Juventus Stadium
- lisciozerca
- Juventino
Będą wyglądać tak jak zawsze, tzn. wyjdzie 22 chłopa na murawę, 20-stu będzie ganiało za piłką, a dwaj pozostali będą starali się ją łapać w ręce, do tego jeszcze jeden co gra w "piłka parzy" ;pYa-Qb 25 pisze:jestem strasznie ciekaw jak będą wyglądać mecze na tym stadionie
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Z każdym nowym zdjęciem, filmikiem coraz bardziej nie mogę się doczekać. Z jednej strony rok to jakoś się wytrzyma, ale z drugiej to aż rok.tabo89 pisze:Tym razem nie symulacje komputerowe ale prawdziwe wideo z budowy:
Widać już kawał stadionu i robota wrze
Jestem ciekaw atmosfery na nowym obiekcie, szczególnie podczas meczów z interem czy Milanem.
- tabo89
- Juventino
Kilka widoków z góry na Stadion, zdaje się że jeszcze z kwietnia:

Natomiast to czego jeszcze nie było wcześniej to zdjęcia krzesełek i foteli, które będziemy mieli na Stadionie:

Kilka zdjęć makiety:

Propozycja zagospodarowania terenu wokół:

Jakieś zdjęcia techniczne:

I cennik dla trybun centralnych:

Natomiast to czego jeszcze nie było wcześniej to zdjęcia krzesełek i foteli, które będziemy mieli na Stadionie:

Kilka zdjęć makiety:

Propozycja zagospodarowania terenu wokół:

Jakieś zdjęcia techniczne:

I cennik dla trybun centralnych:

- stahoo
- Juventino
Tutaj nie ma co się wydawaćMarian. pisze:Nie wydaje wam się, że te trybuny jakieś takie małe, niskie ? One później mają pomieścić 40 tysięcy kibiców? Jakoś mi się nie wydaję :?

PS. Te krzesełka są vipowskie

- Monte Cristo
- Juventino
O kurde, naprawde niezle to zaczyna wygladac
Juz sie nie moge doczekac efektu samego wejsca na stadion (pamietam ze chwila samego wejscia na np. stadion w Berlinie zrobila na mnie wielkie wrazenie). I swietnie ze to bedzie tak "zamkniete", czy zizolowane, bedzie taka akustyka ze atmosfera bedzie lepsza niz na jakims smiesznym Anfield 

Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- Wojtek
- Juventino
No teraz już ten stadion nabiera kształtów
Jeszcze tylko rok w maju przyszłym roku mamy otwarcie nie ?
A tak apropos wie ktoś z kim zagramy na otwarcie stadionu ? to będzie maj więc gdzieś koniec ligi...marzeniem byłoby zdobyć scudetto na otwarcie stadiony jeszcze na dodatek z Interem (wszystko jest możliwe
)

A tak apropos wie ktoś z kim zagramy na otwarcie stadionu ? to będzie maj więc gdzieś koniec ligi...marzeniem byłoby zdobyć scudetto na otwarcie stadiony jeszcze na dodatek z Interem (wszystko jest możliwe
- mateo369
- Juventino
planowo ma być gotowy na początek sezonu 2011/12 a więc pewno gdzieś w sierpniu. Patrząc na aktualny stan budowy powinniśmy być naprawdę bardzo szczęśliwi jeśli pod koniec przyszłorocznych wakacji obiekt zostanie oddany do użytku.<<W@jTEk>> pisze:No teraz już ten stadion nabiera kształtówJeszcze tylko rok w maju przyszłym roku mamy otwarcie nie ?
Co do krzesełek - kolorystyka dobra (na ale inna przecież nawet nie wchodziła w grę), poza tym nic nadzwyczajnego, choćby te z nowego stadionu Legii wyglądają na bardziej wygodne i lepsze.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- tabo89
- Juventino
Najnowsza porcja zdjęć prosto z juventus.it ( http://www.juventus.it/site/ita/NEWS_ph ... ges_gid_12 )

- tabo89
- Juventino