Petycja w/s nowych faktów w procesie Calciopoli

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2010, 21:54

Coś słabiutko im idzie zbieranie tych podpisów :/ Numero 535

ReinerJuve pisze:Można też wpisywać nieistniejące adresy email, byle z "małpa".
Dziecko ile Ty masz lat? 12?

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
ReinerJuve

Juventino
Juventino
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2010, 22:00

O co Ci chodzi? Myślałem, że zależy nam na dużej liczbie podpisów... Jeśli możesz to podaruj sobie te gadki z wiekiem, bo i tak myslę, że nie trafisz.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2010, 22:02

Piszemy.
ReinerJuve pisze:O co Ci chodzi? Myślałem, że zależy nam na dużej liczbie podpisów... Jeśli możesz to podaruj sobie te gadki z wiekiem, bo i tak myslę, że nie trafisz.
To wpisz tam całą swoją klasę, znajomych z nk, babcię i psa, wtedy będziemy mieć wystarczająco dużo głosów.

ReinerJuve

Juventino
Juventino
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2010, 22:09

Dobra, może skończmy tą gadkę, bo to do niczego nie prowadzi. Peace
Nie jesteśmy tu po to, aby się kłócić.

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2010, 22:32

Jak to nie ?

Ja się zastanawiam, czy jest sens w takiej akcji. Więc póki co się nie wpiszę.

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2010, 22:51

Po grzyba fikcyjne adresy, skoro oddany głos należy potem potwierdzić klikając na link który przyjdzie na maila, żeby podpis zmienił status na "zweryfikowany"? :think:

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2010, 22:55

Masz mój miecz, Frodo.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Gildor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2010, 22:55

Petycje... Myślę, że w tej chwili pomóc nam może tylko cyrograf.

Kufa, jak ja dawno tu nie pisałem. Witojcie. :prochno:

NeBu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2010, 23:05

I mój łuk!

Po co się zastanawiać. Nie zaszkodzi, może pomoc, a myślenie boli.

i abstrahując Obrazek

'this crazy shine it never lets you die'
Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2010, 23:09

dopisac sie do listy nie zaszkodzi, nikt za to nie bije a może tylko pomoc (chociaz tak naprawde watpie w to bo nasz zarzad ma kibiców głeboko w 4-rech literach) także wpisujcie sie a nóż widelec.

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
Ewrzen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2010, 23:24

ewerthon pisze:Z drugiej strony, dziwne jest trochę to, że ankieta jest dostępna już parę godzin, a podpisało się dopiero kilkaset osób. Przecież Juve ma mnóstwo kibiców we Włoszech... :think:

Dokładnie. Na moje oko powinno być już sporo tych głosów a tu dopiero 600. Czyżby uczestniczyły tylko vecchiasignora.com i juvepoland? :P :)

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2010, 23:42

Gildor pisze:Petycje... Myślę, że w tej chwili pomóc nam może tylko cyrograf.

Kufa, jak ja dawno tu nie pisałem. Witojcie. :prochno:

Witkacy wrócił :D

Z góralem nad ranem ? :">

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
Fonczek1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2010, 23:52

632 ;]

L u k

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2010, 00:08

8)

Oh boy...

Juz na prawde nie mam sil, ale mam nadzieje, ze "oszczedze" choc paru osobom czas, a wlasciwie strate czasu, na czekanie.... czekanie... i czekanie... kiedy ten Inter poplynie.

Kiedy "w koncu ta PRAWDA" wyjdzie na jaw.

Dzwonic to jedno. Dzwonic i robic to co robil Moggi to drugie. Moggi & Co, nie mieli problemow za to, ze dzwonili, ale za to, co z tych rozmow wynikalo, i jak one wygladaly.

Adwokaci robia teraz wielkie halo z niczego, poniewaz bronic Moggiego z tasm, ktore sa nie moga, wiec robia to co moga. Proste.

Przetlumacze wam tylko z lekka, to co napisala strona wloska, zadedykowana Interowi (spokojnie), odnosnie tych "rewelacyjnych" nagran, o ktore obroncy Moggiego sie domagali.

Tak a propos tych nagran, te nagrania nie "zaginely tajemniczo", ale po prostu zostaly pominiete ze sledztwa, poniewaz nic z nich absolutnie nie wynikalo, podobnie jak i z innych nagran Moggiego, Gallianiego i innych osob. Przeciez nie wszystkie nagrania byly brane pod uwage w trakcie procesow sportowych, i teraz w trakcie procesu sadowego.

Zadajcie sobie to pytanie: Gdyby te tasmy "tejemniczo zaginely" sugerujac, ze to Moratti "sprawil", ze zaginely, dlaczego wsrod tych tasm sa rowniez tasmy z nagraniami Gallianiego ? Dlaczego Moratti mialby kryc Gallianiego ? Odpowiedz jest jedna:

Nie kryl. Po prostu z tych tasm nic nie wynika, i dowiecie sie o tym, tak jak i my (interisti), juz niedlugo.

...

http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=4702

Luzne tlumaczenie:
"OTO WASZE CALCIOPOLI: FACCHETTI I MIEJSCE PARKINGOWE, MORATTI NIE CHCE PRZYSLUG.

Powiew watpliwosci, ktore ktos mial nadzieje skierowac w kierunku mistrza Wloch, chcac wplatac Inter w skandal wloskiego footballu, zostal tak na prawde rozwiany zanim jeszcze zaczela sie powazna dyskusja, z nimi zwiazana. Zawartosc rozmow telefonicznych, ktorych autorami byli zmarly Giacinto Facchetti, oraz Massimo Moratti, zostala przejrzana dzis przez Libero (gazeta wloska).

W jednej z rozmow, Bergamo, osoba odpowiedzialna za przydzial sedzow, zaprosila Facchettiego na obiad. Facchetti zadzwonil do Bergamo, nie zeby prosic o przydzial innego sedziego w miejsce juz zatrudnionego, nie w celu zawieszenia, ktoregos z sedziow, nie w celu zdegradowania ktoregos z sedziow, ale po prostu aby spytac o najlepsze miejsce parkingowe.

Jeszcze bardziej niesamowite jest nagranie, ktore zawiera rozmowe Massimo Morattiego. Bergamo (designator), dzwoni do wlasciciela Interu pytajac, ktorego arbitra by preferowal na mecz z Bologna - Palanca czy Gabriele, arbitrow, wracajacych z zawieszenia. Moratti, ktorego gazeta Libero okresla jako 'Gentelman', odmawia, twierdzac, ze dla niego obaj sa jednakowo dobrzy.

Oto 'Calciopoli Nerazzurrich'. Jakikolwiek inny komentarz jest zbedny."

Obrazek
Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2010, 00:28

Przyznam rację temu absztyfikantowi grubej berty, dlatego też poczekam na rozwój wydarzeń. Nie bierzcie w tym udziału.

ODPOWIEDZ