RZESZÓW || wspólne wypady na mecz
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 39 razy
Za prawdę rycerzu dzielny, a honorowy niepospolicie, co mąż każden w województwie poprzeć nie omieszka wdzięcznym za Twój miecz i wykorzystany on być musi!
Proponuję czwartek. Tak żeby zagrać, wrócić, ogarnąć się i na mecz pójść.
Proponuję czwartek. Tak żeby zagrać, wrócić, ogarnąć się i na mecz pójść.
- Volto
- Juventino
Serie A / 30 kolejka
Napoli - JUVENTUS
----------------------------------------------------------------------------------------
Widzimy się w Benvenutti, rezerwacja zrobiona na 20.30
Odnośnie Orlika, jutro postaram zrobić się rezerwację na sobotę, względnie niedzielę.
Napoli - JUVENTUS
----------------------------------------------------------------------------------------
Widzimy się w Benvenutti, rezerwacja zrobiona na 20.30
Odnośnie Orlika, jutro postaram zrobić się rezerwację na sobotę, względnie niedzielę.
- Volto
- Juventino
&%^$# co ma post do gry??? nie rozwalaj mnie Puszek. Tylko jedna bo inaczej się nie dało, ale może uda się zacząc wczesniej, ale to będę wiedział dopiero w piątek.
- Volto
- Juventino
Można by pomyśleć, że nie używasz tego co masz między uszami, nie chcesz, nie przychodź, tylko mnie nie denerwuj durnymi postami, że post jest to grac nie przyjdziesz, ogarnij się człowieku.
- Volto
- Juventino
A Ty zacznij myśleć. Przeważnie piszesz 'chyba będę, ale coś tam coś tam' i to w twoim przypadku jest norma, masz rozterki jak małoletnia fanka 'm jak miłość'. Albo będziesz i wtedy piszesz, jak nie to nie piszesz i koniec, tak albo tak. Zdeklaruj się czy grasz. Dziś.
Precel, rozumiem, że grasz? Jak oponenci?
edit: Właśnie zauważyłem, że mecz bedzie w tv. Niestety Benvenutti będzie zamknięte, jak coś znajdę, napiszę. Mam nadzieję, że w sobotę chętni będą
Precel, rozumiem, że grasz? Jak oponenci?
edit: Właśnie zauważyłem, że mecz bedzie w tv. Niestety Benvenutti będzie zamknięte, jak coś znajdę, napiszę. Mam nadzieję, że w sobotę chętni będą