LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- romek20.20
- Juventino
_STAN_ pisze:troszkę wyszedleś przed szereg z tą rezerwacją, zawsze jest na moje nazwisko i vip jest za free lub 50% taniej, a jesli ktos mówi, że trzeba płacić to informuję jakie mamy ustalenia ( czytaj zniżki) , ale nie smuć się jesteś ''nowy'' i mogłeś nie wiedzieć, na miejscu postaram się coś załatwić, ale nie ukrywam, że postawiłeś nas w troszkę nie zręcznej sytuacji, ponieważ istnieje duże prawdopodobieństwo, że nie uda nam się tego odkręcić i będziemy narażeni na niepotrzebne koszty przy naszych ''przywilejach'' a sądząc po ostatnich utargach dla kogoś może to stanowić róźnicę ( czytaj lublin miasto studentówDarius19 pisze:Tak zgadza się mówiłem że to na mecz Juve. Z tymże rezerwacja jest na moje nazwisko bo powiedziała że tylko na nazwiska zapisują rezerwację. Mam zadzwonić w czwartek czy na pewno idziemy. Wzięła też ode mnie numer. A tak nawiasem to mieliśmy dużego fuksa z tym roomem bo dziś z rana ktoś zrezygnował z dużego i był wolny a w to miejsce my jesteśmy wpisani.) rezerwacji ZAZWYCZAJ dokonują 3 osoby, wtedy kiedy mamy peweną liczbę osób i wiemy jakiego vipa brać, i po to jest ta lista.....................ale mimo wszystko uważam, iż jednak nie zbiedniejemy o te 5 zł
do zobaczenia
darius19 nie goraczkuj sie tak...
Stanie- coś się wykmini:P
- Bukol87
- Juventino
Spoko to taki chrzest bojowy. "Nowi" lgną do robienia słitaśnych, kolorwych list obecności, bo kto by się temu oparł, zapisują vipa na swoje nazwisko a później są zmuszani do zapłaty z własnej kieszeni. Po skrobnięciu Cię na stówę wiemy czy można Ci ufać. Tak się zdobywa szacunek w rodzinieDarius19 pisze:Ja się nie gorączkuję. Dobra na przyszłość te sprawy zostawię wam.

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- STAN
- Juventino
Coś mi się wydaję że wracamy do przeszłości.... ale zobaczymy jak to będzie, na miejscu wszystkiego się dowiemy....może sami doszli do wniosku że nie robimy utargu itd. i musimy płacić normalnie, bo przecież taka była umowa, vipy mamy taniej lub za darmo jeśli jest określona liczba osób i robimy im utarg...kiedyś byliśmy tam co weekend i było gruuuubo
a ostatnimi czasy jest, a właściwie to nas nie ma, ale mimo to bądźmy dobrej myśli....joł 

- JaPs
- Juventino
Wiecej powiem - apelacja nic nie dala; sad wydal wyrok... Dostalem do wyboru: paski w zakladzie karnym przez okres lat 5-ciu lub dozywocie w paskach na wolnosci..._STAN_ pisze: zmień już ten avatar.....
Dede w piatek
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie chcą nikogo zmuszać do obecności w piątek napiszę tylko, że są mecze, które niezależnie od sytuacji, wpisane są w grafik kibica jako obowiązkowe, owych zostało nam jeszcze dwa, w tym własnie pojedynek z interem.
Co do sprawy z tifosi, cóż, wytchodzi na to, że zaczynamy od nowa, a może to tylko jednorazowa sytuacja, zobaczy się, w każdym badź razie do nikogo pretencji mieć nie możemy.
Dadam jeszcze, że sprawa dekoracji wrakacza w decydującą fazę, przedłuża się to niemiłosiernie w różnych powodów. Dokupiliśmy jeszcze stary proporczyk (z kasy jaka została za gadżetów) i koszulkę pasiaka, ze sponsorem Sky Sport, w celu estetycznego zapełnienia całej antyramy- 150cm x 100cm.
Do piątku
Póki co...
1.Darius19
2.Brat Dariusa
3.CzarnyZkultury
4.livinglegend
5.JaPs
6.Dragon
7.angelino
8.Pavel87
9.Yoda666
10.Bukol87
11._STAN_
12.romek20.20
13.DYZIO_STW
14.matej
15.Nerinka
16.Kuba90
17.Kolga Kuby
18.Jarson
Co do sprawy z tifosi, cóż, wytchodzi na to, że zaczynamy od nowa, a może to tylko jednorazowa sytuacja, zobaczy się, w każdym badź razie do nikogo pretencji mieć nie możemy.
Dadam jeszcze, że sprawa dekoracji wrakacza w decydującą fazę, przedłuża się to niemiłosiernie w różnych powodów. Dokupiliśmy jeszcze stary proporczyk (z kasy jaka została za gadżetów) i koszulkę pasiaka, ze sponsorem Sky Sport, w celu estetycznego zapełnienia całej antyramy- 150cm x 100cm.
Do piątku

Póki co...
1.Darius19
2.Brat Dariusa
3.CzarnyZkultury
4.livinglegend
5.JaPs
6.Dragon
7.angelino
8.Pavel87
9.Yoda666
10.Bukol87
11._STAN_
12.romek20.20
13.DYZIO_STW
14.matej
15.Nerinka
16.Kuba90
17.Kolga Kuby
18.Jarson

- Bukol87
- Juventino
Wydelegowano mnie na uroczystości pogrzebowe do Krakowa. Nie będzie mnie, bo wyjeżdżam jutro.
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- DYZIO_STW
- Juventino
Mi wypadło bardzo ważne spotkanie na 18.30. Postaram się dotrzeć na 1 połowę meczu, ale najprawdopodobniej dotrę nie wcześniej niż w okolicach przerwy, poczatku drugiej połowy meczu.
"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.