HipHopowa strona Forum.

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2010, 13:00

Kolejne wypowiedzi nie zwiazane z tematem nagradzane beda kartkami.

sk1le

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2010, 22:42

Ogarnijcie nowy mixtape Buczera - Podejrzany o rap 2.

Na płycie wielu znakomitych raperów: Sheller, Słon, Pih, Pezet, Borixon, Liroy, Kajman, Peja, Gandzior, Sobota.

Polecam :P

,,Jestem samotny choć wokół mnie wielu
czasem chciałbym po prostu zniknąć nie wychodzić z cienia
jak pozostać sobą gdy wszystko w okół się zmienia
Wciąż nie jestem pewien jutra, wciąż przed jutrem odczuwam strach
jedyny pewnik to, że kiedyś przysypie mnie piach"

Propsy dla Buczera
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2010, 23:15 przez sk1le, łącznie zmieniany 1 raz.

aras191

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2010, 22:54

sk1le pisze:Ogarnijcie nowy mixtape Buczera - Podejrzany o rap 2.

Na płycie wielu znakomitych raperów: Sheller, Słon, Pih, Pezet, Borixon, Liroy, Kajman, Peja, Gandzior, Sobota.

Polecam :P
dobre he he Gruba zwrotka Peji , Buczer i Gandzior Elegancko

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2010, 13:49

No i mixtape Teta ukazał się. Polecam, bo kilka kawałków jak "chłopcy poznają świat" czy "ktoś kiedyś gdzieś" jest naprawdę fajnych.

sk1le

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2010, 15:41

A o FENO ktoś słyszał? Nigdy nie podobało mi się jak babki rap robią, ale Feno to wyjątek. Ona jest świetna.

http://streemo.pl/Portal/514331,Utwor,F ... rawda.html
http://streemo.pl/Portal/480582,Utwor,F ... Ulice.html

luks_wgs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2010, 22:00

Obrazek

The Payback udostępnione do pobrania za darmo: http://www.djbooth.net/index/mixtapes/e ... e-payback/

na zachętę profil na YT z kilkoma kawałkami z tego albumu http://www.youtube.com/user/ArtOfficialMusic

MIAZGA

kto ArtOfficial zna pewnie już sprawdził i się jara, a jak ktoś jakimś cudem nie zna to poznać MUSI;)

aras191

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2010, 22:21

LUKS WGS pisze:Obrazek

The Payback udostępnione do pobrania za darmo: http://www.djbooth.net/index/mixtapes/e ... e-payback/

na zachętę profil na YT z kilkoma kawałkami z tego albumu http://www.youtube.com/user/ArtOfficialMusic

MIAZGA

kto ArtOfficial zna pewnie już sprawdził i się jara, a jak ktoś jakimś cudem nie zna to poznać MUSI;)

tak tak o gustach sie nie dyskutuje ale powiem Ci jedno totalna żenada wiec teraz patrz na siebie a nie na innych pozdrawiam
Cie serdecznie

luks_wgs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2010, 13:28

aras191 pisze:tak tak o gustach sie nie dyskutuje ale powiem Ci jedno totalna żenada wiec teraz patrz na siebie a nie na innych pozdrawiam
Cie serdecznie
vs :?: :lol:

ps. 20min po moim poście już sprawdziłeś i zamieściłeś opinię? bestia
również pozdrawiam

aras191

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2010, 15:00

LUKS WGS pisze:
aras191 pisze:tak tak o gustach sie nie dyskutuje ale powiem Ci jedno totalna żenada wiec teraz patrz na siebie a nie na innych pozdrawiam
Cie serdecznie
vs :?: :lol:

ps. 20min po moim poście już sprawdziłeś i zamieściłeś opinię? bestia
również pozdrawiam
nie wiem dlaczego umieściłeś piosenke Peji Frajerhejt skoro ja tą piosenką sie nie jaram ( chociąż przyznam że nie jest zła ) ;p a co do 20 min po poście wysłuchałem trzech kawałków i wystarczyło żeby więcej nie tracić czasu na słuchanie :D nie moje klimaty ( chociaż kawałek nr 2 Voodoo nawet ,nawet ). Lecz napisałem taka opinie żebyś nie myślał sobie że to co Ty słuchasz to jest najpiękniejsze i najfajniejsze :) bo zauważyłem po twoich postach że tak myślisz pozdrawiam

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2010, 16:40

LUKS WGS pisze:[...]a jak ktoś jakimś cudem nie zna to poznać MUSI;)
No nie wiem, czy się powinienem wstydzić. Pierwszy raz o nich słyszę, ale.. ściągnąłem, posłuchałem i nie żałuję. Na prawdę kawałek dobrej muzyki. :ok:

Ostatnio powychodziło dużo mixtape'ów. Oprócz tego o czym było tu pisane wyszły m.in. produkcje DJ Frodo - "Funk You", dobra dla wielbicieli funkowych brzmień, niekoniecznie tych najnowszych, bo klasyki z poprzedniego wieku też tam znajdziecie i DJ Cube - "Forfiter Mixtape". Na tej drugiej znajdziecie przeróżne blendy z polskimi "wyjadaczami" na wokalach, wszystko ciekawie zmiksowane przez DJ Cube'a. Obie produkcje wyszły spod szyldu wytwórni Wielkie Joł.

A już na początku nadchodzącego tygodnia wychodzą płyty Proceente - Dziennik 2010 i DJ 600V Prosto Mixtape Vol.2. Na pewno nie zabraknie dobrych kawałków. Będzie czym się jarać.

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2010, 21:38

Nie wiem czy już o nich była mowa, czy ktoś o nich słyszał?
Mowa o PMM ekipa ze Szczecina ,której HH jest naprawdę dobry! ;)

Np.

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2010, 22:51

Vesper pisze:Nie wiem czy już o nich była mowa, czy ktoś o nich słyszał?
Mowa o PMM ekipa ze Szczecina ,której HH jest naprawdę dobry! ;)

Np.
Ktoś słyszał i ktoś ich lubi. No ale jeżeli mam być szczery to bardziej mnie się podoba płyta "Polski Mistrzowski Manewr" od nowszej "Rap, Stresy, Hulana, Intersy".

Jeżeli komuś się jeszcze nie znudziły mixtape'y nagrywane na bitach Jay'a, to DJ Tuniziano z Wielkiego Joł wydał "HOWWA Mixtape":
Obrazek
Do ściągnięcia m.in. na niezawodnym rapvision.pl; do przesłuchania na youtub'ie.

Poza tym ostatnio ukazał się teledysk rapera Soboty, którego "talentu" nie jestem zbyt wielkim fanem. Klip bardzo ciekawy. Filmik ukazujący przykładowy wieczorny wypad do klubu pary "gorących" szesnastolatków. Współczuję ojcom tego typu dziewczyn. "Puk Puk!" -> Echo..
Sobota - Tańcz Głupia (18+ ? :D)

Słuchajcie dobrego rapu!
Bez odbioru. :)

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2010, 23:48

a ja ostrego ocb sobie wlasnie slucham..

chociaz hitem osttaniego czasu jest "na szczycie" grubsona...wszechmistrzostwo

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2010, 10:04

gawron pisze: Poza tym ostatnio ukazał się teledysk rapera Soboty, którego "talentu" nie jestem zbyt wielkim fanem. Klip bardzo ciekawy. Filmik ukazujący przykładowy wieczorny wypad do klubu pary "gorących" szesnastolatków. Współczuję ojcom tego typu dziewczyn. "Puk Puk!" -> Echo..
Sobota - Tańcz Głupia (18+ ? :D)
A tam gadasz było całkiem przyjemnie ;]. Sobota ma naprawdę dziwny styl najlepszy jego utwór? Sobota - Dzień w dzień to samo Co do PMM chłopaki dobrze jadą Polski Mistrzowski Manewr jest naprawdę dobry. Co do tego mixa Wielkie Jół przesłucham ocenię ;)
PrzemasJuve pisze:a ja ostrego ocb sobie wlasnie slucham..
Z OCB jest tylko jeden numer który mi się podoba a dokładniej nr 19 Dla wszystkich tych co wierzą
coś niesamowitego.

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2010, 02:00

FalsoVero pisze:
PrzemasJuve pisze:a ja ostrego ocb sobie wlasnie slucham..
Z OCB jest tylko jeden numer który mi się podoba a dokładniej nr 19 Dla wszystkich tych co wierzą
coś niesamowitego.
Zdecydowanie

ewentualnie

Zdecydowanie O.C.B. jest lepszą płytą od Tylko Dla Doroslych w której po drugim przesłuchaniu denerwował mnie głos fajbusiewicza czy jak on tam ma. Nie no nie da się słuchać.

Dwa dni temu wyszła długo wyczekiwane przeze mnie płyta Volta z PROSTO. Przesłuchałem raz i krótko:
Sokół rządzi i tyle mam do powiedzenia warto było czekać. W kawałku mój blok to stary fenomenalny Wojtek. Dobry też kawałek Małolata czy FU i Pono Łap oddech czy Pezet i Pono Ty to jesteś. Jednym słowem POLECAM!!

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
ODPOWIEDZ