HipHopowa strona Forum.
- FalsoVero
- Juventino
Ja się nie napinamaras191 pisze:
z kim rozmawiałem to nie Twój interes napinaczu .....
jak nie wysłuchałeś płyty wiec po co sie udzielasz człowieku ;p Kawałek Pariasów wymiata , i jest lepszy od Rycha ale ja wysłuchałem obu a Ty nie wiec Tadziu skończ już bo siejesz wiochę ;p
a Co do Wielkości Rycha świadczą min nagroda Fryderyka w kategorii album roku - hip-hop płyta Na Legalu sukces sprzedając się w nakładzie przekraczającym 100 000 egzemplarz.... i wiele ,wile innych sukcesów jezeli nie uważasz go za wielkiego artystę w Polsce to ja nie wiem co tam masz w bani ja tam też nie jestem pokoleniem JP czy SLU i nawet jeśli kogos nie lubie potrafię docenic nie przepadam za ELDO ale facet jest dobry w tym co robi ...

Tak dokładnie nie uważam go za wielkiego artystę. Nagrody nie wyznaczają dla mnie "wielkości". Jeżeli dostał Fryderyka i inne nagrody to mam uważać, że dobrze nagrywa? Że jego muzyka jest dobra? Proszę Cię. Wysłuchałem kawałek Rysia i Pariasów i uważam, że miażdżą "Czarny Wrzesień" proste czy nadal nie rozumiesz? Jakbym miał tańczyć tak jak Ty to również dobrze mógłbym szczekać . Zastanów się dobrze kto tu się napina i proponuję więcej luzu.
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- aras191
- Juventino
Skończ waść, wstydu oszczędź!FalsoVero pisze:Ja się nie napinamaras191 pisze:
z kim rozmawiałem to nie Twój interes napinaczu .....
jak nie wysłuchałeś płyty wiec po co sie udzielasz człowieku ;p Kawałek Pariasów wymiata , i jest lepszy od Rycha ale ja wysłuchałem obu a Ty nie wiec Tadziu skończ już bo siejesz wiochę ;p
a Co do Wielkości Rycha świadczą min nagroda Fryderyka w kategorii album roku - hip-hop płyta Na Legalu sukces sprzedając się w nakładzie przekraczającym 100 000 egzemplarz.... i wiele ,wile innych sukcesów jezeli nie uważasz go za wielkiego artystę w Polsce to ja nie wiem co tam masz w bani ja tam też nie jestem pokoleniem JP czy SLU i nawet jeśli kogos nie lubie potrafię docenic nie przepadam za ELDO ale facet jest dobry w tym co robi ....
Tak dokładnie nie uważam go za wielkiego artystę. Nagrody nie wyznaczają dla mnie "wielkości". Jeżeli dostał Fryderyka i inne nagrody to mam uważać, że dobrze nagrywa? Że jego muzyka jest dobra? Proszę Cię. Wysłuchałem kawałek Rysia i Pariasów i uważam, że miażdżą "Czarny Wrzesień" proste czy nadal nie rozumiesz? Jakbym miał tańczyć tak jak Ty to również dobrze mógłbym szczekać . Zastanów się dobrze kto tu się napina i proponuję więcej luzu.
a po czym ty oceniasz ? !!! Ja Ci nie mowie ze masz słuchac jego muzyki tylko żebyś potrafil docenic kogos nawet jesli go nie nawiedzisz dobra koniec tematu bo zaraz sie zacznie jazdaaaaaaaa
- Tarnos15
- Juventino
Na koncercie Molesty była bójka pod sceną, Vienio przerwał koncert coś tam nawijał, żeby sie uspokoili a Pelson powiedział ze to nie Zielona Góra. Z Eldo sprawa trwa już dłużej chyba ale na dobre rozpoczęła się jak Eldo na swoim koncercia rozdał ludziom kilka płyt za darmo i występujący po nim peja powiedział, że nie ma płyt dla nikogo bo w przeciwienstwie do Eldo wszystkie sie sprzedały. Potem nastąpiła jakaś wirtualna wymiana zdan miedzy nimi ale nie nagrywali nic na siebie dotąd chyba. Włodi wydaje mi sie, ze dla towarzystwa poprostu sie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> już na to wszystko co wyprawia peja.gosciu_Muranista pisze:Posłuchałem kawałek Pariasów i jestem pod sporym wrażeniem i wiem jedno płyta wchodzi do sklepów to z miejsca ją kupuję.
Jestem ciekaw odpowiedzi Peji choć na rym Eldo raczej odpowie bluzgami aniżeli konkretnymi słowami.
Teraz takie pytanie bo ostatnimi czasy wypadłem z obiegu - czemu Rysiu wskoczył na Pelsona, Włodiego i Eldo? Tak dla zasady by wszystkich po obrażać czy tak po prostu na nich padło. Ciekawe czy naskoczy na Sokoła i spółkę to też by było ciekawe.
- gawron
- Juventino
Wszystko jak najbardziej się zgadza, ale pozwolę sobie jeszcze wtrącić, że na koncercie, o którym tutaj wyżej kolega napisał, po "zielonogórskiej" gadce Pelsona Włodi powiedział coś takiego (pozwolę tu sobie zaczerpnąć cytat z innego forum):Tarnos15 pisze:Na koncercie Molesty była bójka pod sceną, Vienio przerwał koncert coś tam nawijał, żeby sie uspokoili a Pelson powiedział ze to nie Zielona Góra. Z Eldo sprawa trwa już dłużej chyba ale na dobre rozpoczęła się jak Eldo na swoim koncercia rozdał ludziom kilka płyt za darmo i występujący po nim peja powiedział, że nie ma płyt dla nikogo bo w przeciwienstwie do Eldo wszystkie sie sprzedały. Potem nastąpiła jakaś wirtualna wymiana zdan miedzy nimi ale nie nagrywali nic na siebie dotąd chyba. Włodi wydaje mi sie, ze dla towarzystwa poprostu sie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> już na to wszystko co wyprawia peja.
"Zawsze <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mnie, że ludzie źle interpretują moje słowa 'Nie upadłem nisko jak Tede'. Tu nie chodzi o to, że Tede upadł nisko, tylko Jacek nawijał na 3H 'Nie upadłem nisko, nie gram disco' i ja tak samo jak on nie upadłem nisko."
Potem "Molestanci" powiedzieli: "to chyba oczywiste po której stronie stoimy w tym konflikcie... po warszawskiej".
Co do Eldoki to, jeszcze poza kłótnią z Peją na temat tych płyt rozdawanych na koncercie, zapytali go w wywiadzie, co myśli o tym całym beefie Tedego i Peji i ogólnie o sytuacji z Zielonej Góry i Eldo powiedział m.in.: "10 lat temu może zrozumiałbym zachowanie Peji w Zielonej Górze (...) Czy naprawdę słonia powinno obchodzić, że mucha bzyczy? Jak masz poczucie własnej wartości to cię to nie obchodzi (...) Jesteśmy raperami, więc piszmy i rapujmy, a jeśli ta cała awantura ma służyć tylko awanturze, a scena tylko i wyłącznie na tym straci to jest to zupełnie niepotrzebne. Scena nie powinna działać przeciwko sobie".
Ten wywiad dla CGM.pl znajdziecie TUTAJ.
Ciekawy jestem co teraz Pener robi. Pewnie siedzi i mu piana z pyszczka leci..
- aras191
- Juventino
http://www.hip-hop.klubowa.pl/artykul,2 ... esien.html
tutaj ciekawy artykuł o płycie czarny wrzesien a Ty Gawron po co piszesz Pener znowu zacznie sie gadanie i głupie wyzwiska ..... ;p a co do tego co tu umieściłeś słyszałem ten wywiad już dawno..
A co Cie obchodzi co robi Peja .... kurde dobre
nie długo tu zacznie sie bitwa miedzy nami he he he kto za kim jest i kto co powiedział ;d
Pelson w kawałku z płyty Molesty pt."Tak miało być" kończy zwrotke słowami „Pele nie żyje, nie wróci już nigdy,
Trzy ostatnie słowa: Przepraszam Za Krzywdy"
Peja opisał to słowami:
„Chcesz żyć, a kłapiesz dziobem, po mojemu już umarłeś,
Dla mnie starczy diss Twej ex, pojechała Ci najbardziej"
(Mei- była partnerka Pelsona nagrała na niego parę dissów, zamieszczając je w Internecie).
a tutaj ciekawy wywiad z DJ 600 v mądry wywiad
tutaj ciekawy artykuł o płycie czarny wrzesien a Ty Gawron po co piszesz Pener znowu zacznie sie gadanie i głupie wyzwiska ..... ;p a co do tego co tu umieściłeś słyszałem ten wywiad już dawno..
A co Cie obchodzi co robi Peja .... kurde dobre

nie długo tu zacznie sie bitwa miedzy nami he he he kto za kim jest i kto co powiedział ;d
Pelson w kawałku z płyty Molesty pt."Tak miało być" kończy zwrotke słowami „Pele nie żyje, nie wróci już nigdy,
Trzy ostatnie słowa: Przepraszam Za Krzywdy"
Peja opisał to słowami:
(Mei- była partnerka Pelsona nagrała na niego parę dissów, zamieszczając je w Internecie).
- gawron
- Juventino
Dzięki za link, jutro sprawdzę, bo dzisiaj już zmęczony jestem. Wygląda mi to na ciekawy "artykuł", choć pisany przez dziewczynę i na serwisie chyba nie adekwatnym do opisywanego tematu (klubowa-kurde-peel?).aras191 pisze:http://www.hip-hop.klubowa.pl/artykul,2 ... esien.html
Po co piszę Pener? Pozwól, że zacytuję Szanownego Pana Ryszarda:aras191 pisze:a Ty Gawron po co piszesz Pener znowu zacznie sie gadanie i głupie wyzwiska ..... ;p
"Mówisz na mnie pener? To jest moje drugie imię,
Wydziabane mam na szyi to, ty tępy #%*@#&#!%^%".
Jak widać nie jest to obraza, użyłem tego jako zamiennik do wyrazu Peja. Ot, taki synonim.
Zaczną się wyzwiska? To mnie wyzwij, proszę. Może Ci ulży. Ja nie widzę takiej potrzeby. Pokaż mi, gdzie tutaj kogoś wyzwałem. Nagraj na mnie dissa.

Wywiadu nie umieściłem dla Ciebie, tylko dla osoby pytającej o genezę konfliktu na linii Parias-Peja. Nie chcesz, nie oglądaj. Proste.aras191 pisze:a co do tego co tu umieściłeś słyszałem ten wywiad już dawno..
To do mnie?aras191 pisze:A co Cie obchodzi co robi Peja .... kurde dobre
(Się zaczęło. Napisz na mnie dissa, odpowiem jutro. Dobranoc.)
- aras191
- Juventino
oj kolego napisałeś ciekawe co robi teraz Pener ;p wiec sie pytam Ciebie co Cie to obchodzi jeśli nawet mu pijana z gęby lecigawron pisze:Dzięki za link, jutro sprawdzę, bo dzisiaj już zmęczony jestem. Wygląda mi to na ciekawy "artykuł", choć pisany przez dziewczynę i na serwisie chyba nie adekwatnym do opisywanego tematu (klubowa-kurde-peel?).aras191 pisze:http://www.hip-hop.klubowa.pl/artykul,2 ... esien.html
Po co piszę Pener? Pozwól, że zacytuję Szanownego Pana Ryszarda:aras191 pisze:a Ty Gawron po co piszesz Pener znowu zacznie sie gadanie i głupie wyzwiska ..... ;p
"Mówisz na mnie pener? To jest moje drugie imię,
Wydziabane mam na szyi to, ty tępy #%*@#&#!%^%".
Jak widać nie jest to obraza, użyłem tego jako zamiennik do wyrazu Peja. Ot, taki synonim.
Zaczną się wyzwiska? To mnie wyzwij, proszę. Może Ci ulży. Ja nie widzę takiej potrzeby. Pokaż mi, gdzie tutaj kogoś wyzwałem. Nagraj na mnie dissa.
Wywiadu nie umieściłem dla Ciebie, tylko dla osoby pytającej o genezę konfliktu na linii Parias-Peja. Nie chcesz, nie oglądaj. Proste.aras191 pisze:a co do tego co tu umieściłeś słyszałem ten wywiad już dawno..
To do mnie?aras191 pisze:A co Cie obchodzi co robi Peja .... kurde dobre
(Się zaczęło. Napisz na mnie dissa, odpowiem jutro. Dobranoc.)

nie nie mam zamiaru Ci ubliżać ja raczej nie jestem taki żeby komuś ubliżać nie mowie ze ja zacznę sie spinać tylko tutaj są fani również Ryszarda wiec uszanuj to , niech oni sie kłócą i tyle my wymieniajmy opinie nikomu nie ubliżając ... pozdrawiam Cie

a słyszałeś ten wywiad co umieściłem z DJ 600 v ?
a co do mojego linka to co to różnica czy napisała dziewczyna może Monika też ma pojecie o tym

ps: jakiego dissa ha ha haha a co ja Raper jestem

- gawron
- Juventino
Fakt. Rzuciłem lekkim hejtem i nawet o tym nie pamiętałem.
Moja wina.
Co do wywiadu z 600V to dziwny trochę. To jest tylko kawałek wywiadu w sumie, bo tam został urwany w pewnym momencie jak redaktor gadał jeszcze, zresztą zamieszczony na profilu jakiegoś fana SLU. No ale nie doszukuję się, żadnych prowokacji, nie chce mi się teraz też szukać całego tego wywiadu, bo nie mam czasu go oglądać. Trochę dziwnie się Volt wypowiedział. Nie zgadzam się, że Tede robi to tylko dla promocji. Od razu było powiedziane dlaczego to wszystko ma miejsce, więc nie wiem o co chodzi. Ile ludzi, tyle opinii.
Co do tych wypocin Monisi na tej stronie klubowej, to lekko jest dziewczę nieobiektywne. Kilkukrotnie umniejsza Tedemu, natomiast wychwala pod niebiosa Rycha. Poza tym sam fakt, że tą płytę ocenia na 10 w skali 1-10, mówi za siebie. Po prostu taka mini-recenzja, spostrzeżenia na temat płyty fanki Peji; zapewne ślepo zapatrzonej w niego, bo zwykli fani potrafią przyznać, że ów płyta nie stoi na zbyt wysokim poziomie, a ona wystawia mu najwyższą notę. "Ej, helloł!"
Cieszę się, że nie będziemy sobie ubliżać, dziękuję za pozdrowienia. Także Cię pozdrawiam.
Trzymaj się. Piona.

Co do wywiadu z 600V to dziwny trochę. To jest tylko kawałek wywiadu w sumie, bo tam został urwany w pewnym momencie jak redaktor gadał jeszcze, zresztą zamieszczony na profilu jakiegoś fana SLU. No ale nie doszukuję się, żadnych prowokacji, nie chce mi się teraz też szukać całego tego wywiadu, bo nie mam czasu go oglądać. Trochę dziwnie się Volt wypowiedział. Nie zgadzam się, że Tede robi to tylko dla promocji. Od razu było powiedziane dlaczego to wszystko ma miejsce, więc nie wiem o co chodzi. Ile ludzi, tyle opinii.
Co do tych wypocin Monisi na tej stronie klubowej, to lekko jest dziewczę nieobiektywne. Kilkukrotnie umniejsza Tedemu, natomiast wychwala pod niebiosa Rycha. Poza tym sam fakt, że tą płytę ocenia na 10 w skali 1-10, mówi za siebie. Po prostu taka mini-recenzja, spostrzeżenia na temat płyty fanki Peji; zapewne ślepo zapatrzonej w niego, bo zwykli fani potrafią przyznać, że ów płyta nie stoi na zbyt wysokim poziomie, a ona wystawia mu najwyższą notę. "Ej, helloł!"

Cieszę się, że nie będziemy sobie ubliżać, dziękuję za pozdrowienia. Także Cię pozdrawiam.

Trzymaj się. Piona.
- oliver
- Juventino
Co to ma być, ja się pytam co to kurcze mać ma być? Ty się tym jarasz nim i tymi dissami Mei? Jeśli wspominał o nich to już w ogóle upadł nisko. Jeśli się nie mylę to Pelson siedział cicho bo jechanie po lasce jest najprostszą w świece rzeczą i przede wszystkim trochę kultury trzeba mieć. Rozumiem dissy że to walka słowna ale mówienie o kimś, że jest ku, hu itd. to też świadczy o nim samym, w tym na Pelsona chyba nie było aż takich słów, ale na innych u Ryśka to powszedni chleb. Z reszta scena mu się maleje i szuka sojuszników w Mei? Po co z nią wyjechał "wróg mojego wroga jest moim przyjacielem". Wojowanie z Modestą jest kolejnym strzałem w stopę. Ktoś dobrze napisał jeszcze brakuje żeby z Sokołem wojował, ale już zaczął coś działać w tym kierunku Sokól milczał wtedy dostałeś skrzydeł.aras191 pisze:
Peja ma poryty beret i to nie jest pozytywne znaczenie tylko negatywnie i nikogo tym nie obrażam bo to jest prawda,
coż czasami prawda boli. Chyba Peja zaczyna zdawać sobie sprawę że zrobił błąd po Zielonej Górze zamiast nabrać dystansu przemyśleć całą sprawę to media go obskoczyły chłopaka trochę "spanikował" chciał być kozak później jakiś diss Tedego, myślał, że da rade. Niestety popłynie.
Oglądałem /słuchałem jeśli ktoś nie jedzie po Ryśku to mówisz, że wywiad jest mądry heh ja bym bardziej powiedział, że Volt pokazał że neutralny punkt widzenia na to co się dzieję. Oczywiście nie mowie, że gdyby staną po stronie Jacka był by to dobry wywiad. Chodzi mi o to, że zero konkretów na ten temat i Volt każdego stara się zrozumieć.aras191 pisze:
A tam posłuchać zawsze możnagawron pisze: No ale nie doszukuję się, żadnych prowokacji, nie chce mi się teraz też szukać całego tego wywiadu, bo nie mam czasu go oglądać.
cz1.
http://www.cgm.pl/video.php?video_ID=8346
cz2 ciekawsza
http://www.cgm.pl/video.php?video_ID=8392
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- aras191
- Juventino
Ja nie jaram sie tym dissami Mei tylko dałem fragment artykułu który wrzuciłem link ...oliver pisze:Co to ma być, ja się pytam co to kurcze mać ma być? Ty się tym jarasz nim i tymi dissami Mei? Jeśli wspominał o nich to już w ogóle upadł nisko. Jeśli się nie mylę to Pelson siedział cicho bo jechanie po lasce jest najprostszą w świece rzeczą i przede wszystkim trochę kultury trzeba mieć. Rozumiem dissy że to walka słowna ale mówienie o kimś, że jest ku, hu itd. to też świadczy o nim samym, w tym na Pelsona chyba nie było aż takich słów, ale na innych u Ryśka to powszedni chleb. Z reszta scena mu się maleje i szuka sojuszników w Mei? Po co z nią wyjechał "wróg mojego wroga jest moim przyjacielem". Wojowanie z Modestą jest kolejnym strzałem w stopę. Ktoś dobrze napisał jeszcze brakuje żeby z Sokołem wojował, ale już zaczął coś działać w tym kierunku Sokól milczał wtedy dostałeś skrzydeł.aras191 pisze:
Peja ma poryty beret i to nie jest pozytywne znaczenie tylko negatywnie i nikogo tym nie obrażam bo to jest prawda,
coż czasami prawda boli. Chyba Peja zaczyna zdawać sobie sprawę że zrobił błąd po Zielonej Górze zamiast nabrać dystansu przemyśleć całą sprawę to media go obskoczyły chłopaka trochę "spanikował" chciał być kozak później jakiś diss Tedego, myślał, że da rade. Niestety popłynie.
Oglądałem /słuchałem jeśli ktoś nie jedzie po Ryśku to mówisz, że wywiad jest mądry heh ja bym bardziej powiedział, że Volt pokazał że neutralny punkt widzenia na to co się dzieję. Oczywiście nie mowie, że gdyby staną po stronie Jacka był by to dobry wywiad. Chodzi mi o to, że zero konkretów na ten temat i Volt każdego stara się zrozumieć.aras191 pisze:
A tam posłuchać zawsze możnagawron pisze: No ale nie doszukuję się, żadnych prowokacji, nie chce mi się teraz też szukać całego tego wywiadu, bo nie mam czasu go oglądać.
cz1.
http://www.cgm.pl/video.php?video_ID=8346
cz2 ciekawsza
http://www.cgm.pl/video.php?video_ID=8392

a co do wywiadu dj 600 v mówi w tym wywiadzie ze Tede chciał sie wypromować wiec albo jesteś głuchy albo udajesz i nie chcesz słyszeć
a tu inny wątek : miedzy Peja a Jackiem G
Cała sytuacja i konflikt pomiędzy raperami zaczęła się od promocji płyty Tedego pt. "Notes2" (10.09.2009r), bez uwględnienia wcześniejszych terminów zarezerwowanych przez Peję pół roku wcześniej na 17.09.2009r.
Artyści w branży muzycznej szanują terminy wydawanych przez siebie albumów. W przypadku Tedego - bez zapowiedzi wydał swój album dwupłytowy "Notes2" tydzień przed premierą albumu "Na serio", który przez to stracił na sprzedaży.!!!
a tak w ogóle skończmy to juz a Peja to a Peja tamto ... jest tez wielu innych artystów ciekawych

- gawron
- Juventino
Wypas. Tede zachował się źle, choć tydzień to nie jest wcale tak mało. Zdarza się, że wychodzą 2 czy 3 płyty znanych raperów jednego dnia. Poza tym ta data premiery Tedzia nie miała nic wspólnego z Peją. Bardziej z Onanem, o czym chyba Tede nawet mówił. Bowiem Onar wydawał płytę 9 września (notabene w dniu premiery albumu Tetrisa), a Tede taki psikus chciał mu zrobić, że wyda bez dłuższego planowania daty i bez większej reklamy dzień po nim i zobaczy, która się lepiej sprzeda. Czy coś w ten deseń. (Przypominam, że obaj panowie mieli beef.)aras191 pisze:a co do wywiadu dj 600 v mówi w tym wywiadzie ze Tede chciał sie wypromować wiec albo jesteś głuchy albo udajesz i nie chcesz słyszeć
Cała sytuacja i konflikt pomiędzy raperami zaczęła się od promocji płyty Tedego pt. "Notes2" (10.09.2009r), bez uwględnienia wcześniejszych terminów zarezerwowanych przez Peję pół roku wcześniej na 17.09.2009r.
Artyści w branży muzycznej szanują terminy wydawanych przez siebie albumów. W przypadku Tedego - bez zapowiedzi wydał swój album dwupłytowy "Notes2" tydzień przed premierą albumu "Na serio", który przez to stracił na sprzedaży.!!!
Tede chciał się wypromować? Pff.. On skomentował wydarzenie z Zielonej Góry w 2 zdaniach na swoim facebook'u, na którym de facto pisze się rzeczy, które chce się przekazać swoim znajomym, czy fanom. Po co miałby się promować wśród swoich fanów? Przecież oni i tak, jeżeli byliby zainteresowani kupnem tej płyty, to by ją kupili. To może nawet na gadu-gadu ma nie pisać i wyłączyć witrynę wielkiejol.com? Bez jaj.
Po tym co napisał Tede na swoim fejsbuku, Peja zaprezentował na koncercie swoim fanom cudowny, jedyny w swoim rodzaju freestyle. To właśnie po tym "wolnym" Tede nagrał pierwsze dissy (Notes 2: Errata).
To nadal twierdzisz, że Tede chciał się wypromować, bo wyraził swoje zdanie na temat wydarzenia, które wstrząsnęło jego środowiskiem, pracą, hobby, czy jakkolwiek by to nazywać?
To trwa już prawie rok.. :shock:
- aras191
- Juventino
gawron pisze:Wypas. Tede zachował się źle, choć tydzień to nie jest wcale tak mało. Zdarza się, że wychodzą 2 czy 3 płyty znanych raperów jednego dnia. Poza tym ta data premiery Tedzia nie miała nic wspólnego z Peją. Bardziej z Onanem, o czym chyba Tede nawet mówił. Bowiem Onar wydawał płytę 9 września (notabene w dniu premiery albumu Tetrisa), a Tede taki psikus chciał mu zrobić, że wyda bez dłuższego planowania daty i bez większej reklamy dzień po nim i zobaczy, która się lepiej sprzeda. Czy coś w ten deseń. (Przypominam, że obaj panowie mieli beef.)aras191 pisze:a co do wywiadu dj 600 v mówi w tym wywiadzie ze Tede chciał sie wypromować wiec albo jesteś głuchy albo udajesz i nie chcesz słyszeć
Tede chciał się wypromować? Pff.. On skomentował wydarzenie z Zielonej Góry w 2 zdaniach na swoim facebook'u, na którym de facto pisze się rzeczy, które chce się przekazać swoim znajomym, czy fanom. Po co miałby się promować wśród swoich fanów? Przecież oni i tak, jeżeli byliby zainteresowani kupnem tej płyty, to by ją kupili. To może nawet na gadu-gadu ma nie pisać i wyłączyć witrynę wielkiejol.com? Bez jaj.
Po tym co napisał Tede na swoim fejsbuku, Peja zaprezentował na koncercie swoim fanom cudowny, jedyny w swoim rodzaju freestyle. To właśnie po tym "wolnym" Tede nagrał pierwsze dissy (Notes 2: Errata).
To nadal twierdzisz, że Tede chciał się wypromować, bo wyraził swoje zdanie na temat wydarzenia, które wstrząsnęło jego środowiskiem, pracą, hobby, czy jakkolwiek by to nazywać?
To trwa już prawie rok.. :shock:
a w dupie to juz mam co oni chcieli zrobic ,<lol2> mam to gdzieś juz każdy ma inne zdanie i uszanujmy to

wolałbym juz zeby każdy wymienił swój ulubiony album ;p niz pisac tylko o ich dissach ;p
- gawron
- Juventino
aras191 pisze:jestem ciekawy jak teraz sobie żyje ten chłopak ha ha ile szumu wokół niego
8)aras191 pisze:A co Cie obchodzi co robi Peja .... kurde dobre![]()
Oczywiście żartuję.

No, ciekawe jak to się rozwinie, bo jestem prawie pewien, że tak to się nie skończy.
edit:
Jeżeli ufać mojej bibliotece w aimpie i spojrzeć na liczbę odtworzeń piosenek to myślę, że w czołówce plasują się "Małpa - Kilka Numerów o Czymś", "W.E.N.A. & Rasmentalism - Duże Rzeczy" i solowy album Weny, czyli "Wyższe Dobro", ale jak wiadomo ciężko ocenić, co lubisz najbardziej. To tak jakby powiedzieć o ulubionym filmie: starsze ciężko porównać do nowych produkcji, komedie do dramatów itd. Ciężko.aras191 pisze:wolałbym juz zeby każdy wymienił swój ulubiony album ;p niz pisac tylko o ich dissach ;p

Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2010, 15:55 przez gawron, łącznie zmieniany 2 razy.
- aras191
- Juventino
no złapałeś mnie mendo za słówko ha ha ha ;p pozdrogawron pisze:aras191 pisze:jestem ciekawy jak teraz sobie żyje ten chłopak ha ha ile szumu wokół niego8)aras191 pisze:A co Cie obchodzi co robi Peja .... kurde dobre![]()
Oczywiście żartuję.
No, ciekawe jak to się rozwinie, bo jestem prawie pewien, że tak to się nie skończy.
no to co wymieni każdy po trzy swoje ulubione albumy ;p
Moje:
1 Hg- Droga
2-k44- Księga Tajemicza Prolog
3.HG- Klucz

- oliver
- Juventino
O promowaniu mówił ogólnie w dwie strony. Nie chce mi się przepisywać cytować. Nie wiem który wywiad oglądałeś czy ten skrócony nie wiem co w nim jest zawarte, ja ten dłuższy i Volt powiedział, coś mniej więcej, że Tede ma taki styl artystyczny tak widzi rap i tak go robi. Volt neutralnie podszedł do sprawy.aras191 pisze: a co do wywiadu dj 600 v mówi w tym wywiadzie ze Tede chciał sie wypromować wiec albo jesteś głuchy albo udajesz i nie chcesz słyszeć
ciekawszycharas191 pisze: a tak w ogóle skończmy to juz a Peja to a Peja tamto ... jest tez wielu innych artystów ciekawych

Kolejność obojętnie jaka: Skandal, Ewenement, Chleb powszedni. Ostatnio Proceder Chadyaras191 pisze: no to co wymieni każdy po trzy swoje ulubione albumy ;p
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti