RZESZÓW || wspólne wypady na mecz

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Volto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 39 razy

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2010, 09:52

Serie A / 32 kolejka

Udinese - JUVENTUS

-------------------------------------------------------------------------------------

Widzimy się w Galaxy. Mecz - 21

-------------------------------------------------------------------------------------

Piłka- o 17 jednak, godziny mi się pomyliły, daj znać Luna czy będziesz w takim razie i czy Lubczyk będzie.

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2010, 00:43

Kuzyn mi opowiedział ciekawą historię o barmanie w knajpie.
Czyli Galaxy odpada na stałe :prochno:

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2010, 23:48

A w ogóle to jest pomysł.
Jak Juventus w końcu wygra mistrza to jedziemy w Bieszczady i rysujemy trzecią gwiazdkę
http://img525.imageshack.us/img525/3231/awsdh.jpg

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
preclix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2010, 17:55

No nie wiem, ja słyszałem, że klub pt. Juventus Turyn nie istnieje. Dlaczemu nie przyszedłeś na mecz na świętach ?

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2010, 20:42

Kasy miałem tyle co by mi na bilety nie starczyło, a po za tym czułem, że wtopią i to gorzko, co zresztą zobaczyłem w domu przed telewizorem.

Tam narzekacie, że ktoś napisał tak, a nie inaczej. Przyjedzie się kiedyś i poprawi :prochno:

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2010, 23:33

Mam lepszy pomysł.
Po zlocie, jedziemy w Bieszczady, dopisujemy 'Football Club SpA', wychodzimy na najbliższą górkę z skrzynką piwa i wypijamy.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Volto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2010, 18:56

Serie A / 34 kolejka

Inter - JUVENTUS

Tak Panowie, gramy z Interem, nie ma znaczenia pozycja w tabeli, nie mają znaczenia kontuzje, wykluczenia, nasz błyskotliwy zarząd, stado defetystów na JP, nic nie ma znaczenia prócz tych 90-ciu minut w piątkowy wieczór. Jestem pewien jednego, wyjdziemy na San Siro i będziemy walczyć do upadłego i przyczynimy się do tego, że tym razem już nie Inter będzie świętował scudetto! Pokażemy swą wyższość! pokaże Gigi! pokaże Alex! pokaże Giorgio! Pokaże Zde... ups, chyba się zapędziłem... ale wygramy.

Zapraszam do Benvenutti, piątek, 20.45
To jeszcze nie potwierdzone, jutro może się zmienić.

Jutro zapytam się o rezerwację na Orliku...

Tristan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2010, 21:53

Zapraszam kibiców Juventusu do Podkarpackiego profilu na facebooku Projekt rusza powoli w następnym sezonie na pewno będą wspólne wyjscia na mecze itp.
Jest nas sporo w Rzeszowie a czasem się zdarza ze nie puszczają ciekwego meczu Juve tylko jakis nudny real madryt z getafe.

Zapraszam

poniżej link

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2010, 22:18

Tristan pisze:Zapraszam kibiców Juventusu do Podkarpackiego profilu na facebooku Projekt rusza powoli w następnym sezonie na pewno będą wspólne wyjscia na mecze itp.
Jest nas sporo w Rzeszowie a czasem się zdarza ze nie puszczają ciekwego meczu Juve tylko jakis nudny real madryt z getafe.
Zapraszam
poniżej link
Napisz na czym dokładnie będzie to polegać?
...bo jeśli na umawianiu się na wypady na mecze czy na grę czy inny zlot to się mi wydaje, że samo forum jp już chyba wystarczy, nie?

Zresztą niech się wypowiedzą ludzie co teraz są na Podkarpaciu, bo może się spodoba.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Tristan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2010, 11:26

wiesz tylko z przeglądaniem forum różnie bywa a na ogół jak ktoś ma konto na FB to przegalada je co dziennie i uważam że bedzię to szybsza komunikacja miedzy nami kibicami Juve.
a zresztą popatrz na aktywność forum kiedy był ostatnie wpisy.
kto ma ochotę to zapraszam wspólnie będziemy to jakoś ogarniać i wkoncu trzeba się pokazać że jesteśmy na podkarpaciu.

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2010, 11:38

Widzisz, nikt nic nie pisze, bo nic się teraz nie dzieje - meczy w tv nie ma, a grać widać nie ma kiedy. Po za tym w Rzeszowie się też telefonicznie kontaktują.

Aha...
Zresztą niech się wypowiedzą ludzie co teraz są na Podkarpaciu, bo może się spodoba.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Tristan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2010, 12:30

no tak masz racje i dlatego utworzyłem ten profil bo np na moim roku jest około 10-13 fanów Juve o których się dowiedziałem przez przypadek albo oglądając ich profil a fajnie by było zebrać wszystkich, dostęp do profilu będzie miał każdy potem utworze grupę dyskusyjną szacuje ze w samym Rzeszowie jest ponad 100 fanów Juve fajnie było by iść dużą grupa na mecz samo przejście przez miasto w koszulkach Juve zrobiło by duże wrażenie a uważam że obecnie w trudnej dla klubu sytuacji trzeba pokazać że my ciągle wierzymy i jesteśmy za Juve.
Wyobraź sobie grupe np 40 osób w koszulkach Juve idącą przez miasto tym z Realu, Barcelony czy nawet Interu miny by zrzedły. Czy spotkać się raz na jakiś czas by pokopać piłkę.

Dlatego zachęcam do przystąpienia to nic nie kosztuje;d a uważam, że warto spróbować.

pozdrawiam

Volto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2010, 22:05

szacuje ze w samym Rzeszowie jest ponad 100 fanów Juve fajnie było by iść dużą grupa na mecz samo przejście przez miasto w koszulkach Juve zrobiło by duże wrażenie a uważam że obecnie w trudnej dla klubu sytuacji trzeba pokazać że my ciągle wierzymy i jesteśmy za Juve.
Wyobraź sobie grupe np 40 osób w koszulkach Juve idącą przez miasto tym z Realu, Barcelony czy nawet Interu miny by zrzedły.

Tristan - wracaj na ziemię z tych obłoków, ok?

Co do forum to wygląda to tak, że ja informuję, reszta czyta i widzimy się na meczu. Ja tam tych portali typu nk facebook et cetera nie uznaję...

Jeśli ktoś jest chętny to niech zaglądnie tutaj, ew. nawet mi pw napisze i się spikniemy. Na meczu z Barcą było ok. 45 kibiców Realu w Cornerze, na zwykły mecz czasami nie ma ich w ogóle. Ja takich spędów nie uznaję, albo się kibicuje i chodzi kiedy tylko czas pozwala albo siedzi w domu przed kompem. Amen :)

preclix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2010, 23:37

Panie Tristan, Przypomnij mi się proszę bo nie kojarzę twarzy z żadnego z meczów. 100 kibiców nie było nawet na letnim zlocie ogólnopolskim. Pozdrawiam !

PS> A może konto na Naszej Klasie :?: Ja mam :oops:

Tristan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2010, 22:16

to był luzny pomysł
wątpie że sie spotkalismy bo ja najczęściej chodziłem na mecze LM ze znajomymi do cornera

ODPOWIEDZ