NIESPODZIANKI!!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Chelsa przegrała z Besiktasem i to jeszcze przez ostatnie 40 mni grali z przewagą jednego zawodnika jak widać Abramowicz wyrzucił pieniądze w błoto. Co do meczu Stuttgart-ManU spodziewałem się zwycięstwa Niemców, którm kibicuje oczywiście mniej niż Juve.
Ten mój podpis co powiedział Del Piero jednak jest prawdziwy.
Ten mój podpis co powiedział Del Piero jednak jest prawdziwy.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Wojtom
- Juventino
swiergot pisze:racja !!!! chelsea robi sie pod cos podobnego jak real madryt !! nazwiska i kasa nie zawsze wygrywa !!! p.s. wole chelsea od realuHybryd pisze:widac na przykladzie Chelsea ze nazwiska ani kasa nie wygrywaja meczow
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- MaNieK_JuVe
- Juventino
O sile druzyny na pewno nie swiadczy ilosc gwiazd. Bo mozna miec 2 supernapastnikow genialna pomoc polowe defensywy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> a mimo to mozna przegrac. Sila druzyna to taka ktora ma rowny uzupelniajacy sie sklad, a kazdy zawodnik wie co ma robic. Przykladami moze byc tu Juve i real. Juve strzela duzo goli a malo traci, real duzo strzela duzo traci a w bezposredniej konfrontacji gwiazdeczki realu z ataku i pomocy guzik zrobily. Druzyna musi byc kompletna i dobra w kazdym punkcie i taki wedlug mnie jet Juventus.
Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
najbardziej cieszy zwycięstwo Sttudgartu nad MUUUUUUUUU
i Besiktasu nad Chelsea
Tylko szkoda że Mansiz poleciał
. Poza tym szkoda że Praga nie pociągła do końca ale i tak dobrze
A Mecz Milańskich musiał być fest nudny bo skróty były cieniutkie

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- kouba
- Qualità Juventino
dla mnie też te wyniki były zaskoczeniem, napisałem teraz dopiero tego posta, bo byłem na wycieczce i żeby sprawdzic wyniki kupiłem gazete i jak zobaczyłem te wyniki to musiałem iśc kupić drugą- inną gazete, bo myślałem że sie pomylili w drukowaniu tej gazety , na szczęscie sie nie pomylili
dobrze że padły takie wyniki