Wszystko o Milanie
- Majos
- Juventino
To pewnie jakaś bzdura. do tego jeszcze wymyślona przez Onet. Nie sądzę, ażeby Maldini pakował się w takie coś, bo co mu tam ulgi, kasy nie zabraknie. Z drugiej strony od piłkarzy trochę ściągają procentów. Mimo wszystko tak wielce klasowy zawodnik jak Paolo Maldini, który dla Milanu i reprezentacji Włoch zrobił bardzo dużo wspaniałego, nie mógł tego zrobić. Osobiście nie wierzę w takie bajeczki.
- zebol
- Juventino
Milan dzisiejszą porażką przekreślił nasze szanse na grę w Champions League
. Także trzeba powiedzieć "Grazie milan" :płaczę:

Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- zebol
- Juventino
Dobra w porządku ale ewentualne zwycięstwo milanu w tym meczu mogło nam pomóc a tak przekreśliło nasze szanse. milan jest cienki i będzie z tym składem może znowu jakiś cudem za rok włącza się do walki na 1 miesiąc a potem wrócą do rzeczywistości.Składu też nie wymienią bo nie mają kasy na transfery.Maleficus pisze:pfff ze Milan przekreslil nasze szanse ta ? Prosze nie badz zabawny, przekreslilismy te szanse juz 2-3 miesiace temu(jak nie wczesniej)...
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- Portfel
- Juventino
Milan bez Pato to jest jakaś parodia.
Jakby tak zrobić hybrydę z Juventusu, który wydaje za dużo a za mało dostaje "w zamian" i Milanu, który owszem - wydaje za mało, ale dostaje za to mniej więcej tyle ile wydał? Wydawalibyśmy dobrze, a grali jeszcze lepiej, hm...
Forza Juvilan!
Jakby tak zrobić hybrydę z Juventusu, który wydaje za dużo a za mało dostaje "w zamian" i Milanu, który owszem - wydaje za mało, ale dostaje za to mniej więcej tyle ile wydał? Wydawalibyśmy dobrze, a grali jeszcze lepiej, hm...
Forza Juvilan!
rawr
- Madara
- Juventino
Juventus spieprzył minimum 10 meczy z ogórkami, z którymi bez problemu mógł wygrać. To nie Milan przekreślił szanse Juve na awans tylko sami to robią już 4-5 miesiąc. Gdyby choć 5 meczy wygrał a 5 zremisował byłby w tej chwili na 1 miejscu. Wiem...można sobie teraz tak gadać, ale sami ten sezon zawalili meczami z cieniasami. A liczba 10 to przypadkowa bo tych meczy zapewne było więcej.
- Monte Cristo
- Juventino
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-w ... omosc.html
No i Leonardo sie skonczyl w Milanie. Bylo to do przewidzenia, oddali walke o mistrza rownie frajersko jak my w poprzednim sezonie.
Ale byly by jaja jakby Ciro przejal Milan i zaczal z nimi walczyc o mistrza
(Deja vu?)
No i Leonardo sie skonczyl w Milanie. Bylo to do przewidzenia, oddali walke o mistrza rownie frajersko jak my w poprzednim sezonie.
Ale byly by jaja jakby Ciro przejal Milan i zaczal z nimi walczyc o mistrza
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- Adamosus
- Juventino
Ogarnia mnie przerażenie na samą myśl o takim przebiegu spraw w przyszłym sezonie :!:Monte Cristo pisze: Ale byly by jaja jakby Ciro przejal Milan i zaczal z nimi walczyc o mistrza(Deja vu?)
Nie... Ciro musi zacząc od klubu ze środka tabeli w dół,jesli nie od Serie B.Przynajmniej jak by wyszedł do Serie A,to juz by miał jako taki sukces
A Milan ma ten sam problem co my,na horyzoncie nie ma urodzaju w dobrych,dostępnych trenerów,wiec jestem ciekaw kto przybędzie do Mediolanu.
Zarząd Milanu (co tu owijać w bawełne) jest lepszy od naszego i wydaje mi się,że wezmą ciut lepszego trenera niż my,ale to tylko takie moje hipotezy(czyt. głupie wymysły :lol: )