KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- drozdi
- Juventino

Kliknij, aby uzyskać informacje na temat meczu
Byłem przed chwilą w słonecznej. Zapewniono mnie, że nie ma przeszkód abyśmy jutro zjawili się tam - na pewno będzie otwarte. Także proszę by wszyscy jeszcze raz określili się czy będą jutro obecni. Punkt 14 tak jak gadaliśmy poprzednio.
1.drozdi
2.deejay
3.kuri
4.hfc
5.Shrek_Rybnik
6.taszen
7.zebol

8.kaper88

...
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2010, 12:15 przez drozdi, łącznie zmieniany 7 razy.
- Shrek_Rybnik
- Juventino
Będę
pozdROWienia @ll
- kaper88
- Juventino
Sorry panowie ale jednak nie dam rady
jak zwykle plany sie posypały, pozostało mi tylko śledzenie wyniku w internecie, i to też nie w całości.
Mam tylko nadzieje że już za tydzień uda mi sie zagospodarować czas na kibicowanie wielkim derbom
pozdrawiam

jak zwykle plany sie posypały, pozostało mi tylko śledzenie wyniku w internecie, i to też nie w całości.
Mam tylko nadzieje że już za tydzień uda mi sie zagospodarować czas na kibicowanie wielkim derbom

pozdrawiam
- drozdi
- Juventino

Serie A [34/38]
Piątek 16.04.10r 20:45
Restauracja Słoneczna Tychy al.Bielska 85
Sytuacja nietypowa - tym razem zaproszono nas od razu po meczu (nie musieliśmy się wpraszać

1.drozdi
2.kfc
3.taszen
...
- Radek_88
- Qualità Juventino
Maja w Slonecznej C+?
Tym razem na 90% dam rade sie pojawic na meczu, jednak szczerze mowiac planowalem go zobaczyc gdzies w centrum Katowic, jako, ze pewnie zebraloby sie wiecej osob. Tak wiec decyzje co do tego gdzie jeszcze podejme jak bedzie wiadomo co z ludzmi.
Dajta znac kto bylby chetny na meczyk do STS czy innego CityPubu. No i czy w razie czego dalby rade tez dojechac do Tychow.
Tym razem na 90% dam rade sie pojawic na meczu, jednak szczerze mowiac planowalem go zobaczyc gdzies w centrum Katowic, jako, ze pewnie zebraloby sie wiecej osob. Tak wiec decyzje co do tego gdzie jeszcze podejme jak bedzie wiadomo co z ludzmi.
Dajta znac kto bylby chetny na meczyk do STS czy innego CityPubu. No i czy w razie czego dalby rade tez dojechac do Tychow.
- Kuri
- Juventino
jako że przez ostatni czas mozna było liczyć tylko i wyłącznie na Tychy jeśli chodzi o kibicowanie Juve (brawo Katowice) postanowilem, że póki co będę jeździł do Słonecznej. Moze i dalej, może sie nie napije, ale przynajmniej mozna tam spotkać ludzi, którym zalezy. Jeśli pojade autem to moge kogos zabrać ze sobą z Katowic (Radek?)
- Radek_88
- Qualità Juventino
No ja sie chetnie na pewno zabiore. O ile w strone Tychow moge spokojnie jeszcze podjechac busem, to z powrotem moge miec maly problem, wiec przekupie Cie browarem.Kuri pisze:Jeśli pojade autem to moge kogos zabrać ze sobą z Katowic (Radek?)
W ogole skoro Kuri ma zamiar jechac autem, a bedzie ktos chetny z Katowic to niech da znac i za browara mysle, ze kierowca wezmie go ze soba ;>
- Filip
Jak każdy będzie raczył kierowce browarem to możecie nie wrócićRadek_88 pisze:No ja sie chetnie na pewno zabiore. O ile w strone Tychow moge spokojnie jeszcze podjechac busem, to z powrotem moge miec maly problem, wiec przekupie Cie browarem.Kuri pisze:Jeśli pojade autem to moge kogos zabrać ze sobą z Katowic (Radek?)
W ogole skoro Kuri ma zamiar jechac autem, a bedzie ktos chetny z Katowic to niech da znac i za browara mysle, ze kierowca wezmie go ze soba ;>

- Radek_88
- Qualità Juventino
Jesli jeszcze bedzie obowiazywala zaloba to jest szansa, ze mecz puszcza bez glosu, wlasnie dlatego pytalem o C+.hfc pisze:Tak w ogóle to po co w słonecznej canal+ jak jest Sky?
W przypadku meczu z glosem tez zreszta mozna obejrzec na Cyfrze. Komentarz na C+ to nie Polsat czy enka.