Koszulki na sezon 2010/2011
- Monte Cristo
- Juventino
Okropne.Azteck pisze:ten projekt co zarzuciles to jest koncepcja kitsów do PES'a wymyslona przez gigi82PaulCone pisze:Witam! Dziś o 17:33 na FaceBook'u, na jednym z włoskich fanpage'ów pojawiła się notatka odnośnie strojów na nowy sezon. Co sądzicie o strojach i o samej info.? Osobiście, strój domowy przypomina mi strój Newcastle z jednego z sezonów za czasów Shearer'a.
Poniżej link do ów notatki.
Uploaded with ImageShack.us
z tym ze to wersja beta w ostatecznej wersji zmienil logo na BetClic
Niech domowe beda takie jak te podane przez tabo89 a wyjazdowe takie jak z tego sezonu tylko ze inny kolor (niebieski, zolty, rozowy, fioletowy? ile to jest kolorow bardziej odrozniajacych sie od naszego domowego stroju?). Mam nadzieje ze ten skosny, bialo-czarny pas zostanie na wyjazdowkach, ale to raczej nierealne.
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- AVE JUVE!!!
- Juventino
najlepsze te z Torresem chociaz ta w kolorach flagi Italii tez niezla jak dla mnie 

- Mateuszello
- Juventino
Zauważyłem, że na tyłach koszulki są źle pasy namalowane, ale to tylko drobny szczegół ;Ptabo89 pisze:Kolejny kibicowski projekt znaleziony na VS. Klasyczny pasiak, całkiem niezły, może tylko sponsora dałbym wyżej. Ciekawy kołnierzyk.
Niektórzy na pewno dali by wiele, żeby jedna z koszulek (a dokładniej jej tył) w przyszłym sezonie tak wyglądała
Ale tez z Torresem to domowe, a w barwach Italii wyjazdowe, więc... :-DAVE JUVE!!! pisze:najlepsze te z Torresem chociaz ta w kolorach flagi Italii tez niezla jak dla mnie
- tabo89
- Juventino
- bajbek17
- Juventino
Moim zdaniem bezsens. Powinno byc New Holand bo jednak od poczatku Juve i Fiat wspolpracuja razem. A poza tym spoko wygladaly koszulki z New Holand. Chciałbym by Juve wieksza wage przywiazywało do tradycji.
- mati888
- Juventino
tabo89 pisze:Co z nimi nie tak?Mateuszello pisze:Zauważyłem, że na tyłach koszulki są źle pasy namalowane
z przodu na środku jest biały pas, z tyłu na środku jest czarny
@<<W@jtek>>-nie napisałem, że to moja opinia, wyjaśniłem, o co chodzi Mateuszello'wi
Ostatnio zmieniony 05 maja 2010, 16:26 przez mati888, łącznie zmieniany 1 raz.
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- tabo89
- Juventino
Nie widać żadnych informacji na temat drugiego sponsora więc zapewne na wyjazdówkach pozostanie New Holland. Nie mam nic przeciwko, nie prezentuje się źle, przyzwyczaiłem się.
Na pewno kibiców zadowoliło by coś w tym stylu:

(moja amatorska przeróbka)
Przeszkodą może być zbytnie podobieństwo kolorystyczne do domówek (biały kolor). Mogłyby tak wtedy wyglądać treningówki. Pewnie i tak Nike zafunduje nam coś innego. Czyżby coś w brązie (było złoto i srebro..)?
Na pewno kibiców zadowoliło by coś w tym stylu:

(moja amatorska przeróbka)
Przeszkodą może być zbytnie podobieństwo kolorystyczne do domówek (biały kolor). Mogłyby tak wtedy wyglądać treningówki. Pewnie i tak Nike zafunduje nam coś innego. Czyżby coś w brązie (było złoto i srebro..)?
- tylko juve
- Juventino
Wiecie coś o nowych koszulkach bo już w necie widziałem wstępne koszulki realu... ale Juve nie znalazłem :płaczę:
Jak macie jakieś info to piszcie
Jak macie jakieś info to piszcie

- FalsoVero
- Juventino
Nie no ok; Sony, Danone, FastWeb, Tamoil sama tradycja. Co Ty w ogóle wypisujesz.bajbek17 pisze:Moim zdaniem bezsens. Powinno byc New Holand bo jednak od poczatku Juve i Fiat wspolpracuja razem. A poza tym spoko wygladaly koszulki z New Holand. Chciałbym by Juve wieksza wage przywiazywało do tradycji.
Rewelacyjnie zrobione gdyby byłoby to pewne na bank był taką sobie sprezentował.tabo89 pisze: Znalazłem takie dzieło jakiegoś kibica-grafika:
![]()
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- Gathafi
- Juventino
znalazlem taki oto projekt kitsow Juve:

- D-Rose
- Juventino
Rewelacyjna jest. Szkoda ze Nike nie zrobi corocznego konkursu na koszulke wyjazdową zaprojektowaną przez fanów(domową niech sobie zrobią po swojemu), bo mysle ze ta by wygrala w cuglach. Piekna jest.tabo89 pisze: Znalazłem takie dzieło jakiegoś kibica-grafika:
![]()
Domówka z postu Azteca, tandetna. Wyjazdówki mogly by być w sumie.