KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- Kuri
- Juventino
Panowie, niestety ale muszę na jakis czas zniknać z zycia lokalnej spolecznosci kibicow Juve. Nie wiem na jak długo, po prostu nie będę przyjezdzał na mecze. Tak więc nie uwzględniajcie mojej osoby w zblizajacym sie szpilu i w ogole.
Trzymajcie sie, pozdrawiam.
Trzymajcie sie, pozdrawiam.
- DeeJay
- Juventino
Raz mnie na meczu nie było i już przez bydło się jeden człowiek wykruszyłdrozdi pisze:Kto w ogóle będzie na Bari i czy w końcu gramy?
Kuri się nas wstydzi :płaczę:

Co do grania to nie udało mi się ogarnąć żadnego otwartego boiska z prysznicami. Jedyne na osiedlu "A" w niedziele jest zajęte. Skupmy się na meczu. Ogarnij drozdi Słoneczną. Ja się piszę.
- drozdi
- Juventino
Znalazłem trochę czasu i miałem na tyle paliwa, że podjechałem do słonecznej. Następny raz chyba pójdę na nogach albo rowerem bo straszne korki są. Rezerwacja zrobiona także zapraszamy. Co z tym graniem w końcu?
- DeeJay
- Juventino
drozdi pisze:Znalazłem trochę czasu i miałem na tyle paliwa, że podjechałem do słonecznej. Następny raz chyba pójdę na nogach albo rowerem bo straszne korki są. Rezerwacja zrobiona także zapraszamy. Co z tym graniem w końcu?
Poza tym jest już prawie sobota, nie ogarniemy ludzi do grania.DeeJay pisze:Co do grania to nie udało mi się ogarnąć żadnego otwartego boiska z prysznicami. Jedyne na osiedlu "A" w niedziele jest zajęte. Skupmy się na meczu.
- @D@$
- Juventino
Mało meczów zostało więc cieszmy się tym sezonem dopóki jest
Rozumiem, że frekwencja będzie taka jak ostatnio
A i oczywiście trzymam mocno kciuki za Romę:
- nalezy się Ranieriemu w końcu coś
- przybliży to Romę do mistrzostwa = oddali Inter
- wygrana Romy spowoduje stratę punktów Sampy

Rozumiem, że frekwencja będzie taka jak ostatnio

A i oczywiście trzymam mocno kciuki za Romę:
- nalezy się Ranieriemu w końcu coś
- przybliży to Romę do mistrzostwa = oddali Inter
- wygrana Romy spowoduje stratę punktów Sampy
- drozdi
- Juventino
Damn it wiedziałem, że o czymś zapomniałem tylko nie umiałem sobie przypomnieć o czym :doh: :doh: nie było miejsc na parkingu! Dziś jak wstanę to pójdę tylko niech mnie wpierw, któryś opierniczy z rana żebym nie zapomniał.

- drozdi
- Juventino
Jako, że minęło 14h od postu poprzedniego mam nadzieję, że moderatorzy wybaczą dublet
byłem, załatwiłem choć nie było pewne do końca - w drugiej sali odbywać się będzie impreza z okazji komunii jakiegoś tam dzieciaka. W każdym bądź razie możemy wpadać. Może przy okazji załapiemy się na darmową vódkę tylko wskoczcie w garnitury 
PS. Tak przy okazji na poprawę humoru pozwolę sobie przedstawić:

PS. Tak przy okazji na poprawę humoru pozwolę sobie przedstawić:
:rotfl:John Travolta pisze:najpierw...
pare minut pozniej...
lol.
biedny tharp nie przewidzial ze za kazdego posta dostanie kartke
... chociaz? tak czy inaczej LUL