T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
- Adamosus
- Juventino
HaHa dobre sobieHaR pisze:wzór 1 ma pierwszeństwo przy wysyłce :-D
to jest w jakis sposób sprawiedliwe moim zdaniem,ale że na wzór nr.1 jest mniej chętnych to juz inna sprawa :-D
Faja nie myśl że "sram żarem" bo tak nie jest :-D ale jak widze ze sie tak ludzie ze wzóru nr.1 wywyższają to trzeba cos wymyslieć kompromisowo i to jest własnie moja propozycja rozsyłania koszulek
- faja69
- Juventino
dzisiaj wysłałem ok 40 paczek, niestety muszę wysyłać na raty, bo nie dam rady na więcej wyrwać się z roboty. jutro kolejne 40..
jeszcze raz jak się ktoś spyta czy jego paczka już została wysłane to szlag mnie trafi..
jeszcze raz jak się ktoś spyta czy jego paczka już została wysłane to szlag mnie trafi..

- Giacobbneri
- Juventino
No ja mam nadzieję, że ci którzy zapłacili za próbne dostaną w pierwszej kolejności LOL
Ludzie tyle czekaliśmy, że nawet dodatkowy tydzień-dwa raczej nikogo nie zbawią
P.S. Jestem ciekaw jak długo wysyłałeś te 40 koszulek. Kiedyś byłem na poczcie po 23 i jakiś allegrowicz wysyłał też jakieś ubrania. Chyba 50 paczek. Mina ludzi w kolejce którzy chcieli wysłać jakieś papiery przed 24 bezcenna
Ludzie tyle czekaliśmy, że nawet dodatkowy tydzień-dwa raczej nikogo nie zbawią

Z pocztą polską to nigdy nic niewiadomopriorytet polecony, jutro już powinny być u osób do których wysłałem dzisiaj.

P.S. Jestem ciekaw jak długo wysyłałeś te 40 koszulek. Kiedyś byłem na poczcie po 23 i jakiś allegrowicz wysyłał też jakieś ubrania. Chyba 50 paczek. Mina ludzi w kolejce którzy chcieli wysłać jakieś papiery przed 24 bezcenna

Ouaresma, Benzema, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
- Pablo84
- Juventino
...to ja mam inną propozycję na kolejność wysyłki - to tak apropos kolejnych akcji - niech kolejność wysyłek uzależniona będzie od nadwyżki ceny (przeznaczonej na konto JuvePoland)... Wówczas może i ten dodatek urośnie
Ludzie, tyle czekaliście na dogadanie się z producentem i zamówienie koszulek, to tych pare dni Was nie zbawi. Poza tym ...im dłuższe oczekiwanie na paczkę, tym większa z niej radocha :lol:
Pozdrawiam cierpliwych i tych mniej cierpliwych, Forza Juve :!:
Ludzie, tyle czekaliście na dogadanie się z producentem i zamówienie koszulek, to tych pare dni Was nie zbawi. Poza tym ...im dłuższe oczekiwanie na paczkę, tym większa z niej radocha :lol:
Pozdrawiam cierpliwych i tych mniej cierpliwych, Forza Juve :!:
- faja69
- Juventino
następnym razem będe wysyłał w takiej kolejności jak wpłacaliście, tak będzie najsprawiedliwiej, kto wpłaci szybko, ten w pierwszej kolejności (turze) będzie miał wysłane! a teraz wysyłam jak leci, także zbędne są wasze komentarze oraz pisanie na PW, gg czy inne tego typu ustrojstwa do komunikowania... postaram się wysłać wszystko w tym tyg, jak mi się nie uda (w co wątpię) reszte dośle w poniedziałek.

- Don Tom
- Juventino
ja już mam !
koszuleczka total i jakość i wzór ;]
pozostaje mi tylko ładnie podziękować za akcję i paniom z poczty, że nie zabrały koszulek dla siebie :C

koszuleczka total i jakość i wzór ;]
pozostaje mi tylko ładnie podziękować za akcję i paniom z poczty, że nie zabrały koszulek dla siebie :C

JUVE TI AMO!
SIAMO NOI ! SIAMO NOI! I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI !
SIAMO NOI ! SIAMO NOI! I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI !