Liga Mistrzów 2009/2010
- Vincitore
- Juventino
Przy całym uszanowaniu osiągnięć Interu w tym sezonie Ligi Mistrzów, to jednak Mourinho będzie musiał się mocno napocić, by zatrzymać tego magika. Kto da radę? Zanetti? Santon? Chivu?
słowo: osiąg~ów ocenzurowane :o ?
słowo: osiąg~ów ocenzurowane :o ?
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2010, 00:42 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.
- tabo89
- Juventino
Widzieliśmy wczoraj niezłe Leo Messi show. Gościu jest niesamowity, potrafi dosłownie sam wygrać mecz. Kto nie widział musi uwierzyć a kto oglądał wie o czym mówię.
Miło będzie patrzeć kiedy będzie mijał jak tyczki zawodników Interu. W tym półfinale widzę tylko jednego zwycięzce. Dzisiaj zobaczymy kolejne ćwierćfinały i będziemy bliżej drugiego finalisty.
A na koniec, krótki cytat -złota myśl komentatora nSport o Barcelonie:

Miło będzie patrzeć kiedy będzie mijał jak tyczki zawodników Interu. W tym półfinale widzę tylko jednego zwycięzce. Dzisiaj zobaczymy kolejne ćwierćfinały i będziemy bliżej drugiego finalisty.
A na koniec, krótki cytat -złota myśl komentatora nSport o Barcelonie:
Oni ogólnie są mali - około 170 cm - Messi, Krkić i Pedro. No i jest jeszcze Keita - ten to akurat wysoki ale za to z Mali
- Feeps
- Juventino
tabo ten cytat też mi w głowie został : )
Swoją drogą w miarę w miarę komentują na tym nSport.
Dzisiaj kolejny wieczór z Ligą mistrzów.
Ciekawa francuska piłka kontra angielsko-niemiecki pojedynek mhm.
Bordeaux myślę, że może sprawić niespodziankę ale jednak przeczuwam remis (1-1).
Co do meczu Manchesteru, bardzo chciałbym żeby Czerwone Diabły znalazły się w półfinale, wystarczy im w sumie 1-0.
Rooney jednak gra więc jestem raczej spokojny.
Miłego oglądania wszystkim, liczę na świetne widowisko.
Swoją drogą w miarę w miarę komentują na tym nSport.
Dzisiaj kolejny wieczór z Ligą mistrzów.
Ciekawa francuska piłka kontra angielsko-niemiecki pojedynek mhm.
Bordeaux myślę, że może sprawić niespodziankę ale jednak przeczuwam remis (1-1).
Co do meczu Manchesteru, bardzo chciałbym żeby Czerwone Diabły znalazły się w półfinale, wystarczy im w sumie 1-0.
Rooney jednak gra więc jestem raczej spokojny.
Miłego oglądania wszystkim, liczę na świetne widowisko.
Nie ma nic piękniejszego niż Juve
- Wojtek
- Juventino
No nawet fajnie to powiedział...ale jakoś wkurzający są ci komentatorzy z Nsport :evil:
Dziś Man Utd-Bayern licze na Man utd i chce żeby awansowali bo jak nie oni to kto wygra z Barcą ?
Wielka niespodzianka! Wayne Rooney zagra w pierwszej 11
Dziś Man Utd-Bayern licze na Man utd i chce żeby awansowali bo jak nie oni to kto wygra z Barcą ?
Wielka niespodzianka! Wayne Rooney zagra w pierwszej 11

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
A musi ktoś z Barceloną wygrać? Nie lubię Barcelony, ale nie zamierzam im niczego umniejszać, są epicką drużyną.<<W@jTEk>> pisze:Dziś Man Utd-Bayern licze na Man utd i chce żeby awansowali bo jak nie oni to kto wygra z Barcą ?
Dzisiaj wszystkiego najgorszego życzę Manchesterowi. Mam gdzieś to, że liga niemiecka może na tym w jakiś sposób zyskać, a włoska stracić. Odpadnięcie United oznacza brak angielskiej drużyny w półfinale Ligi Mistrzów. A wraz z tym upada ten idiotyczny mit o wielkości tej ligi.
Bayernu też nie lubię, wyeliminowali nas. Nie są faworytami, mają szansę, niech ją wykorzystają.
- Feeps
- Juventino
Świetny mecz Manchesteru, rządzili przez prawie całą połowę - dali pograć z 3 minuty Bayernowi i ta nieszczęsna bramka.
Swoją drogą kapitalny również gol Naniego a Rooney ze stali jest chyba
Oby tak dalej.
Co do francuskiego pojedynku, Bordeaux jeszcze jedna brameczka i mogą się cieszyć.
Swoją drogą kapitalny również gol Naniego a Rooney ze stali jest chyba

Oby tak dalej.
Co do francuskiego pojedynku, Bordeaux jeszcze jedna brameczka i mogą się cieszyć.
- Eric6666
- Juventino
ja bym bayernu nie przekreślał! Ribery wejdzie w mecz, robben co raz pewniejszy! Pewnie wejdzie Gomes i jak dla mnie nic nie jest przesądzone!Feeps pisze:Świetny mecz Manchesteru, rządzili przez prawie całą połowę - dali pograć z 3 minuty Bayernowi i ta nieszczęsna bramka.
Swoją drogą kapitalny również gol Naniego a Rooney ze stali jest chyba![]()
Oby tak dalej.
- tabo89
- Juventino
Początek i ogólnie pierwsza połowa dla ManU ale już pod koniec do gry powrócił Bayern. Zrobił nam się dobry mecz, liczę na Bayern bo nie lubię angolów.
Nie wiem czy zauważyliście ale niemcom należał sie ewidentnie karny po ręce Naniego kiedy jeszcze było 2-0 - a wtedy na pewno dalej potoczyło by się to inaczej.
Zaczyna śmigać Robben i Ribery. Olić znów dobrze. Jedynie zmieniłbym Mullera na Gomeza.
No nic, zobaczymy już za chwilę jak się to potoczy.
W drugim meczu widzę że prowadzi Bordeaux i ma jeszcze szanse na awans jeśli strzeli drugiego gola.
Czyli jednak nie z takimi słabiakami odpadliśmy w grupie, ale to marne pocieszenie - to my powinniśmy w tym momencie grać w LM.
Nie wiem czy zauważyliście ale niemcom należał sie ewidentnie karny po ręce Naniego kiedy jeszcze było 2-0 - a wtedy na pewno dalej potoczyło by się to inaczej.
Zaczyna śmigać Robben i Ribery. Olić znów dobrze. Jedynie zmieniłbym Mullera na Gomeza.
No nic, zobaczymy już za chwilę jak się to potoczy.
W drugim meczu widzę że prowadzi Bordeaux i ma jeszcze szanse na awans jeśli strzeli drugiego gola.
Czyli jednak nie z takimi słabiakami odpadliśmy w grupie, ale to marne pocieszenie - to my powinniśmy w tym momencie grać w LM.
- miden
- Juventino
Niech wygra ManU nigdy nie będę trzymał za niemców kciuków z przyczyn historycznych, ideologicznych i nacjonalistycznych... Szwaby jak dla mnie to naród, który nie powinien mieć bytu...

JUVE! STORIA DI UN GRANDE AMORE!
- Ein
- Juventino
odbytu chyba.miden pisze:Niech wygra ManU nigdy nie będę trzymał za niemców kciuków z przyczyn historycznych, ideologicznych i nacjonalistycznych... Szwaby jak dla mnie to naród, który nie powinien mieć bytu...
W ogóle, jak widzę jak gra ManU czy Barca, to z przyczyn czysto sportowych cieszę się, że Grygera nie musi pokazywać swoich zębów na europejskich stadionach.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- miden
- Juventino
Poprostu nie lubie tego narodu, bo niby za co mam ich lubić. Myślisz, ze oni są w stosunku do Polaków przyjaźni? to chyba ich nie znasz. Niemcy to świnie bez honoru...Ein pisze:odbytu chyba.miden pisze:Niech wygra ManU nigdy nie będę trzymał za niemców kciuków z przyczyn historycznych, ideologicznych i nacjonalistycznych... Szwaby jak dla mnie to naród, który nie powinien mieć bytu...
W ogóle, jak widzę jak gra ManU czy Barca, to z przyczyn czysto sportowych cieszę się, że Grygera nie musi pokazywać swoich zębów na europejskich stadionach.
JUVE! STORIA DI UN GRANDE AMORE!
- -10-
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dla mnie to Bordeaux było faworytem do wyjścia z naszej grupy, obstawiałem że wyjdą pierwszego miejsca. My natomiast mieliśmy klepać się z niemiaszkami o drugie miejsce, a oddaliśmy im je bez walki. Smutne.tabo89 pisze: W drugim meczu widzę że prowadzi Bordeaux i ma jeszcze szanse na awans jeśli strzeli drugiego gola.
Z Juventusem od 1997 roku.
- Feeps
- Juventino
Świetny mecz Manchesteru z Bayernem.
Gdyby Rooney grał do końca i czerwonej nie było, wywieźli by korzystny bilans a tak to pozostaję gratulować bayernowi.
Nasz pogromca jest w półfinale.
No to angielskiego klubu nie ma już w lm, ciekawie.
Finał Barcelona - Bayern ?
Gdyby Rooney grał do końca i czerwonej nie było, wywieźli by korzystny bilans a tak to pozostaję gratulować bayernowi.
Nasz pogromca jest w półfinale.
No to angielskiego klubu nie ma już w lm, ciekawie.
Finał Barcelona - Bayern ?

- pan Zambrotta
- Juventino