Liga Mistrzów 2009/2010
- stahoo
- Juventino
Ziom, a co ma robić Inter grając w 10, na Camp Nou przeciwko robiącej "remontadę" Barcelonie? Kilka interwencji obrońców było po prostu genialnych, a robinsonada Julio Cesara po strzale Messiego to może byc interwencja sezonu.
- bendzamin
- Redaktor
Ja z powtórek oceniłbym to raczej w drugą stronę. Widać wyraźny ruch dłoni w stronę twarzy. O upadek do piłkarza Barcelony nie można mieć żadnych pretensji - 3/4 piłkarzy na świecie, dostając taką "szansę" na osłabienie przeciwnika, wykorzystałaby ją. Oczywiście komentatorzy na nSport pokazują swoją klasę, przez 15 minut po kartce dyskutując, czy powinna być druga żółta, czy od razu czerwona :doh:stahoo pisze:Ja bym Mottcie chyba żółtka nie dał, zwłaszcza, ze równało sie to z usunięciem z boiska. Interista chciał się zastawic i odepchnąć gracza Barcy.
Jeśli chodzi o sam mecz, to mam przeczucie, że skończy się na 1:0. Obym się mylił 8)
- Effe
- Bawarczyk
Ja bym dał żółtko tej ofermie z Barcy za symulowanie. Motta go musnął po twarzy, a ten się zwija z bólu jakby dostał kamieniemstahoo pisze:Ja bym Mottcie chyba żółtka nie dał, zwłaszcza, ze równało sie to z usunięciem z boiska. Interista chciał się zastawic i odepchnąć gracza Barcy.

- stahoo
- Juventino
Ruch może i był, ale raczej w celu zastawienia się, żeby Busquets (?) nie mógł obiec Motty. Chyba nie chciał uderzyć Katalończyka w twarz, chociaz ta sytuacje trzeba później oglądnąć na spokojnie, żeby coś więcej powiedzieć

Nie przesadzajmy w drugą stronęEffe pisze:Ja bym dał żółtko tej ofermie z Barcy za symulowanie. Motta go musnął po twarzy, a ten się zwija z bólu jakby dostał kamieniemstahoo pisze:Ja bym Mottcie chyba żółtka nie dał, zwłaszcza, ze równało sie to z usunięciem z boiska. Interista chciał się zastawic i odepchnąć gracza Barcy.

- ewerthon
- Juventino
Jak ten cham dostał na początku żółtą kartkę, to wiedziałem, że niedługo wyleci, niezależnie za co :lol: Jeszcze ten sprzedawczyk Figo się burzył z ławki rezerwowych. Jakim trzeba być człowiekiem, żeby mieć czelność wracać w takie miejsce.
Barcelona jest bezradna, bo inter mimo braku jednego zawodnika ma przewagę w obronie.. Wątpię w to, żeby coś się jeszcze stało w tym meczu. Szkoda, że Ribery nie zagra w finale...
Barcelona jest bezradna, bo inter mimo braku jednego zawodnika ma przewagę w obronie.. Wątpię w to, żeby coś się jeszcze stało w tym meczu. Szkoda, że Ribery nie zagra w finale...
- CzarnyZkultury
- Juventino
de blekere drukarz. zgwalcil barcelone. mimo wszystko inter wzorowo sie bronil. trzeba miec nadzieje, ze bayern zje ich w finale jak nas w grudniu..
- Effe
- Bawarczyk
PopieramCzarnyZkultury pisze:de blekere drukarz. zgwalcil barcelone. mimo wszystko inter wzorowo sie bronil. trzeba miec nadzieje, ze bayern zje ich w finale jak nas w grudniu..

Cieszę się z awansu Interu. Barca nic specjalnego nie pokazała. Taki genialny atak, a nie mogą strzelić dwóch bramek drużynie broniącej się przez 3/4 meczu w dziesięciu

- bendzamin
- Redaktor
Haha, co zrobił Pique. Żaden napastnik nie zdecydowałby się na takie zachowanie, on robił to bez żadnej presji i wyszło idealnie.
Gol Bojana był prawidłowy, nie wiem, Toure chyba musiałby sobie te ręce w dupę wsadzić, żeby mieć je bardziej schowane
No cóż, teraz szykujmy się na
Gol Bojana był prawidłowy, nie wiem, Toure chyba musiałby sobie te ręce w dupę wsadzić, żeby mieć je bardziej schowane

No cóż, teraz szykujmy się na
szczypek pisze: rzęsisty deszcz czarno-niebieskiej spermy.
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2010, 22:45 przez bendzamin, łącznie zmieniany 1 raz.
- karpiu
- Juventino
bravo dla interu , gra w obronie perfekcyjna , zasluzyli na final trzeba im to przyznać , chodz z bolem serca :roll:
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2010, 22:46 przez karpiu, łącznie zmieniany 1 raz.

WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
- aras191
- Juventino
nie no gratulacje ale i tak was nie cierpię !!!!!!! Ale pamiętajcie dla dobra serie a i pkt lepiej bedzie jak inter wygra niestety ale chyba wole żeby oni wygrali ehhhh że Ja to powiedziałem ..... prawda jest taka że musimy bronic 4 miejsc w LM i pkt od interu troche potrzebujemy ... tak jak byśmy byli nie zagrożeni życzyłbym im porażki juz dzisiaj
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Już myślałem że pedzie z Barcelony znowu dzięki sędziemu awansują... Pierwsza bramka ze spalonego...
a te spryskiwacze na koniec pokazują, że <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie potrafią się pogodzić z porażką... Powinno być 0-0... teraz czekam na studio.. Kowalczyk sie chyba pofajda w gacie z żalu....
Dojrzała, mądra i skuteczna gra Interu okazała się lepsza od miliarda podań i drybligów... Ole!
a te spryskiwacze na koniec pokazują, że <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie potrafią się pogodzić z porażką... Powinno być 0-0... teraz czekam na studio.. Kowalczyk sie chyba pofajda w gacie z żalu....
Dojrzała, mądra i skuteczna gra Interu okazała się lepsza od miliarda podań i drybligów... Ole!
- fallweiss
- Juventino
- Feeps
- Juventino
Jose jest znakomitym trenerem, obrona Interu fantastyczna po prostu.
Barcelona miała ogromny, po prostu ogromny problem wejść w pole karne i wyjść na czystą setkę.
Co do tego gola na 2-0. Ekspertem nie jestem ale myślę, że być powinien - ręka przecież przy ciele.
No ale znajdą tu się lepsi fachowcy.
Gratulacje Inter, ograjcie szwabów w sumie bo ich nie lubie a i pkcik dla Italii będzie.
Barcelona miała ogromny, po prostu ogromny problem wejść w pole karne i wyjść na czystą setkę.
Co do tego gola na 2-0. Ekspertem nie jestem ale myślę, że być powinien - ręka przecież przy ciele.
No ale znajdą tu się lepsi fachowcy.
Gratulacje Inter, ograjcie szwabów w sumie bo ich nie lubie a i pkcik dla Italii będzie.
Nie ma nic piękniejszego niż Juve