Ranking UEFA!
- bartol
- Juventino
Zobaczcie sami i skomentujcie. http://sport.onet.pl/808441,wiadomosci.html
jak dla mnie to bardzo dziwny rankig!
JUVE RULLEZ!!!

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Jak Celtic jest leprzy od Juve, czy nawet Realu to Buffon jest napastnikiem, czy nawet Santos skąd oni są tak wysoko, A Juve dopiero 6 miejsce, te rankingi nie pokazują prawdy i nie ma co się nimi sugerować.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Yari
- Juventino
Ja to wogóle nie wiem co to jest te fc santos. Celtic jest tragicznie za wysoko. Ja bym im dał gdzie ś 15 miejsce. W czym lazio jest lepsze od Juve?????????. Nie rozumiem. Przynajmniej jesteśmy lepsi od manchesteru hehehe.
- Reggie
- Juventino
Już jakiś czas temu oburzałem się z powodui tego rankingu. Po prostu nie ma sennsu tego komentować. :evil:
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Te Lazio przed Juve mnie najbardziej rozwaliło

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Hehee zawsze jak czytam nowy ranking wzbudza on wilki uśmiech na mojej twarzy
Śmiechu warte, ale kto isę tym przejmuje 8)
Pozycje Lazio, Celtiku i SANTOSU są nie do przyjęcia, szkoda mi tych niby ,,historyków i statysyków'' , że są tak beznadziejnie mało inteligentni :?

- Hybryd
- Juventino
ten ranking to chyba najwieksza kichabartol pisze:Zobaczcie sami i skomentujcie. http://sport.onet.pl/808441,wiadomosci.html
ten kto ja robi albo jest pikany albo na porzadnym kacu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- ADP10
- Juventino
Ten ranking to jest ranking WSZECHczasów ! To sa osiagniecia tych klubow na przestrzeni lat , wielu lat wiec nie dziwcie sie ze Juventus <serce> jest za Milanem ... to moja opinia ;x 8)
Ps. Mnie tez to wku***a :twisted:
Ps. Mnie tez to wku***a :twisted:
Na piłkarskim firmamencie , zaś nigdy nie zgaśnie , gwiazda Alessandro Del Piero , która świeci najjaśniej....