Koszulki na sezon 2010/2011
- tabo89
- Juventino
- Giovani
- Juventino
Dodałbym do tego żółte wstawki na końcach rękawów lub gdzieś indziej... ;d Miodziotabo89 pisze:To pewne? Wydawało mi się, że zawsze podaje się ile rocznie dostanie klub. Ale może się mylę.
Przy okazji znaleziony projekt:
- Mateuszello
- Juventino
Może złote: nazwisko, numer, logo NIKE i BetClic, co? No i może coś jeszcze tylko bez przesady 
- jsduga
- Juventino
Moim skromny zdaniem te wszystkie typy nie przypominają nam prawdziwego Juve ( zresztą gra też nie). Niby to wszystko czarno białe, ale jakieś takie nie dla Juve. Dla mnie zawsze pozostanie na pierwszym miejscy typowy biało-czarny pasiak, bez żadnych ,,ceregieli''.
Jedynie można by poeksperymentować z wyjazdówkami, choć i tu bez przesady. Już kilka razy zauważyłem, że znane kluby cudują ze strojami, zmieniają krój i ustawienie barw, co powoduje tylko zmylenie bezstronnego kibica. Osobiście jestem zwolennikiem prostego kroju ,, ala coś zgodnego z tradycją i herbem''
Czasem mi się wydaje, że na boisku nieważne jest kto gra, ale jak kto wygląda...rewia mody... :lol:
Jedynie można by poeksperymentować z wyjazdówkami, choć i tu bez przesady. Już kilka razy zauważyłem, że znane kluby cudują ze strojami, zmieniają krój i ustawienie barw, co powoduje tylko zmylenie bezstronnego kibica. Osobiście jestem zwolennikiem prostego kroju ,, ala coś zgodnego z tradycją i herbem''
Czasem mi się wydaje, że na boisku nieważne jest kto gra, ale jak kto wygląda...rewia mody... :lol:
„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
Te były by niemal tak kozackie, jak kiedyś soniaczeYachO_ pisze:Dodałbym do tego żółte wstawki na końcach rękawów lub gdzieś indziej... ;d Miodziotabo89 pisze:To pewne? Wydawało mi się, że zawsze podaje się ile rocznie dostanie klub. Ale może się mylę.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- tabo89
- Juventino
- mnowo
- Qualità Juventino
W tego typu chwilach wydaje mi się, że ludzie z Nike naprawdę zrobiliby lepiej, gdyby zamiast wymyślać swoje 'rewelacje', ogłosili konkurs wśród kibiców danej drużyny (tutaj rzecz jasna Juventusu) na projekt stroju i potem zrealizowali najlepszy... bo jak widać, kibice mają często o niebo lepsze pomysły, niż oni. A do tego wiadomo: jak kibicom się podoba, to i lepiej sprzedawać się będzie.
- tabo89
- Juventino
Oooo widzisz mnowo, to jest świetne rozwiązanie. Dla wszystkich byłyby w związku z tym same korzyści. My byśmy mieli elegancką koszulkę. Oni mieliby tak jak mówisz lepszą sprzedaż a ponadto oszczędzają na pensjach dla swoich "kreatur mody".
Może ktoś z Nike zagląda na JP i sprawę przemyśli. Chyba, że wystosujemy pismo.
Ale to pewnie nie przejdzie, będziemy mieli to co nam narzucą
Może ktoś z Nike zagląda na JP i sprawę przemyśli. Chyba, że wystosujemy pismo.
Ale to pewnie nie przejdzie, będziemy mieli to co nam narzucą

- Łukasz
- Juventino
Jak na Nike - nawet nieźle. I - co istotne - wreszcie bez tych paskudnych żółtych numerów.
- *Ki$iEL*
- Juventino
Szczerze powiem, że genialny design!! Kapitalna - urzekła mnietabo89 pisze:Kolejny kibicowski projekt znaleziony na VS. Klasyczny pasiak, całkiem niezły, może tylko sponsora dałbym wyżej. Ciekawy kołnierzyk.
Niektórzy na pewno dali by wiele, żeby jedna z koszulek (a dokładniej jej tył) w przyszłym sezonie tak wyglądała

To koszulkę już mamy pozostaje tylko Fernando załatwić

- PrzemasJuve
- Juventino
z ta druga moze byc cos na rzeczy..nowe stroje MU rowniez nike tez beda mialy kolnierzyk takze....
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Mateuszello
- Juventino
EXTRA!!! Nigdy żadna koszulka mi się tak bardzo nie podobała! Jeszcze ten tył... genialny!tabo89 pisze:Kolejny kibicowski projekt znaleziony na VS. Klasyczny pasiak, całkiem niezły, może tylko sponsora dałbym wyżej. Ciekawy kołnierzyk.
Niektórzy na pewno dali by wiele, żeby jedna z koszulek (a dokładniej jej tył) w przyszłym sezonie tak wyglądała
Jedyne do czego się można przyczepić to sponsor jakby był trochę wyżej(jak wspomniał Tabo)
- Gathafi
- Juventino
ten projekt co zarzuciles to jest koncepcja kitsów do PES'a wymyslona przez gigi82PaulCone pisze:Witam! Dziś o 17:33 na FaceBook'u, na jednym z włoskich fanpage'ów pojawiła się notatka odnośnie strojów na nowy sezon. Co sądzicie o strojach i o samej info.? Osobiście, strój domowy przypomina mi strój Newcastle z jednego z sezonów za czasów Shearer'a.
Poniżej link do ów notatki.

Uploaded with ImageShack.us
z tym ze to wersja beta w ostatecznej wersji zmienil logo na BetClic

- FalsoVero
- Juventino
tabo89 pisze:To pewne? Wydawało mi się, że zawsze podaje się ile rocznie dostanie klub. Ale może się mylę.
Z tych co tutaj zostały zaprezentowane ta najbardziej przypadła mi do gustu. Jeżeli chodzi o wyjazdówki najciekawiej wygląda ta co wrzucił PaulCone flaga Italii na białym tle, pasy po środku jak dla mnie rewelacja.
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012