Koszulki na sezon 2010/2011
- tabo89
- Juventino
Jeśli zmieni się sponsor to po prostu umieszczą go na stalówce. Jak na razie nie ma żadnych informacji o tym drugim sponsorze więc najbliżej jest nam do pozostania New Holland ale jest jeszcze sporo czasu więc może jakiś sponsor się znajdzie. Jedno jest pewne, jeśli nie będzie to New Holland to na pewno na stalówce nie pozostanie logo NH.. to chyba oczywiste.
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Jak zobaczyłem ten projekt, to w pierwszej kolejności pomyślałem, że to jakaś pikseloza rodem z Tibii, a tu czytam, że tak miałyby wyglądać xD Nie no, bez jaj, pasy powinny być proste, gdyby dowalili coś takiego, to Juventus przestałby już nawet strojem przypominać Juventus, bo poziom sportowy i tak leży. Generalnie od czasów koszulek Kappy jestem zwolennikiem dominacji czerni w strojach Juve i liczę, że w przyszłym sezonie też tak będzie.
- mb_1897
- Juventino
Gdyby te koszulki zostały oficjalnie potwierdzone, to miałbym dylemat, którą kupić. Wyjazdówka jest po prostu piękna. Nareszcie, bo dwie poprzednie jakoś do mnie nie trafiły..
Co do pasiaka to zgadzam się chyba ze wszystkimi. pasy muszą być równe.
Co do pasiaka to zgadzam się chyba ze wszystkimi. pasy muszą być równe.
"Jeśli Juventus wygra kolejne trofea, będę chciał być pierwszym, którzy założy na siebie trykot Starej Damy z trzema gwiazdkami na piersi".
- David Trezeguet
- David Trezeguet
- gruzin_juve
- Juventino
juventus zgodnie z panującą tendencją powinien mieć w przyszłym roku brązowe wjazdówki, bo złote i srebrne były wcześniej..., a mniej więcej w tym kierunku w tabeli podążamy
CIAO IL CAPITANO
- Mateuszello
- Juventino
Mam dylemat.
Nie wiem, w którym temacie się wypowiadać i w ogóle. Połączy ktoś te tematy czy ustali jeden?
Nie wiem, w którym temacie się wypowiadać i w ogóle. Połączy ktoś te tematy czy ustali jeden?
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2010, 12:13 przez Mateuszello, łącznie zmieniany 1 raz.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- evilboy
- Juventino
Jak dla mnie te koszulki masakra :doh:
Krawędzie pasów jakby ktoś po pijaku robił w Paint'cie. Wyjazdówka w kolorze niemal identycznym jak domowa. Poza tym BetClic ponoć ma być tylko na zeberce.
Ciekawe kiedy znowu będziemy mieli różowe koszulki... Zdecydowanie kojarzą się z dobrymi czasami...
Krawędzie pasów jakby ktoś po pijaku robił w Paint'cie. Wyjazdówka w kolorze niemal identycznym jak domowa. Poza tym BetClic ponoć ma być tylko na zeberce.
Ciekawe kiedy znowu będziemy mieli różowe koszulki... Zdecydowanie kojarzą się z dobrymi czasami...

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Azrael
- Juventino
PaulCone pisze:
Przecież to jest zwyczajna praca jakiegoś kibica Juventusu, któremu się nudziło, i który chciał się trochę pobawić w Paint'cie. Póki co nie ma żadnych przecieków na temat tego jak mają wyglądać przyszłoroczne stroje żadnej z drużyn. Firmy odzieżowe są na razie zajęte promocją koszulek na mundial. Myślę, że gdzieś końcem maja dopiero zacznie się szaleństwo przecieków rzekomo oficjalnych strojów na sezon 2010/2011. Nie ma co się więc teraz spinać. Jedyne czym można się ekscytować, to to jakie będziemy mieć logo sponsora na wyjazdowych koszulkach.evilboy pisze:Jak dla mnie te koszulki masakra :doh:
Moderatorzy chyba śpią. :naughty: Toż to nie do pomyślenia, żeby na forum były dwa identycznie zatytułowane wątki...Mateuszello pisze:Mam dylemat.
Pozdrawiam!
- LukaS
- Juventino
Jest jeszcze sens komentować ten fanowski model koszulek na przyszły sezon ? Więcej było propozycji od fanów z naszego forum a nie było tyle zamieszania co po tych "rysunkach" tylko dlatego bo z zagranicznej strony 

- mnowo
- Qualità Juventino
Nie śpią nie śpią. Ja dzisiaj do 3.00 w nocy nie mogłem zasnąć, do grzyba ciężkiego :xAzrael pisze:Moderatorzy chyba śpią. :naughty: Toż to nie do pomyślenia, żeby na forum były dwa identycznie zatytułowane wątki...
Hmm.. może faktycznie to dzieło czyjejś wyobraźni.. choć często przecieki takie jak te się sprawdzały. Faktycznie jednak, może trochę zbyt wcześnie pojawił się takowy "projekt".
- Ya-Qb 25
- Juventino
to na 100 % nie jest strój na przyszły sezon - może wyglądać podobnie ale nie tak samo
np. znaczek nike i logo Juve na obu koszulkach mają inne rozmiary i położenie a jak robi firma to są tej samej wielkości i w tym samym miejscu
i ten BetClick na wyjazdach i w domu nie będzie 
np. znaczek nike i logo Juve na obu koszulkach mają inne rozmiary i położenie a jak robi firma to są tej samej wielkości i w tym samym miejscu

Jedna matka
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
- evilboy
- Juventino
Po pogrubionym zdaniu można się zorientować, że zdecydowanie zdaję sobie sprawę, że to dzieło fana, a nie jakiś oficjalny projekt. Ale dzięki za przypomnienie.Azrael pisze:Przecież to jest zwyczajna praca jakiegoś kibica Juventusu, któremu się nudziło, i który chciał się trochę pobawić w Paint'cie. Póki co nie ma żadnych przecieków na temat tego jak mają wyglądać przyszłoroczne stroje żadnej z drużyn. Firmy odzieżowe są na razie zajęte promocją koszulek na mundial. Myślę, że gdzieś końcem maja dopiero zacznie się szaleństwo przecieków rzekomo oficjalnych strojów na sezon 2010/2011. Nie ma co się więc teraz spinać. Jedyne czym można się ekscytować, to to jakie będziemy mieć logo sponsora na wyjazdowych koszulkach.evilboy pisze:Jak dla mnie te koszulki masakra :doh:
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Mateuszello
- Juventino
Ja znanazłem jeszcze coś takiego:

Nie wiem co to za firma odzieżowa
Może japonśkie NIKE :lol:
Jest jeszcze bez BetClica
Osobiście, mi się taka bardzo podoba(nawet sam taką kiedyś wstawiałem), ale jak tradycja mówi, że mają być pasiaki...
to może takie coś:

Ta jest moim zdaniem świetna(nie wiem co to jest za sponsor
Może ten drugi co ma być na wyjazdowych). tylko zmienić znaczek na NIKE i będzie git. Chociaż nawet ze zmienieniem loga "NIKE" nadal będzie wyglądać jak Adidas.

Nie wiem co to za firma odzieżowa

Jest jeszcze bez BetClica
Osobiście, mi się taka bardzo podoba(nawet sam taką kiedyś wstawiałem), ale jak tradycja mówi, że mają być pasiaki...
to może takie coś:

Ta jest moim zdaniem świetna(nie wiem co to jest za sponsor

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Ya-Qb 25
- Juventino
kiedyś widziałem reklame z Del Piero jak wode sprzedawał i to chyba ta firam była :-DMateuszello pisze: to może takie coś:
Ta jest moim zdaniem świetna(nie wiem co to jest za sponsorMoże ten drugi co ma być na wyjazdowych). tylko zmienić znaczek na NIKE i będzie git. Chociaż nawet ze zmienieniem loga "NIKE" nadal będzie wyglądać jak Adidas.
albo jak nie woda to piwo nie jestem na 100% pewny

Jedna matka
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
- Mateuszello
- Juventino
Cały czas się zastanawiam o co chodzi z tym Adidasem i z tym chińskim logo. Czego osoba, która robiła projekt nie zasugerowała się NIKE.
Może przeczytała jakiś głupi news na temat zmiany firmy odzieżowej i dlatego zrobiła do nich projekty
Ale ta druga naprawdę mnie zachwyca...
Może przeczytała jakiś głupi news na temat zmiany firmy odzieżowej i dlatego zrobiła do nich projekty

Ale ta druga naprawdę mnie zachwyca...
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero