T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
- tomekleon18
- Juventino
O właśnie
kolega przede mną dobrze że przypomniał
zarejestrowałem się a kalendarzyka ni ma
Koszulka GIT 

- tomekleon18
- Juventino
spoko
kiedyś się rozliczymy z kalendarzyka
najważniejsze że koszulka wygląda jak wygląda

- juventusprzemek
- Juventino
Dzięki Faja dziś dostałem koszulkę, mama do mnie dzwoni, że polecony a ja jeszcze na anglika (poziomu wyższego) od 16 do 18 i dopiero w domu o 19 i jakie wyczekiwanie się opłaciło normalnie git jutro w szkole będą zgony i ludzie w szoku.
Jeszcze raz dzięki Faja!
Jeszcze raz dzięki Faja!
- mateo369
- Juventino
Jasiu Śmietana i Czuły Wojtek to Twoi dobrzy znajomi?juventusprzemek pisze:Dzięki Faja dziś dostałem koszulkę, mama do mnie dzwoni, że polecony a ja jeszcze na anglika (poziomu wyższego) od 16 do 18 i dopiero w domu o 19 i jakie wyczekiwanie się opłaciło normalnie git jutro w szkole będą zgony i ludzie w szoku.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- juventusprzemek
- Juventino
O co Ci chodzi gościu bo nie rozumiem??mateo369 pisze:Jasiu Śmietana i Czuły Wojtek to Twoi dobrzy znajomi?juventusprzemek pisze:Dzięki Faja dziś dostałem koszulkę, mama do mnie dzwoni, że polecony a ja jeszcze na anglika (poziomu wyższego) od 16 do 18 i dopiero w domu o 19 i jakie wyczekiwanie się opłaciło normalnie git jutro w szkole będą zgony i ludzie w szoku.
- zebol
- Juventino
Spoko zarejestrowałem się nickiem z forum.faja69 pisze:a prosiłem aby rejestrować się nickami z forum? miałem do wysyłki ponad 150 paczek, fakt kogoś mogłem przeoczyć:/
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- Majos
- Juventino
Dzisiaj przyszła, wprawdzie mnie w domu nie było, ale od czego jest babcia, która obok mieszka :] Koszulka naprawdę elegancka, nie ma się do czego przyczepić, miejmy nadzieję, że będzie się długo nosić. Rozmiar trafiony idealnie ! pozdrawiam i serdecznie dziękuję w cały trud jaki włożyłeś podczas wykonywania tej akcji.
- MarCin1897
- Juventino
paczka wreszcie dotarła razem z kalendarzykiem
Dzięki faja

Dzięki faja
- cygi
- Juventino
A ja dokładnie rozumiem o co mu chodzi.. bo moja inteligencja (poziomu wyższego) mi na to pozwala!juventusprzemek pisze:O co Ci chodzi gościu bo nie rozumiem??mateo369 pisze:Jasiu Śmietana i Czuły Wojtek to Twoi dobrzy znajomi?juventusprzemek pisze:Dzięki Faja dziś dostałem koszulkę, mama do mnie dzwoni, że polecony a ja jeszcze na anglika (poziomu wyższego) od 16 do 18 i dopiero w domu o 19 i jakie wyczekiwanie się opłaciło normalnie git jutro w szkole będą zgony i ludzie w szoku.