Jak się zaczeła twoja miłość do Juve?
- Motor
- Juventino
A czy przypadkiem nie później, bo jak bylem w Wloszech w lutym, to cały boży wieczur to leciało...Vincitore pisze:Kilka postów wyżej masz odpowiedź, tak istnieje w niezmienionej formie i ma się dobrze. Co niedzielę o 15:00 na Rai Due.__Alex__ pisze:
Stare czasy 8) swoją drogą ktoś orientuje się czy ten program jeszcze istnieje obecnie?
Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
- tomekleon18
- Juventino
A więc i ja opowiem swoją historie
Około 10 lat temu mama kupiła mi koszulkę piłkarską mi nieznanego piłkarza A.Del Piero . Zacząłem czytać w internecie o takim klubie jak Juventus Turyn
oglądałem mecze Juve od małego , dowiadywałem się dużo ciekawostek o tym klubie
Poprostu zakochałem się w nim przez Alexa
Zawsze gdy grywałem w piłkę chciałem być taki jak on
To był mój wzór do naśladowania
No i ta miłość trwa dalej już 10 lat chociaż mam dopiero 18
zakończę tylko jedną puentą : FORZA JUVE !!!! pozdro

- KondzioJuveFans
- Juventino
w 2003 roku miałem 8 lat obejrzałem mecz Juve 3:1 Real i od wtedy zaczołem fascynować sie Juventusem 

Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Adamosus
- Juventino
U mnie zaczęło się od powtórki(chyba na Eurosporcie
) meczu Borussia - Juve(DP strzelił wtedy piętką zaskakując wszyskich na stadionie i przed TV
) ,od tego czasu zainteresowanie Bianconeri'mi wzrastało,a skumulowało się podczas pamietnego meczu z Realem no i finał z Milanem... :doh: łzy,smutek i rozgoryczenie.
Z Juve od 2003,miałem wtedy 11 lat
Warto zaznaczyć,że pierwszą koszulką Juve była oczywiscie DP,jak by inaczej :-D.
Do tej pory trwam w doli kibica,i choc piłkarze ostatnio ekhm... "grają poniżej oczekiwań" to nic mnie od Juve nie oderwie :lol:
Forza!

Z Juve od 2003,miałem wtedy 11 lat
Warto zaznaczyć,że pierwszą koszulką Juve była oczywiscie DP,jak by inaczej :-D.
Do tej pory trwam w doli kibica,i choc piłkarze ostatnio ekhm... "grają poniżej oczekiwań" to nic mnie od Juve nie oderwie :lol:
Forza!
- Ya-Qb 25
- Juventino
hmm to był chyba sezon 1999/2000 mecz był Juve w tv i potem mistrzostwa europy i Del Piero stał sie dla mnie rozpoznawalny przez Euro 2000 8)
miałem wtedy 5-6 lat i znałem 1 piłkarza: Del Piero spytałem sie taty co o nim wie i sie dowiedziałem że gra w Juve więc wybór klubu był prost :rotfl:
miałem wtedy 5-6 lat i znałem 1 piłkarza: Del Piero spytałem sie taty co o nim wie i sie dowiedziałem że gra w Juve więc wybór klubu był prost :rotfl:
Jedna matka
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
- Damianoss60
- Juventino
Pamiętam jak miałem koszulkę Interu,Baggio.To była moja jedyna koszulka i mój brat mi ja zniszczył a w zamian kupił mi koszulkę JUVE Del Piero i tak się zaczeło

- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
W 2001r. moja <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wyprowadziła się z Polski do Włoch, a dokladniej do Turynu, w wakacje 2001 pojechalem do niej, a ona zaproponowała mi pójscie na mecz lokalnej drużyny, o której jeszcze wtedy nic nie wiedzialem i tak się zaczęło

- Feeps
- Juventino
Pewno jak u większości od koszulki Del Piero
Pierwsze lata podstawówki, jestem w sklepie i przemiły sprzedawca proponuję mi biało-czarnego Alexa.
Koszulkę mam do dziś, w sercu tylko Juventus.

Pierwsze lata podstawówki, jestem w sklepie i przemiły sprzedawca proponuję mi biało-czarnego Alexa.
Koszulkę mam do dziś, w sercu tylko Juventus.
Nie ma nic piękniejszego niż Juve
- jozio94
- Juventino
U mnie nie Del Piero, ale koszulka Trezegueta
Pani w pierwszej klasie podstawówki kazała mieć jakiś strój sportowy, więc poszedłem z mamą i kupiłem. Akurat Juventusu
Potem przez całą podstawówkę nie interesowałem się zbytnio piłką, ale wraz z pójściem do gimnazjum moja przygoda z Juve zaczęła się na nowo. 

- Verse
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
No to widzę, że nie jestem sam. Też kiedyś około 2002 roku kupiłem koszulkę Juventusu (Del piero). W klubie, do którego uczęszczałem nazywali mnie Del piero. A ja sam miejąc tę koszulkę na sobie grałem, jak z nut. (Zakładając inną grałem gorzej). Od tamtej pory z całego serca kibicowałem Juventusowi.