Koszulki na sezon 2010/2011
- Mateuszello
- Juventino
Potem się go edytuje. Kiedy będzie już maj bądź czerwiec.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- tabo89
- Juventino
- Mateuszello
- Juventino
Ok, już zmieniłem.
Cały czas się zastanawiam nad tymi sponsorami. Dziwne to trochę będzie. W domu BetClic, a na wyjeździe chyba NewHolland(nie wiem już w końcu kto to ma być).
No cóż, czekamy, aż coś jeszcze powiedzą i kiedy dadzą te najbardziej prawdopodobne projekty.
PROSZĘ MODERATORÓW O PRZENIESIENIE TEGO TEMATU DO POKOJU "OGÓLNY"
Cały czas się zastanawiam nad tymi sponsorami. Dziwne to trochę będzie. W domu BetClic, a na wyjeździe chyba NewHolland(nie wiem już w końcu kto to ma być).
No cóż, czekamy, aż coś jeszcze powiedzą i kiedy dadzą te najbardziej prawdopodobne projekty.
PROSZĘ MODERATORÓW O PRZENIESIENIE TEGO TEMATU DO POKOJU "OGÓLNY"
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- PaulCone
- Juventino
- Bianconeri23
- Juventino
jeżeli pasy byłyby proste to mi się nawet podoba

- Feeps
- Juventino
Też mi się kojarzył ze strojem Newcastle, hmm...
Myślę jednak, że pasy takie jak zawsze zostaną i to zwykły projekt fanowski koszulki.
Co do samej koszulki: Wyjazdowy świetny ale domowy tak troszkę psuję oczy : )
Myślę jednak, że pasy takie jak zawsze zostaną i to zwykły projekt fanowski koszulki.
Co do samej koszulki: Wyjazdowy świetny ale domowy tak troszkę psuję oczy : )
Nie ma nic piękniejszego niż Juve
- tabo89
- Juventino
Mamy już odpowiedni temat do koszulek na nowy sezon - http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=19739
Więc po co zakładać kolejne. Najlepiej gdyby ktoś o większej władzy niż my (czytaj moderator) połączył je w jeden.
A co do samego projektu to na szczęście jest to wymysł jakiegoś kibica bo nie wyobrażam sobie takich pasów z ząbkami.
Na wyjazdówce tak jak zauważył mnowo będzie inny sponsor ale sam pomysł nawiązania do barw narodowych dobry, z tym że tutaj ponownie proste paski byłyby wskazane.
Więc po co zakładać kolejne. Najlepiej gdyby ktoś o większej władzy niż my (czytaj moderator) połączył je w jeden.
A co do samego projektu to na szczęście jest to wymysł jakiegoś kibica bo nie wyobrażam sobie takich pasów z ząbkami.
Na wyjazdówce tak jak zauważył mnowo będzie inny sponsor ale sam pomysł nawiązania do barw narodowych dobry, z tym że tutaj ponownie proste paski byłyby wskazane.
- Ya-Qb 25
- Juventino
mi tam sie podoba ja lubie nowe rozwiązania
w sumie nie można jeszcze oceniać (wzór widzimy więc oceniamy) a jak będzie wyglądał w tej koszulce piłkarz - zobaczymy 

Jedna matka
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
- Sorek21
- Juventino
A ja bym chciał żeby na domowej koszulce było więcej czarnego oraz czarne spodenki i podkolanówki. Żeby to kojarzyło się z takim odcięciem od tego sezonu.Strój wyjazdowy w kolorze niebieskim z żółtymi elementami.Strój wyjazdowy nie może być taki jak na tym zdjęciu,musi się różnić kolorystyką od domowego,musi stanowić alternatywę. No bo jak zagramy np ze Sieną czy Udinese na wyjeździe?
- tabo89
- Juventino
- Dybala 4ever
- Juventino
Tak to co mówi Tabo będzie o tyle ciekawe, bo jak ta stalówka będzie naszym alternatywką to ciekawe czy New Holland zostanie na niej czy będzie co innego
.