Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Polecam mały, prywatny i co prawda tylko dla wybranych, tj nielicznych, aczkolwiek bardzo użyteczny serwis zwany potoczne guglami. Zapytanie (napisane najlepiej cyrylicą) pokroju "Jak ściągnąć film z youtube" powinno pomóc 

- ewerthon
- Juventino
- pan Zambrotta
- Juventino
Siewierek jak zwykle jadowity, niestety z żalu do mojej skromnej osoby.Siewier pisze:Polecam mały, prywatny i co prawda tylko dla wybranych, tj nielicznych, aczkolwiek bardzo użyteczny serwis zwany potoczne guglami. Zapytanie (napisane najlepiej cyrylicą) pokroju "Jak ściągnąć film z youtube" powinno pomóc
żeby nikt inny nie wpisywał podobnych głupot co Siewierek, napiszę - żaden plugin do firefoxa nie działa, żadna strona z pierwszej 20 wyników google nie chce ściągnąć filmu. Ewidentnie nie macie już chyba dostępu do niego, prócz autora czyli mnie.
Nie da się nic zrobić?
niestety ewerthon, to samo...
- oliver
- Juventino
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- PaulCone
- Juventino
- K.
- Juventino
Kiedyś jakiegoś używałem, więc przynajmniej jeden działa.pan Zambrotta pisze: zwykle jadowity, niestety z żalu do mojej skromnej osoby.
żeby nikt inny nie wpisywał podobnych głupot co Siewierek, napiszę - żaden plugin do firefoxa nie działa,
To jest bardzo fajne, tylko wymaga Javy.pan Zambrotta pisze:
Nie da się nic zrobić?
niestety ewerthon, to samo...
http://wordrider.net/freerapid/
======================
Edit:
Co do pluginów:
https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/10137
Pod FF 3.6.3 działa.
Pod filmikiem dodaje takie mini menu "Download As: FLV 3G PMP4 MP3"

- Wojtek
- Juventino
Chodze do 3 gimnazjum i myśle o zawodzie hydraulika...
Może ktoś opisać wady i zalety tego zawodu ? jakie są zarobiki i czy jest zapotrzebowanie na ryniku pracy...
Czy wogóle się opłaca iść w tym kierunku jako technik ?
Może ktoś opisać wady i zalety tego zawodu ? jakie są zarobiki i czy jest zapotrzebowanie na ryniku pracy...
Czy wogóle się opłaca iść w tym kierunku jako technik ?
- gruzin_juve
- Juventino
mam prośbe do użytkowników JuvePoland...
muszę napisac jakiś referat z pogranicza ekonomii, biznesu i informatyki,(zastosowanie informatyki, czy tam technologii informacyjnej w ekonomii)
nie mam niestety żadnego sensownego pomysłu...oprócz bankowości elektronicznej, ale o tym to akurat piszą niemal wszyscy
jak ma ktoś jakiś pomysł, to będę bardzo wdzięczne za pomoc
muszę napisac jakiś referat z pogranicza ekonomii, biznesu i informatyki,(zastosowanie informatyki, czy tam technologii informacyjnej w ekonomii)
nie mam niestety żadnego sensownego pomysłu...oprócz bankowości elektronicznej, ale o tym to akurat piszą niemal wszyscy
jak ma ktoś jakiś pomysł, to będę bardzo wdzięczne za pomoc
CIAO IL CAPITANO
- tabo89
- Juventino
Nie wiem może coś o zastosowaniu informatyki w biznesie tzn w jakichś tam firmach. Coś o bazach danych/systemach w biznesie.
Tak się składa, że mam wykłady (właśnie z informatyki na kierunku ekonomia) na tematy:
- Systemy zarządzania bazami danych
- Systemy informatyczne dla przedsiębiorstw
Up: http://www.sendspace.com/file/hspvnr
Nie wiem czy Ci to pomoże, jeśli nie to trudno
Tak się składa, że mam wykłady (właśnie z informatyki na kierunku ekonomia) na tematy:
- Systemy zarządzania bazami danych
- Systemy informatyczne dla przedsiębiorstw
Up: http://www.sendspace.com/file/hspvnr
Nie wiem czy Ci to pomoże, jeśli nie to trudno

- gruzin_juve
- Juventino
dzięki za to:)
może e-commerce? no nic poczekam na inne pomysły, jak nic ciekawszego nie znajdę to może zajmę się tym
może e-commerce? no nic poczekam na inne pomysły, jak nic ciekawszego nie znajdę to może zajmę się tym
CIAO IL CAPITANO
- lisciozerca
- Juventino
Jeżeli ekonomia to może GPW, tylko nie wiem czy ten cały system transakcyjny Warset pasuje do dziedziny informatyki.
Taki luźny pomysł z mojej strony
Taki luźny pomysł z mojej strony

- gruzin_juve
- Juventino
w sumie wyleciało mi z głowy..a to jest temat morze. dzięki za podrzucenie pomysłuJeżeli ekonomia to może GPW, tylko nie wiem czy ten cały system transakcyjny Warset pasuje do dziedziny informatyki.
Taki luźny pomysł z mojej strony Smile
w sumie to ma byc praca na 6-8 str i na pewno coś z gpw się nada;)teraz tylko poszukać literatury i zawęzić temat:|
CIAO IL CAPITANO
- mp1897
- Juventino
Wiecie może jak zmienić przeglądarkę w której mają być otwierane linki? Otóż mam zainstalowane 2 przeglądarki (opere i mozille) i każdy link otwiera mi w operze a chciałbym żeby to otwierało w mozille. Wiecie jak to zmienić?
!!! Juventus Per Sempre !!!