BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- Dagmara
- Juventino
- kiler_bandyta
- Juventino
Gilu nie oszukuj sie... parowa byles , jestes i bedziesz Ty
to widać po oczach. Na poważnie to fura jechalem z ziomkiem i darlem sie do Ciebie, ale byles tak wpatrzony w tego kolesia, ze nic nie slyszales 

Umrę tak jak żyłem... z sercem w biało-czarnych barwach...
- gil
- Juventino
kiler_bandyta pisze:Gilu nie oszukuj sie... parowa byles , jestes i bedziesz Tyto widać po oczach. Na poważnie to fura jechalem z ziomkiem i darlem sie do Ciebie, ale byles tak wpatrzony w tego kolesia, ze nic nie slyszales
już mam inną parówe - jesteś mi już zbędny

- Winner
- Juventino
Kolega Gorn ma opis na gg iż jest bez telefonu i internetu do dnia 23.04.2010. Więc trudno stwierdzić czy będzie.arbitro pisze:Nieco odbiegając od tematu. Wie Ktoś może, co dzieje się z Kolegą Gornem, bowiem nie mogę się z nim skontaktować...?;/
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Winner
- Juventino
A i owszem nie było nikogo nowego. Najwidoczniej się wystraszył a było czego bo było nas z 15 osób razy 6 zł za browar droga przyjemność 8) .
Tak wygląda nasz terminarz:
Dom z Bari (mówiłem że z Barii Tigmar) 25.04
Wyjazd z Catanią 2.05
Dom z Parmą 9.05
Wyjazd z Milanem 16.05
Wszystkie mecze o 15 bo zbliżamy się do decydującej fazy. Z tych meczy myślę iż mecz z Catanią może pokarze Polsat Futbol i pewnie mecz z Milanem pokaże canal plus chyba że mistrz nie będzie jeszcze znany wtedy na pewno pokażą któryś z meczy decydujących o mistrzostwie.
P.S Gdzie nasz kolega Pezet się zapodział, sam napisał pierwszego posta z Interem a się nie pojawił.
Tak wygląda nasz terminarz:
Dom z Bari (mówiłem że z Barii Tigmar) 25.04
Wyjazd z Catanią 2.05
Dom z Parmą 9.05
Wyjazd z Milanem 16.05
Wszystkie mecze o 15 bo zbliżamy się do decydującej fazy. Z tych meczy myślę iż mecz z Catanią może pokarze Polsat Futbol i pewnie mecz z Milanem pokaże canal plus chyba że mistrz nie będzie jeszcze znany wtedy na pewno pokażą któryś z meczy decydujących o mistrzostwie.
P.S Gdzie nasz kolega Pezet się zapodział, sam napisał pierwszego posta z Interem a się nie pojawił.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.