T-shirty Anty Inter
- Boksic9
- Juventino
Czy byłby ktoś kto podjąłby sie koszulek Anty Inter cos w tym, stylu ;p pewnie trochę chętnych by było , i jak ktoś chce mi ublizyc za pomysł to niech sobie odpuści spływa to po mnie ;p
Ty pajacyku i menago twoj Jacykow
Tede Jakuza , LUKS WGS trzech przestrzelonych typów
Tede Jakuza , LUKS WGS trzech przestrzelonych typów
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Jak tam chcecie ale mi się ten pomysł nie podoba... Jesteśmy kibicami Juventusu, a nie anty-kibicami Interu... Poza tym niezłą mieliby z Nas polewkę Interowcy. Przecież w obecnej sytuacji drukowanie takich koszulek, to żenująca oznaka słabości... Zobaczcie, jak można takie coś odczytać: My gramy jak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, ale Was nie lubimy...
W odwrotnej sytuacji (Juve na pierwszym, Inter na siódmym), gdyby jakiś Interista pokazał mi się w takiej koszulce, to najpierw bym mu się zaśmiał w twarz, potem dał dychę i na koniec przeprosił, że Juventus jest taki niedobry..
Drukniemy sobie takie, kiedy będziemy wyżej od nich w tabeli
W odwrotnej sytuacji (Juve na pierwszym, Inter na siódmym), gdyby jakiś Interista pokazał mi się w takiej koszulce, to najpierw bym mu się zaśmiał w twarz, potem dał dychę i na koniec przeprosił, że Juventus jest taki niedobry..
Drukniemy sobie takie, kiedy będziemy wyżej od nich w tabeli

- pan Zambrotta
- Juventino
czy tylko ja mam kłopoty ze zrozumieniem bełkotu tego dziecka?Boksic9 pisze:jak zwykle siewier napisał cos mądrego klaun !!!
powinniście banować za głupotę. co prawda wraz z miliardem trolli, przeciętniaków, mieszkańców Pomorza, sezonowców i randomów poleciałbym i ja, ale poświęciłbym się

Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2010, 11:20 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- ewerthon
- Juventino
Moim zdaniem to trochę głupie. Po co zniżać się do ich poziomu? Ja wolę być dumny z tego, że od lat jestem wiernym kibicem Juve niż antykibicem interu...
Mam chodzić w takiej koszulce i manifestować swoją nienawiść? Nie popieram takiej inicjatywy. Prawdziwą satysfakcją powinno być dla nas pokonanie tego klubu i bycie od niego wyżej w tabeli, przynajmniej dla mnie.
Mam chodzić w takiej koszulce i manifestować swoją nienawiść? Nie popieram takiej inicjatywy. Prawdziwą satysfakcją powinno być dla nas pokonanie tego klubu i bycie od niego wyżej w tabeli, przynajmniej dla mnie.
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2010, 11:40 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Amaurozaurus
- Juventino
interiści zrobili anty juve to my w takim razie też musimy, dobre
zresztą pewnie niewielu założyłoby coś co ma chocby niewielkie powiązanie z Interem, nawet jeśli byłby tam napis inter merda
zresztą pewnie niewielu założyłoby coś co ma chocby niewielkie powiązanie z Interem, nawet jeśli byłby tam napis inter merda
- ZZX
- Juventino
To jest właśnie różnica poziomów, i w takich momentach jestem dumny z tego że kibicuje Juve, a nie klubowi którego kibice te dzieciochy mające meksyk we łbach. A tak przy okazji te koszulki robione przez interowców wyglądają beznadziejnie, i tylko podkreślają <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> użytkownika.
10 000x lepsza koszulka Juve, niż cokolwiek z napisem inter
10 000x lepsza koszulka Juve, niż cokolwiek z napisem inter

- luks_wgs
- Juventino
każdy kolejny post boksicia9 wysadza mi czaszkę swoją głupotą. nie tylko w tym temacie.
taka koszulka to pomysł właśnie na poziomie kibiców interu. zniżać się do nich nie mam zamiaru nigdy. pozdrawiam boksicia9, czas na tabletki
taka koszulka to pomysł właśnie na poziomie kibiców interu. zniżać się do nich nie mam zamiaru nigdy. pozdrawiam boksicia9, czas na tabletki