Mancini: Totti zasługuje na Złotą Piłkę
- ballack13
- Juventino
ja jest dobry
ale nie w formie zwłaszcza w tym sezonie moze następny
złotej piłki sie niedostaje za nazwisko
ale nie w formie zwłaszcza w tym sezonie moze następny
złotej piłki sie niedostaje za nazwisko
- Shadow_Alex
- Juventino
hehe nie wiem tylko za co, bo chyba nie za to ze jest swietny technicznie... Licza sie chyba jakies wyniki w grze!!! Chyba sie czegos najaral chlopak :evil: :twisted: :twisted:
Wkurzylem sie :evil:
Wkurzylem sie :evil:
- 3d_man
- Juventino
po pierwsze - troche szacunku dla jednego z najlepszych zawodnikow wszechczasow (choc malo znanego przez swoje przywiazanie do klubu) - mowie/pisze to z cala odpowiedzialnoscia i powaga :!:KwiAtek pisze:a niech sobie gada padalec jeden :twisted: i tak kazdy wie, ze to Pavel najbardziej zasluguje na Zlota Pile i nikt mi nie powie, ze jest inaczej :!:
po drugie - jak nie umiecie czytac to sie nauczcie :!: Mancio wyraznie powiedzial, ze najpierw titty musi cos osiagnac (np wygrac LM) - czyli nie mial na mysli tegorocznych wyborow do zlotej pilki
po trzecie - ta wypowiedz nie wziela sie z choinki, to zakonczenie malej polemiki jaka ostatnio miala miejsce
po czwarte - skoro grali razem w Lazio to chyba zna Pavelka, co ?? hehhhŁyko pisze:Chyba jeżeli Totti będzie rywalizował z przedszkolakami (no to moze by sie załapał w pierwszej 15!)!! NO a tak serio to on nie zna Nedveda i Buffona!!!!!!!!
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- Johnny777
- Juventino
We wtorek podczas oglądania skrótów z meczy LM usłyszałem takie zdanie od gościa w studio (nie pamiętam nazwiska): "Jeśli Nedved nie wygra w tym sezonie plebiscytu "France Football" (Złota Piłka - przyp.) to będzie to krzycząca niesprawiedliwość szczególnie po dzisiejszym meczu (z Olympiakosem - przyp.)"
....no ni nie zostało mi nic innego jak się z gościem zgodzić :twisted: , a Totti? No cóż....po prostu no coments...ale Mancini chyba troszkę przesadził...
....no ni nie zostało mi nic innego jak się z gościem zgodzić :twisted: , a Totti? No cóż....po prostu no coments...ale Mancini chyba troszkę przesadził...
- KwiAtek
- Juventino
3d_man pisze:po pierwsze - troche szacunku dla jednego z najlepszych zawodnikow wszechczasow (choc malo znanego przez swoje przywiazanie do klubu) - mowie/pisze to z cala odpowiedzialnoscia i powaga :!:KwiAtek pisze:a niech sobie gada padalec jeden :twisted: i tak kazdy wie, ze to Pavel najbardziej zasluguje na Zlota Pile i nikt mi nie powie, ze jest inaczej :!:
w takim razie zwracam honor panu Manciniemu, ale jesli uwaza, ze Zlota Pilka nalezy sie Tottiemu to cos tu nie gra :? a z tym zdobyciem LM to chyba sie troche pospieszyl, wsystko sie przeciez wyjasni (nagroda) przez zakonczeniem obecnych rozgrywek..
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Olszan
- Juventino
O boże przecież on nic nie pokazał A ze niektórzy mówiąże jest taki i taki i nie mogą się nim nacieszyć to mnie nic nie obchodzi i ze tam ktoś go namaścił Dla mnie nie to on jest cienias i w reprezentacji powinien grać Del Piero jeżeli by grali na tej samej pozycji Jednym słowem przereklamowane całe "G" I niech see wsadzi te swoje głupie żarty(chodzi mi tu o jego beznadziejną książke żarty Tottiego) w D..E! Na nagrode zasługuje tysiące lepszych piłkarzy!!!
Zawsze Wierni ! ! !
- Juverulez!
- Juventino
Ale naiwniak ten Mancini, jestem pewnie ze piłka złota będzie w Turynie, no może w Czechachswiergot pisze:Roberto Mancini uważa, że Francesco Totti powinien dostać Złotą Piłkę, nawet jeżeli nie wygrał Ligi Mistrzów ani innego ważnego trofeum.
Technicznie jest wspaniałym zawodnikiem i sądzę, że właśnie dlatego zasługuje na Złotą Piłkę, choć to pełni sukcesu będzie musiał wygrać ważne rozgrywki, jak np. Ligę Mistrzów

- paweł (neo)
- Juventino
złota piłka tylko o wyłacznie dla nedveda nikt inny na nia niezasługuje.....pozniej stawiam na buffona i thurama...
nikt inny niepowinien sie mieszac w walke o złata piłke poniewaz sobie na to niezasłuzyli...i jezeli ten Pal.... z real ronaldo dostanie złata piłke to znienawidze piłke nozna...!!!!!!!!a przynajmniej wszystkie kluby z hiszpanii....
nikt inny niepowinien sie mieszac w walke o złata piłke poniewaz sobie na to niezasłuzyli...i jezeli ten Pal.... z real ronaldo dostanie złata piłke to znienawidze piłke nozna...!!!!!!!!a przynajmniej wszystkie kluby z hiszpanii....
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Tottiego bardzo lubię ale Nedveda bardziej i napewno Czechowi należy się ta piłka jezeli on jej nie dostanie to będzie wielka niesprawiedliwość, on napewno jest leprzy od Tottiego, i wszyscy to przyznają oprócz paru idiotycznych przypadków.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero