Koszulki na sezon 2010/2011
- tabo89
- Juventino
Zapewne z Painta<<W@jTEk>> pisze:skąd to masz?
W sezonie 2005/06 była to nasza koszulka alternatywna:<<W@jTEk>> pisze:Taka żółta koszulka była bodajże w sezonie 2004/2005

Widać że jest to przerabiane z powyższej grafiki. Jednak nie wiem skąd ten Intel. Jeśli nie ma żadnych informacji o tym, że taki sponsor mógłby się pojawić to trochę bez sensu wrzucać takie propozycje. Takim tokiem myślenia to powstanie nam tu tysiące propozycji - żadna nawet w 1% nie będzie prawdziwa :?
- Tharp
osobisice po cichu marze, ze nasza wyjazdowka w 2010/11 bedzie w stylu tej zoltej alternatywnej z 2005/06 <3 sliczne byly.
A co do domowych, to nie ma strachu. Przez ostatnie 6 lat Nike dalo ciala tylko z tymi paskudnymi z serie b, a tak to ogolnie byly sliczne.
Na temat Nike vs Adidas: Adidas zwykl swoimi koszulkami zjadac Nike na sniadanie, ale w 09/10 cos komus odwalilo, i niektore ich koszulki (np. chelsea czy reprezentacja francji) sa obrzydliwe.
jak ci sie nudzi, to sie kopnij w glowe
A co do domowych, to nie ma strachu. Przez ostatnie 6 lat Nike dalo ciala tylko z tymi paskudnymi z serie b, a tak to ogolnie byly sliczne.
Na temat Nike vs Adidas: Adidas zwykl swoimi koszulkami zjadac Nike na sniadanie, ale w 09/10 cos komus odwalilo, i niektore ich koszulki (np. chelsea czy reprezentacja francji) sa obrzydliwe.
nudzi ci sie i wrzucasz losowe koszulki z przed laty, z losowym sponsorem?ForzaDiego pisze:Nudzi mi sie i sam robie :lol:tabo89 pisze:Zapewne z Painta
jak ci sie nudzi, to sie kopnij w glowe
- Ya-Qb 25
- Juventino
mi sie widzi że te koszulki są robione dla potrzeb PES'a i Fify
jakiś dzieciak na forum prosi żeby zrobić mu koszulke do w.w. gry i jakiś samozwańczy grafik robi i w neta wrzuca a potem są takie babole
jakiś dzieciak na forum prosi żeby zrobić mu koszulke do w.w. gry i jakiś samozwańczy grafik robi i w neta wrzuca a potem są takie babole

Jedna matka
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
- Mateuszello
- Juventino
Wyjazdówka:

hehe
Trochę się jakość zwaliła :lol:

hehe
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Ya-Qb 25
- Juventino
fuj takie koszuli mi sie nie podobają a i jeszcze nie nasze barwy zupełnie niezwiązane z czymkolwiek :shock: (chyba że to ma przedstawiać barwy flagi to tym bardziej mi sie nie podobaMateuszello pisze:Wyjazdówka:
hehe

Jedna matka
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
to jak juz mowimy o marzeniach to nie mialbym nic przeciwko starej dobrej kappie... i spoko wygladaly i byly charakterystyczne, ogladajac mecz bylo wiadome w ktorych strojach gramyYa-Qb 25 pisze:a ja bym chciał kiedyś zobaczyć jak widzi sobie koszulke Juve firma PUMA
nike w ogole mi nie odpowiada, kombinuja z roznymi <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ciul wie po co, a rezerwowe co rok kompletnie rozne... byly zlote sa srebrne wiec za rok bedzie pewnie taka jaskrawa zielen...
adidasa to juz w ogole sobie nie wyobrazam, zaraz wstawiliby nam glupie 3 paski na rekawkach jak w newcastle, porazka...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Jack
- Juventino
:shock: :shock:Tharp pisze: Przez ostatnie 6 lat Nike dalo ciala tylko z tymi paskudnymi z serie b,
Przeciez stroje ktore mielismy Serie B (dom i wyjazd) były jak dla mnie jednymi z lepszych jakie widziałem..
- Wojtek
- Juventino
No...koszulki z serie b były bardzo fajne...Jack pisze::shock: :shock:Tharp pisze: Przez ostatnie 6 lat Nike dalo ciala tylko z tymi paskudnymi z serie b,
Przeciez stroje ktore mielismy Serie B (dom i wyjazd) były jak dla mnie jednymi z lepszych jakie widziałem..
Ale stroje podobne do tych z serie b w sezonie 2003/2004 też mi się podobały z Fastweb

- Mateuszello
- Juventino
Musimy jeszcze poczekać aż w końcu będzie większe zainteresowanie koszulkami, bo na razie możemy tylko dawać amatorskie projekciki i się pośmiać :lol:
:C
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero