LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
JaPs cienki ten twoj arsenal 
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- CzarnyZkultury
- Juventino
nie taki cienki..
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
no jednak nie, w pore napisalem tamtego posta...CzarnyZkultury pisze:nie taki cienki..
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- JaPs
- Juventino
Primo:
Nie zycze nikomu spedzenia chocby minuty w areszcie śledczym... Sam mialem szczescie, ze nie przetrzymali mnie przez 48h, bo niejaki Roman C., pseudonim "Siwy", bardziej znany jako "TW Maciej" mial na mnie wyrazna ochote
Oczy szeroko zamkniete, d.u.p.y nadal mocno wypiete?
Moja ewentualna obecnosc uzalezniona od wyroku sadu. Bardzo prawdopodobne, ze dostane kuratora, czujnik na noge i zakaz zblizania sie do barow z koncesja na alkohol na odleglosc nie mniejsza niz 50 metrow...
Ogladajcie jutro Ekspres Reporterow. Tam historia pewnego supporter, ktorego zdenerwowal jeden cygan.
- I gooool!!!
- Ale jaki gooool???!!!
Nie zycze nikomu spedzenia chocby minuty w areszcie śledczym... Sam mialem szczescie, ze nie przetrzymali mnie przez 48h, bo niejaki Roman C., pseudonim "Siwy", bardziej znany jako "TW Maciej" mial na mnie wyrazna ochote

Moja ewentualna obecnosc uzalezniona od wyroku sadu. Bardzo prawdopodobne, ze dostane kuratora, czujnik na noge i zakaz zblizania sie do barow z koncesja na alkohol na odleglosc nie mniejsza niz 50 metrow...
Ogladajcie jutro Ekspres Reporterow. Tam historia pewnego supporter, ktorego zdenerwowal jeden cygan.
- I gooool!!!
- Ale jaki gooool???!!!
- STAN
- Juventino
http://ptgigs.org/JaPs pisze:Primo:
Nie zycze nikomu spedzenia chocby minuty w areszcie śledczym... Sam mialem szczescie, ze nie przetrzymali mnie przez 48h, bo niejaki Roman C., pseudonim "Siwy", bardziej znany jako "TW Maciej" mial na mnie wyrazna ochote![]()
- I gooool!!!
- Ale jaki gooool???!!!

- romek20.20
- Juventino
JaPs pisze:Primo:
Nie zycze nikomu spedzenia chocby minuty w areszcie śledczym... Sam mialem szczescie, ze nie przetrzymali mnie przez 48h, bo niejaki Roman C., pseudonim "Siwy", bardziej znany jako "TW Maciej" mial na mnie wyrazna ochote![]()
wymiatasz :rotfl:
- JaPs
- Juventino
- DYZIO_STW
- Juventino
jeśli będę w ndz w LBN to chętnie
"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.