Liga Mistrzów 2009/2010
- Vimes
- Juventino
- paul636
- Juventino
Z moich prowizorycznych rachunków wynika, że jeśli Inter wygra z Bayernem, a Hamburg przegra dziś z Fulham to Serie A utrzyma się na swojej pozycji.^Slim^ pisze:Jak Inter wygra LM to Seria A dostanie dodatkowe miejsce dające szansę gry w przyszłorocznej edycji Ligi Mistrzów? Czy od następnego sezonu? czy jak?
LA LEGGENDA DEL CALCIO SIAMO NOI !
- Wojtek
- Juventino
Inter nawet przed czeroną kartką bronił się ta kartka niczego nie zmieniła...
Pique zachował się jak prawdziwy napastnik (ciekawe czy kielon tak potrafi?
)
Kiedy Bojan trafił na 2:0 brat wyskoczył z radości jak głupi na szczęście nieuznana bramka i awans Interu
Barca nie potrafi przegrywać!!! pewnie to nie tylko moje zdanie
Nie chciałem żeby Inter wygrał LM ani Bayern niestety ktoś z nich musi ;(
Pique zachował się jak prawdziwy napastnik (ciekawe czy kielon tak potrafi?
Kiedy Bojan trafił na 2:0 brat wyskoczył z radości jak głupi na szczęście nieuznana bramka i awans Interu
Barca nie potrafi przegrywać!!! pewnie to nie tylko moje zdanie

Nie chciałem żeby Inter wygrał LM ani Bayern niestety ktoś z nich musi ;(
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
no tez zachodzilem w glowe ze autobus jechal niemal autostrada jose zaryzykowal skierowaniem go na droge gminna...mateo369 pisze:Nie rozumie tylko po co mourinho na 10 min przed końcem wpuścił 5 obrońcę, skoro w 2 połowie barca, mimo ogromnej przewagi, nie stwarzała sytuacji bramkowych, ledwo wszedł cordoba i już pierwsza setka dla barcy, chwilę później druga zakończona bramką
nie bylo uderzenia w ogole, obejrzyjcie powtorki, najpierw reka zostaje maksymalnie wyprostowana a pozniej symulant wpada na dlon po czym scina go na ziemie jakby dostal obuchem a lawka barcy reklamuje uderzenie lokciem... pozniej te symulacje na karnego, wstyd jesli ktos uwaza sie za nejlepszy zepsol na swiecie, pokazali ze sa smieszni...mateo369 pisze:czerwona kartka dla motty, uderzenie co prawda lekkie było, ale na pewno nie na tyle, żeby przewrócić zawodnika barcy
co do koncowki... nie moge nigdzie znalezc ale przez moment wydawalo mi sie ze sedzia wywalil z boiska valdesa za szarpanine z jose gdy ten biegl do kibicow, rzucilo sie cos komus w oczy?mateo369 pisze:ciekawe jak się tłumaczą działacze barcy włączeniem zraszaczy? chamstwo i prostactwo w jednym, ktoś tu po prostu nie potrafi przegrywać
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Ya-Qb 25
- Juventino
hmmm
z dwojga złego (czyt. Inter Bayern - nie chce żeby ktoś z nich wygrał) wole chyba Inter - bo włoska liga
Po losowaniu par półfinałowych w każdej parze miałem jedną drużyne której nie trawiłem - pech chciał że oni wygrali :płaczę:
z dwojga złego (czyt. Inter Bayern - nie chce żeby ktoś z nich wygrał) wole chyba Inter - bo włoska liga
Po losowaniu par półfinałowych w każdej parze miałem jedną drużyne której nie trawiłem - pech chciał że oni wygrali :płaczę:

Jedna matka
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
- Eric6666
- Juventino
VirusT genialne ujęcie hahaha, ale pewnie i tak kary nie dostanie, a powinni symulantów jeździć ostro, bo panienek nam przybyło w futbolu....
ciekawe co teraz Zlatan sobie myśli, odchodził z Interu, bo tam nie miał szans na europejskie trofea.. :rotfl: :rotfl: a wyszło jak wyszło.... dobrze tak zdrajcy
ciekawe co teraz Zlatan sobie myśli, odchodził z Interu, bo tam nie miał szans na europejskie trofea.. :rotfl: :rotfl: a wyszło jak wyszło.... dobrze tak zdrajcy
- stahoo
- Juventino
Vlades chciał siłą skłonić Mourinho do odejścia w stronę szatni i sędzia ich rozdzielił. Ale raczej kartki nie pokazał.Maly pisze: co do koncowki... nie moge nigdzie znalezc ale przez moment wydawalo mi sie ze sedzia wywalil z boiska valdesa za szarpanine z jose gdy ten biegl do kibicow, rzucilo sie cos komus w oczy?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
To nie obrażaj tego forum i nie wypowiadaj się tu.Ya-Qb 25 pisze:hmmm

- Łukasz
- Juventino
Gratulacje dla Interu, należą się. Mourinho zrobił to, co nie udało się w zeszłym sezonie Hiddinkowi - zneutralizował Barcę. Wczorajszy mecz był brzydki, raz że Inter uprawiał typową "obronę Częstochowy" (dość powiedzieć, że kończyli mecz w składzie bez żadnego piłkarza ofensywnego: Cesar-Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti-Cordoba, Mariga, Cambiasso, Chivu, Muntari, więc na boisku był bramkarz, 6-ciu nominalnych obrońców i trzech defensywnych pomocników), a Barca grała chyba jeszcze chaotyczniej niż to miało miejsce tydzień temu.
Kartka dla Motty niesprawiedliwa, to było zagranie na żółtko, nie na czerwień i stąd też sędzia - w ramach zadośćuczynienia - odgwizdał rękę Toure, której nie było.
Finał będzie ciekawy, bo przecież u progu sezonu nikt nie śmiał stawiać na starcie Bayernu z Interem. Obie drużyny zapracowały sobie jednak na ten finał naprawdę dobrą, lepszą z meczu na mecz, grą.
Kartka dla Motty niesprawiedliwa, to było zagranie na żółtko, nie na czerwień i stąd też sędzia - w ramach zadośćuczynienia - odgwizdał rękę Toure, której nie było.
Finał będzie ciekawy, bo przecież u progu sezonu nikt nie śmiał stawiać na starcie Bayernu z Interem. Obie drużyny zapracowały sobie jednak na ten finał naprawdę dobrą, lepszą z meczu na mecz, grą.
- ewerthon
- Juventino
Chodzi Ci o tą sytuację, co uderzył ręką Busquetsa? Przecież dostał żółtą. Tylko, że drugą...Łukasz pisze: Kartka dla Motty niesprawiedliwa, to było zagranie na żółtko, nie na czerwień i stąd też sędzia - w ramach zadośćuczynienia - odgwizdał rękę Toure, której nie było.
- mateo369
- Juventino
co prawda w przekazie telewizyjnym widać było jak sędzia wyciąga już czerwoną kartkę, ale realizator pokazał że to wynik 2 żółtychŁukasz pisze:Kartka dla Motty niesprawiedliwa, to było zagranie na żółtko, nie na czerwień
E.
ewerthon uprzedził mnie o kilka sekund
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Łukasz
- Juventino
@ewerthon, mateo - faktycznie, mea culpa, przeoczyłem. Gdzieś mi to pierwsze jego żółtko z początku meczu umknęło. Dzięki.
- Corcky
- Juventino
Hiddink też to zrobił. A że Inieście wyszedł wtedy strzał życia to już nie jego wina.Łukasz pisze:Gratulacje dla Interu, należą się. Mourinho zrobił to, co nie udało się w zeszłym sezonie Hiddinkowi - zneutralizował Barcę.
.

Alessandro Del Piero ole!