Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- kacpersel11
- Juventino
Witam
We wtorek po świętach wysyłam 3 listy do Barcelony, Arsenalu, UEFA. Mam pytanie czy te kluby odpisują i czy jak bym wydrukował zdjęcia piłkarzy i je wysłał czy by mi podpisali ?
Pozdrawiam
We wtorek po świętach wysyłam 3 listy do Barcelony, Arsenalu, UEFA. Mam pytanie czy te kluby odpisują i czy jak bym wydrukował zdjęcia piłkarzy i je wysłał czy by mi podpisali ?
Pozdrawiam
- kacpersel11
- Juventino
a Barca i Kononierzy ????
- kacpersel11
- Juventino
wczoraj od Feyenoordu a dzisiaj od Jerzego Engela
- JakWis
- Juventino
Od jakiegos czasu zacząłem wysyłać listy do klubów piłkarskich. Wysłałem ponad 10 listów jak narazie m.in. do Sevilli, Schalke. Mam prośbę. Czy jak ktos wysyłał listy do klubów to z jakiej ligi najwiecej mu odpowiedzi przychodziło? I czy dawal SAE lub SASE?
Hala Madrid!
- tabo89
- Juventino
- JakWis
- Juventino
Jak wysylales listy do federacji to dawales SAE, SASE czy bez zwrotnej koperty?tabo89 pisze:Szczerze mówiąc to najwięcej a praktycznie tylko miałem odpowiedzi od federacji, od klubów nic. Nic nie dodawałem. A odpowiedzi miałem m.in. od UEFA, Czechów, Anglików, Holendrów i Francuzów. Także zdecydowanie polecam pisać listy do federacji
Hala Madrid!
- Asta#8
- Qualità Juventino
JakWis pisze:Jak wysylales listy do federacji to dawales SAE, SASE czy bez zwrotnej koperty?tabo89 pisze:Szczerze mówiąc to najwięcej a praktycznie tylko miałem odpowiedzi od federacji, od klubów nic. Nic nie dodawałem. A odpowiedzi miałem m.in. od UEFA, Czechów, Anglików, Holendrów i Francuzów. Także zdecydowanie polecam pisać listy do federacji
Żeby nie było OT, w mojej kolekcji dużo nowych autografów:tabo89 pisze:Nic nie dodawałem
http://asta.fotopic.net/c1656947.html
- marek.siedlce
- Juventino
Po przejrzeniu tego tematu forum postanowiłem spróbować swoich sił :-D
Jak narazie to w zasadzie tylko mailowa robota, wysłałem maile do kilku federacji i klubów. I o dziwo dziś otrzymałem dwie przesyłki: od czeskiej federacji piłkarskiej z kartami z piłkarzami ( jest nasz Zdenosław
). Druga przesyłka jest od Arsenalu Londyn. Oni odpowiedzieli na maila, ale chcieli żebym napisał list pisemnie, tak więc zrobiłem. W kopercie znalazłem podziękowanie, książeczkę o klubie i plakat z piłkarzami. Jutro biorę się porządnie za ten temat :-D
Uzupełniam swoją wypowiedź. Po odebraniu przesyłek od Arsenalu i czeskiej Federacji napisałem 5 listów: do Juve, Barcy, Bayernu, ManU i Liverpoolu. Dziś, to jest 10 maja otrzymałem przesyłkę od Manchesteru United. Plakacik formatu kartki z zeszytu i... tu wielka niespodzianka, autografy Owena i Vidicia ( ORYGINALNE ), sprawdzałem pod lupą
Jutro w pracy wstawię skany na forum. Czekam na kolejne listy 
Jak narazie to w zasadzie tylko mailowa robota, wysłałem maile do kilku federacji i klubów. I o dziwo dziś otrzymałem dwie przesyłki: od czeskiej federacji piłkarskiej z kartami z piłkarzami ( jest nasz Zdenosław

Uzupełniam swoją wypowiedź. Po odebraniu przesyłek od Arsenalu i czeskiej Federacji napisałem 5 listów: do Juve, Barcy, Bayernu, ManU i Liverpoolu. Dziś, to jest 10 maja otrzymałem przesyłkę od Manchesteru United. Plakacik formatu kartki z zeszytu i... tu wielka niespodzianka, autografy Owena i Vidicia ( ORYGINALNE ), sprawdzałem pod lupą

FORZA JUVE !!!
- hudypalka91
- Juventino
Półtorej miecha czytałem wszystkie posty, gdy skończyłem postanowiłem pochwalić się moją kolekcją:)
Autografy zbieram gdzieś o 2 lat mniej więcej, a oto co zebrałem:
1) 3x Jurek Engel (w tym jeden z dedykacją)
2) List z podziękowaniami + pamiątkowy dugopis od Federacji Irlandziej w piłce nożnej (niestety nie wiem czy to Irlandia północna czy południowa:))
3) Aż mnie to zaskoczyło - paczka od Federacji reprezentacji Australii - Flaga z kangurem wielkości a4, plakat z drużyną, chyba 12 naklejek
4) Karty z zawodnikami reprezentacji Czech - bez autografów(jest Zdenosław i Niedźwiedź:))
5) 4 karty Tranquillo Barnetty - bez autografu
6) Zdjęcie drużyny Aston Villa - autografy nadrukowane
7) Glasgow Rangers - Karta z całą drużyną + list z podziękowaniami. W liście zaznaczono, że jeśli chcę to mogę się pofatygować o autografy Rangersów, jeśli napisze do ich miejscówki gdzie trenują, podali tam adres:D
8 ) W dzień meczu euro 2008 Polska - Austria dostałem paczke od reprezentacji austrii - ok. 30 autografów (chyba cała karda w tym Manninger:P), 2x puzzle z kadrą, 2x przypinka OFB, list z podziękowaniem i naklejka euro 2008
9) List, długopis, 2 naklejki i kalendarium meczów na cały sezon od Chicago fire
10) Autograf Rafaela Van der Vaarta jeszcze z HSV
11)Autograf Olivera Kahna
12) Autograf Petra Cecha - bez kasku
Narazie to wszystko. Jeśli ktoś z forumowiczów chciałby oglądnąć któryś z moich zbiorów, dajcie znać, chętnie sfotografuję. Napisałem dziś list do Lecha Poznań. Jutro zamierzam napisać do kieleckiej Korony, bo miła pani mailem napisała mi, że wyśle mi niespodziankę, jeśli napisze list i załączę kopertę + znaczek.
Zaznaczyć chciałem, że wszystkie wyżej wymienione przesyłki otrzymałem poprzez wysyłanie e-maili. Nie chciało mi się pisać listów, więc poszedłem na łatwiznę:P Teraz już coraz mniej klubów, federacji i osób fizycznych wysyła swoje dobra za wysłaniem maila.
Pozdrawiam
PS. Jeszcze prośba: dajcie ktoś znać kto i od kogo ostatnio wysyłając list, bądź maila dostał coś, bo też chętnie bym wysłał.
No to pa
Autografy zbieram gdzieś o 2 lat mniej więcej, a oto co zebrałem:
1) 3x Jurek Engel (w tym jeden z dedykacją)
2) List z podziękowaniami + pamiątkowy dugopis od Federacji Irlandziej w piłce nożnej (niestety nie wiem czy to Irlandia północna czy południowa:))
3) Aż mnie to zaskoczyło - paczka od Federacji reprezentacji Australii - Flaga z kangurem wielkości a4, plakat z drużyną, chyba 12 naklejek
4) Karty z zawodnikami reprezentacji Czech - bez autografów(jest Zdenosław i Niedźwiedź:))
5) 4 karty Tranquillo Barnetty - bez autografu
6) Zdjęcie drużyny Aston Villa - autografy nadrukowane
7) Glasgow Rangers - Karta z całą drużyną + list z podziękowaniami. W liście zaznaczono, że jeśli chcę to mogę się pofatygować o autografy Rangersów, jeśli napisze do ich miejscówki gdzie trenują, podali tam adres:D
8 ) W dzień meczu euro 2008 Polska - Austria dostałem paczke od reprezentacji austrii - ok. 30 autografów (chyba cała karda w tym Manninger:P), 2x puzzle z kadrą, 2x przypinka OFB, list z podziękowaniem i naklejka euro 2008
9) List, długopis, 2 naklejki i kalendarium meczów na cały sezon od Chicago fire
10) Autograf Rafaela Van der Vaarta jeszcze z HSV
11)Autograf Olivera Kahna
12) Autograf Petra Cecha - bez kasku

Narazie to wszystko. Jeśli ktoś z forumowiczów chciałby oglądnąć któryś z moich zbiorów, dajcie znać, chętnie sfotografuję. Napisałem dziś list do Lecha Poznań. Jutro zamierzam napisać do kieleckiej Korony, bo miła pani mailem napisała mi, że wyśle mi niespodziankę, jeśli napisze list i załączę kopertę + znaczek.
Zaznaczyć chciałem, że wszystkie wyżej wymienione przesyłki otrzymałem poprzez wysyłanie e-maili. Nie chciało mi się pisać listów, więc poszedłem na łatwiznę:P Teraz już coraz mniej klubów, federacji i osób fizycznych wysyła swoje dobra za wysłaniem maila.
Pozdrawiam

PS. Jeszcze prośba: dajcie ktoś znać kto i od kogo ostatnio wysyłając list, bądź maila dostał coś, bo też chętnie bym wysłał.
No to pa

- marek.siedlce
- Juventino
Wczoraj otrzymałem jak do tej pory najlepszą paczkę w mojej krótkiej kolekcjonerskiej historii. Z Barcelony przyszło 9 kart z autografami i duży plakat. Oto link do kart:
http://img214.imageshack.us/img214/9158/30277409.jpg
http://img199.imageshack.us/img199/4701/22969059.jpg
http://img576.imageshack.us/img576/7972/69942756.jpg
Poniżej wrzucam jeszcze dwie karty od Manchesteru United:
http://img121.imageshack.us/img121/3226/81129193.jpg
Czekam jeszcze na odpowiedź od Juve i Bayernu Monachium. Dziś pójdzie kolejna partia listów
http://img214.imageshack.us/img214/9158/30277409.jpg
http://img199.imageshack.us/img199/4701/22969059.jpg
http://img576.imageshack.us/img576/7972/69942756.jpg
Poniżej wrzucam jeszcze dwie karty od Manchesteru United:
http://img121.imageshack.us/img121/3226/81129193.jpg
Czekam jeszcze na odpowiedź od Juve i Bayernu Monachium. Dziś pójdzie kolejna partia listów

FORZA JUVE !!!