Liga Mistrzów 2009/2010

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2010, 21:44

Ziom, a co ma robić Inter grając w 10, na Camp Nou przeciwko robiącej "remontadę" Barcelonie? Kilka interwencji obrońców było po prostu genialnych, a robinsonada Julio Cesara po strzale Messiego to może byc interwencja sezonu.

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2010, 21:45

stahoo pisze:Ja bym Mottcie chyba żółtka nie dał, zwłaszcza, ze równało sie to z usunięciem z boiska. Interista chciał się zastawic i odepchnąć gracza Barcy.
Ja z powtórek oceniłbym to raczej w drugą stronę. Widać wyraźny ruch dłoni w stronę twarzy. O upadek do piłkarza Barcelony nie można mieć żadnych pretensji - 3/4 piłkarzy na świecie, dostając taką "szansę" na osłabienie przeciwnika, wykorzystałaby ją. Oczywiście komentatorzy na nSport pokazują swoją klasę, przez 15 minut po kartce dyskutując, czy powinna być druga żółta, czy od razu czerwona :doh:

Jeśli chodzi o sam mecz, to mam przeczucie, że skończy się na 1:0. Obym się mylił 8)

Obrazek
Effe

Bawarczyk
Bawarczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2010, 21:47

stahoo pisze:Ja bym Mottcie chyba żółtka nie dał, zwłaszcza, ze równało sie to z usunięciem z boiska. Interista chciał się zastawic i odepchnąć gracza Barcy.
Ja bym dał żółtko tej ofermie z Barcy za symulowanie. Motta go musnął po twarzy, a ten się zwija z bólu jakby dostał kamieniem :|

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2010, 21:47

Ruch może i był, ale raczej w celu zastawienia się, żeby Busquets (?) nie mógł obiec Motty. Chyba nie chciał uderzyć Katalończyka w twarz, chociaz ta sytuacje trzeba później oglądnąć na spokojnie, żeby coś więcej powiedzieć :)
Effe pisze:
Ja bym dał żółtko tej ofermie z Barcy za symulowanie. Motta go musnął po twarzy, a ten się zwija z bólu jakby dostał kamieniem :|
Nie przesadzajmy w drugą stronę :)

aras191

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2010, 21:57

a Mateusz B i Roman K niech zmienią prace Boże skąd oni ich wzieli a szczególnie Romana

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2010, 22:23

Jak ten cham dostał na początku żółtą kartkę, to wiedziałem, że niedługo wyleci, niezależnie za co :lol: Jeszcze ten sprzedawczyk Figo się burzył z ławki rezerwowych. Jakim trzeba być człowiekiem, żeby mieć czelność wracać w takie miejsce.

Barcelona jest bezradna, bo inter mimo braku jednego zawodnika ma przewagę w obronie.. Wątpię w to, żeby coś się jeszcze stało w tym meczu. Szkoda, że Ribery nie zagra w finale...

CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2010, 22:42

de blekere drukarz. zgwalcil barcelone. mimo wszystko inter wzorowo sie bronil. trzeba miec nadzieje, ze bayern zje ich w finale jak nas w grudniu..

Effe

Bawarczyk
Bawarczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2010, 22:44

CzarnyZkultury pisze:de blekere drukarz. zgwalcil barcelone. mimo wszystko inter wzorowo sie bronil. trzeba miec nadzieje, ze bayern zje ich w finale jak nas w grudniu..
Popieram :D

Cieszę się z awansu Interu. Barca nic specjalnego nie pokazała. Taki genialny atak, a nie mogą strzelić dwóch bramek drużynie broniącej się przez 3/4 meczu w dziesięciu :)

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2010, 22:44

Haha, co zrobił Pique. Żaden napastnik nie zdecydowałby się na takie zachowanie, on robił to bez żadnej presji i wyszło idealnie.
Gol Bojana był prawidłowy, nie wiem, Toure chyba musiałby sobie te ręce w dupę wsadzić, żeby mieć je bardziej schowane :angry:
No cóż, teraz szykujmy się na
szczypek pisze: rzęsisty deszcz czarno-niebieskiej spermy.
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2010, 22:45 przez bendzamin, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
karpiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2010, 22:45

bravo dla interu , gra w obronie perfekcyjna , zasluzyli na final trzeba im to przyznać , chodz z bolem serca :roll:
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2010, 22:46 przez karpiu, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
aras191

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2010, 22:46

nie no gratulacje ale i tak was nie cierpię !!!!!!! Ale pamiętajcie dla dobra serie a i pkt lepiej bedzie jak inter wygra niestety ale chyba wole żeby oni wygrali ehhhh że Ja to powiedziałem ..... prawda jest taka że musimy bronic 4 miejsc w LM i pkt od interu troche potrzebujemy ... tak jak byśmy byli nie zagrożeni życzyłbym im porażki juz dzisiaj

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2010, 22:48

Już myślałem że pedzie z Barcelony znowu dzięki sędziemu awansują... Pierwsza bramka ze spalonego...

a te spryskiwacze na koniec pokazują, że <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie potrafią się pogodzić z porażką... Powinno być 0-0... teraz czekam na studio.. Kowalczyk sie chyba pofajda w gacie z żalu....

Dojrzała, mądra i skuteczna gra Interu okazała się lepsza od miliarda podań i drybligów... Ole!

fallweiss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Inter zasłużył na finał

Feeps

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Jose jest znakomitym trenerem, obrona Interu fantastyczna po prostu.
Barcelona miała ogromny, po prostu ogromny problem wejść w pole karne i wyjść na czystą setkę.

Co do tego gola na 2-0. Ekspertem nie jestem ale myślę, że być powinien - ręka przecież przy ciele.
No ale znajdą tu się lepsi fachowcy.

Gratulacje Inter, ograjcie szwabów w sumie bo ich nie lubie a i pkcik dla Italii będzie.

Nie ma nic piękniejszego niż Juve
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2010, 22:50

Mourinho łabejzor kosmos. Tyle... Tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> poustawianej taktycznie drużyny nie widziałem. Taktyka pokonała finezję.

ODPOWIEDZ