2 kolejki do Milanu!!!!
- alexxxks
- Juventino
Drugiego listopada Juve czeka cieżki mecz z Milanem. Oby nie było dużo kontuzji do tego czasu. Lipii musi oszczędzać najlepszych, szczególnie Nedveda, Treze. i Di Vaio. Bez Del Piero może być ciężko.
Moja jedyna miłość to...Juve!!!!!!!! :-)
- Juverulez!
- Juventino
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Bez Alexa będzie bardzo ciężko, a tym bardziej że gramy na wyjeździe, Lippi na pewno nie powinien ustawiać piłkarzy defensywnie bo Milan i Ancelotti tylko na to czekają.
Według mnie będzie remis 2-2(Trezeguet,Nedved) lub zwycięstwo Juve 2-1(Trezegyet,Nedved)
Według mnie będzie remis 2-2(Trezeguet,Nedved) lub zwycięstwo Juve 2-1(Trezegyet,Nedved)
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Yari
- Juventino
Ja stawiam 2-1 lub 2-0 dla Juve. Milan ma problemy ostatnio ze strzelaniem bramek. Oby sie to nie odmieniło 2 listopada. Juve jest wstanie pokonac milan. milan w tym czasie ma trudne mecz. zaczynając od jutra milan gra z interem , lazio , sampdorią , Juve i parmą. Mogą być tymi meczami zmęczeni , albo załamani po ewentualnych porażkach

- Olszan
- Juventino
Ja jestem pewnie waszym zdaniem optymistąi moim realistą Del Piero zagra w tym meczu a Lippi ustwi go specjalnie pod ten mecz będzie to mecz który pokaże siłę Juventusu itd. itp. Stawiam 3-0 dla Juve
Zawsze Wierni ! ! !
- ballack13
- Juventino
to musi być odwet za lige mistrzów
kolejny mecz przegrany milanu z JUVE to ich zaboli i sie opamiętają kto rządzi
tylko JUVE
http://ballack13-87.fm.interia.pl
kolejny mecz przegrany milanu z JUVE to ich zaboli i sie opamiętają kto rządzi
tylko JUVE
http://ballack13-87.fm.interia.pl
- KwiAtek
- Juventino
jesli nawet Alex zdazy sie wyleczyc na mecz z Milanem to raczej nie bedzie w swietnej formie po tak dlugim odpoczynku od gry, nie sadzicie
zaden mecz z Milanem do latwych nie nalezy, ale mysle, ze Stara Dama pokaze piekny futbol i pokonamy rosso-nerich

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Peja48
- Juventino
Alex musi wrócić ale i niemusi bo jeśli Di Vaio i Treze będą tak współpracować jak w ostatnich meczach to możemy liczyć na dużo bramek i jeszcze Nedved zagra tak jak z Olimpiakosem to uff a Milan może być podłamany myślę że będzie 4-1 dla Juve !!!!!!!!! 

Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Johnny777
- Juventino
Eee...no bez trzęsienia porciętami tu proszę...
Daliśmy radę milańskim tyle razy przed sezonem - damy i teraz :twisted: A zwyciestwo będzie tym słodsze że w meczu o punkty.. :twisted: Choć niekoniecznie bardzo okazałe..2:1 dla Juve wystarczy, a z naszym składem to i bez Alexa sobie poradzimy choc z nim byłoby duuużo łatwiej.