly koszulki z New Holand. Chciałbym by Juve wieksza wage przywiazywało do tradycji.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- tabo89
- Juventino
- KondzioJuveFans
- Juventino
te stroje Juve na nowy sezon to będą obcisłe czy zwykłe ? bo jak obcisłe to bieda...
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- jsduga
- Juventino
Dlaczego różowe kiczowate? Przynajmniej byśmy nawiązali troszkę do historii :lol:Ya-Qb 25 pisze:coś mi sie wydaje żeby raczej sie nie napalać na koszulki Juve bo Nike domową zrobią w pasy (standart bez szału) a wyjazdowe jakieś kiczowate np różowe
Ja uważam, że pierwszy komplet powinien być standardowy, czyli czarno-białe pasiaki, a drugi??? Opcja białej z pasami czerwonym i zielonym ok, ale o ile się nie mylę, to podobny motyw miał swego czasu Inter.
„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
- Marian.
- Juventino
Przeglądałem na SoloJuve historię naszych strojów i z tego co zobaczyłem to to, że Juventus nigdy nie miał koszulek Adidasa. Chyba, że chodzi ci np. o Milan.Simi pisze:@up
Mnie za to przypadły do gustu pasiaki w wykonaniu Adidasa.