Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- lisciozerca
- Juventino
Albo ja jestem ułomny, albo chodzi o to<<W@jTEk>> pisze:Mam pytanie wie ktoś z was jak się nazywa ta piosenka która leci po strzeleniu gola na tym filmiku ?
Jeśli ktoś wie będe wdzięczny :-D

- ewerthon
- Juventino
Dodałem niedawno filmik na youtube i po wejściu na mój kanał, on się automatycznie zaczyna odtwarzać. Czy jest możliwość, żeby to wyłączyć? Istnieje taka opcja w ustawieniach? Nie chce żeby mi się włączał za każdym razem po wejściu na stronę kanału.
- ewerthon
- Juventino
Miałem już to odznaczone wcześniej<<W@jTEk>> pisze:Wiem o co chodzi...
Jak masz włączony kanał to naciś ''Filmy wideo i playlisty'' i tam na dole jest ''Automatycznie odtwarzaj polecany film wideo'' odznacz to...I wszystko będzie git

- tabo89
- Juventino

http://www.google.pl/support/forum/p/yo ... 5608&hl=pl
Witaj,
w ramach portalu YouTube nie udostępniamy takiej opcji. Filmy są odtwarzane automatycznie.
Zespół YouTube
- Wojtek
- Juventino
A to dziwne bo na początku nie wiedziałem o co chodzi miałem odznaczone i nie odtwarzało filmu automatycznie...Zaznaczyłem z ciekawości czy to będzie to i odtwarzałoewerthon pisze:Miałem już to odznaczone wcześniej<<W@jTEk>> pisze:Wiem o co chodzi...
Jak masz włączony kanał to naciś ''Filmy wideo i playlisty'' i tam na dole jest ''Automatycznie odtwarzaj polecany film wideo'' odznacz to...I wszystko będzie git. Czy z tym, czy bez tego i tak się filmik zaczyna odtwarzać

Mi nie odtwarza automatycznie filmiku po wejściu na mój kanał

- ewerthon
- Juventino
Mnie też wcześniej nie odtwarzało, dopiero teraz jak dodałem ten filmik. Pierwszy raz mi się to zdarzyło. Nie wiem, może to już takie zmiany na stałe. Najgorsze jest to, że nigdzie w google nie można znaleźć odpowiedzi. Denerwuje mnie to za każdym razem jak wchodzę na swój kanał...
- FalsoVero
- Juventino
Pytanie do studentów i nie tylko, czy ktoś zna dobry przepis na galaretkę tylko zamiast wody dodać wódke. Poczytałem trochę na google ale za dużo się nie dowiedziałem...
Starczy tylko zamiast wody dodać wódki czy do galaretki z wodą dodać wódki?
Starczy tylko zamiast wody dodać wódki czy do galaretki z wodą dodać wódki?
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- tabo89
- Juventino
Ciekawy pomysł, nie słyszałem jeszcze o takich galaretkach ale warto spróbować.
http://pyszny.blox.pl/2007/01/Wesole-galaretki.html
Tutaj jest chyba jasno opisane.
Podsumowując i odpowiadając na Twoje pytanie to nie wystarczy zastąpić wody wódką.
Wychodzi na to, że trzeba robić "normalną" galaretkę i gdy wystygnie a zanim stężeje dolać rozweselacza
Podsumowując i odpowiadając na Twoje pytanie to nie wystarczy zastąpić wody wódką.
Wychodzi na to, że trzeba robić "normalną" galaretkę i gdy wystygnie a zanim stężeje dolać rozweselacza
- FalsoVero
- Juventino
Tabo polecam ! Tylko , ze ja zrobilem z 0.5 wodki i jednej galaretki.tabo89 pisze:Ciekawy pomysł, nie słyszałem jeszcze o takich galaretkach ale warto spróbować.
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- Safin
- Juventino
Mam pytanie troche innej tematyki, a mianowicie, wczoraj grając w piłkę =, broniąc strzal upadłem na prawą ręke. No i niestety tak niefortunnie, że podwineła mi się ręka, wykręcając biceps.
teraz każda czynność sprawia niesamowity ból, ręki podnieść nie moge, spać tak samo. No i moje pytanie znacie jakis dobre maście lub środki przeciwbólowe? Zastanawiam się nad Pengajem (nie wiem jak sie pisze).
Powinienem iść do lekarza, ale strasznie tego nie lubię zwłaszcza w W-wie. No i czuje, że może być gips
Z góry dzieki za jakąkolwiek odp.
teraz każda czynność sprawia niesamowity ból, ręki podnieść nie moge, spać tak samo. No i moje pytanie znacie jakis dobre maście lub środki przeciwbólowe? Zastanawiam się nad Pengajem (nie wiem jak sie pisze).
Powinienem iść do lekarza, ale strasznie tego nie lubię zwłaszcza w W-wie. No i czuje, że może być gips

Z góry dzieki za jakąkolwiek odp.
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Safin, maść o której mówisz to Ben-Gay, ale jest to maść przede wszystkim rozgrzewająca więc raczej wiele Ci to nie pomoże, bo zazwyczaj stosuje się ją przy stłuczeniach albo przed treningiem aby dogrzać bolący mięsień. Owszem, ma tam jakieś własności przeciwbólowe ale są od tego inne, lepsze środki typu Fastum żel, które polecam.
Ale jeżeli masz taki ból, że nie możesz spać to mogłeś naderwać mięsień lub coś skręcić w łokciu, ewentualnie mogłeś też coś złamać.
Tak więc żadnych maści i jak najszybciej lekarz, bo mogą powikłania być.
Ale jeżeli masz taki ból, że nie możesz spać to mogłeś naderwać mięsień lub coś skręcić w łokciu, ewentualnie mogłeś też coś złamać.
Tak więc żadnych maści i jak najszybciej lekarz, bo mogą powikłania być.