Boski Diego
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
pewnie zrobiłbym to równie słabo jak twoja matula więc nie będę się na próżno wysilałeslk pisze:Agresja i ślepota klubu kibica Diego jest przepotężna.Garraty pisze:zielonego pojęcia o piłce nie masz chłopcze, ośmieszasz się tymi głupotami tylko.eslk pisze:W ogóle nie porównujmy Nedveda do Diego. Ludzie...
Nedved dysponował kapitalnym i potężnym uderzeniem zarówno z prawej jak i z lewej nogi. Diego prawą strzela lekko po ziemi w środek bramki, a lewą to ledwo dobrze potrafi podać.
Nedved biegał jak wariat przez cały mecz, entuzjazmem zarażał wszystkich kolegów w drużynie, miał niesamowity ciąg na bramkę, Diego potrafi tylko holować piłkę i podać do boku.
A gadanie, że Brazol nie ma z kim grać jest śmieszne. Tak, śmieszne. Skoro on potrzebuje świetnych graczy koło siebie, żeby zaistnieć, to co z Niego za "gwiazda"? Do tej sytuacji pasuje jak ulał pewne powiedzenie: "Kiepskiej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy". I tak jest jeśli chodzi o boskiego Diego - największy niewypał transferowy od czasów Salasa (jak na razie, może w przyszłym roku się coś zmieni).
Ale jak zawsze, argumentów zero (poza jednym, wybitnie śmiesznym "on nie ma z kim grac!").
Może w ramach swojego uwielbienia dla Brazola opędzlujesz mu pałkensa? Myślę, że to byłoby ukoronowanie Twoich uczuć co do niego.

pozdrawiam gimnazjalistę

- FalsoVero
- Juventino
A ja pozdrawiam burakaGarraty pisze: pewnie zrobiłbym to równie słabo jak twoja matula więc nie będę się na próżno wysilał![]()
pozdrawiam gimnazjalistę

Żeby nie było offtopa
Diego jest dobry ale brak mu partnerów którzy mogliby mu wtórować.
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- Radidam
- Juventino
Jacky pisze:ALE - rzuty wolne i rzuty rozne bije bardzo, ale to bardzo kiepsko, a do tgo nie potrzebuje pomagierow. Kiedys robil to o niebo lepiej, a teraz posyla plaskie i slabe pilki.
:rotfl:
Nie mam wiecej pytan.