Zambrotta: Nie będzie łatwo przeciw Bolognie

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 19:54

Skrzydłowy Juventusu, Gianluca Zambrotta, nie wierzy że jego zespół będzie miał łatwą przejażdżkę po Bolognie w najbliższej kolejce rozgrywek Serie A.

To nie będzie łatwy mecz. Z takimi graczami jak Locatelli, Pagliuca czy Signori nie możan być rozluźnionym. W ubiegłym sezonie dali nam niezły wycisk i udało nam się wywalczyć punkty dzięki odrobinie szczęścia.

Reprezentant Włoch zapewnił, że Bianconeri nie będą zmęczeni po meczu z Olympiakosem.

Graliśmy we wtorek, więc nie myślcie, że będziemy zmęczeni.

Źródło: www.soccerage.com

Nie będziecie zmęczeni? Ok, wobec tego oczekujemy od was pewnej wygranej, jak na mistrzów przystało :-D

Obrazek
KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 20:18

moze byc ciezko, ale mam nadzieje, ze Gianluca bedzie szalal na lewym skrzydle i dzieki jego rajdom i dokladnym wrzutkom zaklepiemy pozycje lidera 8)

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 20:26

no ja myśle że nie będą zmęczeni. Bo już po ostatnich dwóch meczach mówiono ze są zmęczeni poprzednimi i grali średnio ( z olimpiakosem). Coś czuje że Bologna polegnie i to sporawo. :D :D FORZA JUVE!!!!!!!!!!!

Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 21:15

Zambotta ma racje. Wyniki meczow z Bologna z zeszlego sezonu pokazuja ze z nimi nie ma łatwo

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 21:38

W dzisiejszych czasach piłkarz musi być przygotowany na grę mniej więcej co 3 dni... Nie można mówić o zmęczeniu. Myśle, że jednak spotkanie z Bologną będą należeć do jednych z łatwiejszych.

Cross

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 21:46

bOLOGNA w zeszlym sezonie wygrala tylko 1 mecz na wyjezdzie a w tym ani jednego ,a jednak przeciwnika ma baerddzo dobrego.

juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 21:51

Dzisiaj nie ma kelnerów ,szczegolnie w Serie A.Tam trzeba każdego szanować.Wiem że nie będzie łatwo ,ale juve jest w stanie pokonac każdego ,a więc liczę że pliczy się ze średniakiem Bolognią.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 21:55

Yari pisze:no ja myśle że nie będą zmęczeni. Bo już po ostatnich dwóch meczach mówiono ze są zmęczeni poprzednimi i grali średnio ( z olimpiakosem). Coś czuje że Bologna polegnie i to sporawo. :D :D FORZA JUVE!!!!!!!!!!!
Mam taką nadzieje, BTW Yari fajny masz avator :P

Obrazek
Mario_166

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 22:14

Mysle ze sobie poradzimy ale nie wolno lekcewazyc zadnego rywala :)

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 22:27

Juverulez! pisze:
Yari pisze:no ja myśle że nie będą zmęczeni. Bo już po ostatnich dwóch meczach mówiono ze są zmęczeni poprzednimi i grali średnio ( z olimpiakosem). Coś czuje że Bologna polegnie i to sporawo. :D :D FORZA JUVE!!!!!!!!!!!
Mam taką nadzieje, BTW Yari fajny masz avator :P

thx , sam zrobiłem z jednej z tapet:) hehehhe :D :D

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 23:52

Tak jak Zambrotta mysli, że z Bologną niebędzie łatwo tak moje zdnaie jest takie samo. Jak już wspomniałem Bologna należy do trudnych i niewygodnych rywali tak więc mecz będzie bardzo ciekawy. Ja oczywiście więrzę, że gładko poradzimy sobie z rywalami :wink:
A co do zmęczenia. To są profesjonaliści, mieli dość odpoczynku by z Bologną stawić czoła. :twisted:

Obrazek
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2003, 00:04

Juventinho pisze:W dzisiejszych czasach piłkarz musi być przygotowany na grę mniej więcej co 3 dni... Nie można mówić o zmęczeniu. Myśle, że jednak spotkanie z Bologną będą należeć do jednych z łatwiejszych.

no ja bym nie powiedzial ze jeden z latwiejszych...Bolonga to nie jest zespol z konca serie A..bardziej z pierwszej czesci niz z drugiej..raczej nie sadze zeby bylo latwo...ale i tak wygramy ofkors :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 października 2003, 12:13

Myśle ze będzie ..... 3-0

Zawsze Wierni ! ! !
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2003, 12:22

Gianluca ma rację Boloni dobrze się gra przeciwko Juve pokazały to mecze w zeszłym sezonie zresztą dwa sezony tem też nie było łatwo(wyniki 2-1 zwyczięstwo dzieki samobujowi oraz chyba 2-2), ale mam nadzieję że Zambrotta będzie do końca sezonu walczyć z Nedvedem o to kto będzie królem asysyt.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 04 października 2003, 12:46

Olszan pisze:Myśle ze będzie ..... 3-0
dokładnie taki sam typ meczu mam... :D

ODPOWIEDZ