Forumowicz od A do Z - vol.2
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jako jedna z osób ,które wezmą udział w następnej "edycji" gryRadek_88 pisze:Czekamy caly czas na czwarta osobe...
...bo na zalegle alfabety chyba nie ma sensu czekac.

Mogę obiecać ,że w ciągu 4-7 dni od wygranej napiszę swój alfabet. :-D
- Radek_88
- Qualità Juventino
Dobra skoro nowych alfabetow nadal nie ma to moze ktos inny chce wziac udzial w ankiecie i znalezc sie pozniej na zaszczytnej czarnej liscie (niedlugo zmienimy kolor zeby bylo weselej!). No, ktos chetny? 

- Motor
- Juventino
W prawdzie dziś ok. godziny 14:30 miałem opublikować swój alfabet, ale musze się przyznac brakuje mi jeszcze kilka literek i alfabet ukaża się pod koniec przyszlego tygodnia :? . Przeprasza raz jeszcze, ale podczas świąt Wilkiejnocy nie miąłem czasu, na bądź co badź zabawy
Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
- Tigmar
- Juventino
biere udziałRadek_88 pisze:Dobra skoro nowych alfabetow nadal nie ma to moze ktos inny chce wziac udzial w ankiecie i znalezc sie pozniej na zaszczytnej czarnej liscie (niedlugo zmienimy kolor zeby bylo weselej!). No, ktos chetny?
- Tigmar
- Juventino
z góry dziękuję za wszystkie głosy, obiecuję, że postaram się napisać alfabet (w przypadku wygranej) jak najszybciej i będzie on jedyny w swoim rodzaju, pozdrawiam zwolenników, konkurentów i przeciwników!
bawcie się dobrze!
bawcie się dobrze!
przez chwilę jako Marco Buffon
- ewerthon
- Juventino
Moim zdaniem złym pomysłem jest przechodzenie automatycznie 3 osób do następnej ankiety. Teraz jeśli zajmę 4 miejsce możecie mnie już nie zgłaszać do następnej. Trochę nie bardzo tak brać udział w tysiącu ankiet i za każdym razem przegrywać, więc wezmę udział za jakiś czas, kiedy uda mi się przekonać do siebie tak dużą liczbę użytkowników, żeby wygrać za pierwszym razem. Nawet jeśli miałoby to być w czasie mojej emerytury to poczekam!
- karosznurek
- Juventino
Głos na Tigmara