Idealny rywal Polaków?!?
- JuveQL
- Juventino
Hmmm...idealny kandydat??? Taki żeby Polska awansowała??? Moze Watykan, San Marino ewentualnie Wyspy Owcze...reszta wydaje się poza zasięgiem naszych "super" orłów.Hybryd pisze:Jezeli Polska wejdzie do barazy to kogo typujecie na idealnego przeciwnika do awansu?
Jest tam Halandia ale to chyba nie oni
Ja jednak watpię ze Polska wogole wejdzie do tych barazy...w zasadzie jestem prawie pewien ze jak zwykle zajmiemy 3 lub niższe miejsce...
- juve21
- Juventino
Dobrze że napisałeś "jeżeli". Nie awansujemy na 99% ,ale gdyby się udalo szczęśliwie to i tak zostaniemy rozgromieni w barażach ,niewazne na kogo wpadniemy.Hybryd pisze:Jezeli Polska wejdzie do barazy to kogo typujecie na idealnego przeciwnika do awansu?
Jest tam Halandia ale to chyba nie oni
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Rybeq
- Juventino
To Ja mam na ten temat zgoła odmienne zdanie.
Uważam iż lepiej dla polskiej piłki jeżeli w barażach nie zagra. Nawet jeśli w nich zagramy to co ??? Będziemy zbierać łomot od np. Holandi , tak wam na tym zależy ???. Albo załóżmy (oczywiście hipotetycznie) że jesteśmy na ME czy sądzicie że wyjdziemy z grupy ??? Nie. Polska jest poprostu za słaba. Po meczu z Węgrami powinni zwolnić Janasa i zatrudnić wreszcie porządnego trenera który dzięki temu będzie miał więcej czasu na przygotowanie drużyny na mundial w 2006 r.
Uważam iż lepiej dla polskiej piłki jeżeli w barażach nie zagra. Nawet jeśli w nich zagramy to co ??? Będziemy zbierać łomot od np. Holandi , tak wam na tym zależy ???. Albo załóżmy (oczywiście hipotetycznie) że jesteśmy na ME czy sądzicie że wyjdziemy z grupy ??? Nie. Polska jest poprostu za słaba. Po meczu z Węgrami powinni zwolnić Janasa i zatrudnić wreszcie porządnego trenera który dzięki temu będzie miał więcej czasu na przygotowanie drużyny na mundial w 2006 r.
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Według mnie nieważne na kogo trafimy i tak barae to będzie ostatni etap, Polaków w mistrzostwach Europy. 
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Ironek
- Juventino
Po 1 nie awansujemy do baraży, po 2 jak byśmy awansowali to byśmy nie przeszli baraży, po 3 jak byśmy już awansowali do EURO to byśmy sobie takiego obciachu narobii, że lepiej tam wogóle nie jechać.
Teraz Janas powinien zostać zwolniony i powinien zostać zatrudniony trener zagraniczny np. DRAGOMIR OKUKA (dla mnie najlepszy kandydat), i wtedy byśmy się spokonie powoli mogli przygotować do eliminacji MŚ.
Teraz Janas powinien zostać zwolniony i powinien zostać zatrudniony trener zagraniczny np. DRAGOMIR OKUKA (dla mnie najlepszy kandydat), i wtedy byśmy się spokonie powoli mogli przygotować do eliminacji MŚ.