T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
- mnowo
- Qualità Juventino
Marianb pisze:Odbicie lustrzanemnowo pisze:Dlaczego na ostatnim zdjęciu wzór jest zupełnie na odwrót?
Nie no rozwaliliście mniemateo369 pisze:odbicie z lustra jeśli nie żartujeszmnowo pisze:Dlaczego na ostatnim zdjęciu wzór jest zupełnie na odwrót?![]()

Wiem, wiem, że odbicie lustrzane

Oglądało się kiedyś focie na n-k to się wie

Nawiązując do samych koszulek - zawalicha, czekam na przesyłkę!
- Azrael
- Juventino
Jedno mi się nie zgadza: na wszystkich wcześniejszych "poglądowych" fotkach, modele ubrani w T-shirty mięli wielkie bicepsy, a na tych, no cóż takie sobie. Myślałem, że w tych koszulkach biceps będzie się powiększał obligatoryjnie, coś jest nie tak...
A tak poważnie, to koszulki wyglądają naprawdę dobrze. Jestem pozytywnie zaskoczony.

Chciało się zabłysnąć dowcipem, a teraz połowa użytkowników będzie myślała o Twojej inteligencji z politowaniem. Moje żarty są na szczęście tak drętwe, że ich banał wyczuwa się w mig i współczuć mi można jedynie poczucia humoru. :Cmnowo pisze:Nie no rozwaliliście mnie![]()
Wiem, wiem, że odbicie lustrzane![]()
Oglądało się kiedyś focie na n-k to się wie
Pozdrawiam!
- pan Zambrotta
- Juventino
Odczepcie się od mnowo, to jeden z tych gości co w młodości nie potrafili ułożyć napisu w teleturnieju "Światowid".
(Jakby ktoś nie czaił: cz.2 )
Można się jeszcze jakoś dopisać do listy ? koszulki wyglądają jedwabiście. Konto w mbanku, więc przelew by był natychmiastowy.
(Jakby ktoś nie czaił: cz.2 )
Można się jeszcze jakoś dopisać do listy ? koszulki wyglądają jedwabiście. Konto w mbanku, więc przelew by był natychmiastowy.
- faja69
- Juventino
koszulek mam kilka sztuk więcej, muszę na razie popakować i zobaczyć ile mi zostanie, zapewne będą wystawione na allegro jak wcześniej czapki.
aha jako że pytacie ciągle czy będą inne wzory to powiem tak.. jak sie spodobają koszulki to pewnie będzie taka akcja w niedalekiej przyszłości.. myślałem również nad longsleyvami.. ale zobaczymy i na razie nic nie obiecuje, a no i wesołych świąt wszystkim:P
a i byłbym zapomniał nie "srajcie żarem" i nie zawalajcie skrzynki wiadomościami kiedy wyśle. postaram się wysłać zaraz po świętach, jako że mam tego sporo, może się to rozciągnąć trochę w czasie bo nie dam rady tego na raz wysłać..
aha jako że pytacie ciągle czy będą inne wzory to powiem tak.. jak sie spodobają koszulki to pewnie będzie taka akcja w niedalekiej przyszłości.. myślałem również nad longsleyvami.. ale zobaczymy i na razie nic nie obiecuje, a no i wesołych świąt wszystkim:P
a i byłbym zapomniał nie "srajcie żarem" i nie zawalajcie skrzynki wiadomościami kiedy wyśle. postaram się wysłać zaraz po świętach, jako że mam tego sporo, może się to rozciągnąć trochę w czasie bo nie dam rady tego na raz wysłać..

- Majos
- Juventino
Powiem szczerze, że po tym szarym "mleanżu" jaki był rzucony spodziewałem się czegoś gorszego. Koszulki ardzo fajnie wyglądają, jak to określiłeś "są <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>". Mam tylko nadzieję, że ta na zdjęciu, którą masz na sobie to nie jest moja:p Czekam na paczuszkę :]
- Choperini
- Juventino
Święta są, człowieku. Nawet Tobie znajomość ironii powinna się objawić w tym okresieLUKS WGS pisze:najlepiej niech już za 5min idzie z twoją koszulką na pocztę, a co!Choperini pisze:Faja - zrób wszystko, abym był w 1 turze wysyłanych koszulek!![]()

Faja - pamiętaj proszę!

"Run Hassan. Run!
"