Nowy Kontrakt Del Piero
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Martin nie przesadzaj kibice przede wszytkim dla Juve wchodzą na tą stronę, a nie ze względu na Alexa to znczy na Alexa też ale wiadomo każdy kto lubi Alex uwielbia także Juve.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- fanka-juve
- Juventino
ja tak nie uważam Martin...w juvie jest tyle wspaniałych piłkarzy że nawet jak Alex juz zawiesi buty na kołku to i tak bede lubic Juventus, zreszta ja lubie Juve bardziej ze wzgledu Nedveda Davidsa a przede wszystkim Trezegueta a nie Alex. Nie umniejszajac jego zaslug dla juventusu bardziej od niego wole Davida Trezeguet...ale i nie tylko naprawde Juva ma wielu wspaniałych piłkarzy...
FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
- BianconeriFan
- Juventino
I za jeden sezon weźmie prawie 8 milionów euro... ale ALEX zasługuje na takie pieniądze.... jeszcze, żeby były sukcesy, to już wogołe..
- 3d_man
- Juventino
ciekaw jestem kiedy sie w koncu skonczy to przeplacanie zawodnikow
mowcie co chcecie, ale za 8mln euro rocznie powinien strzelac w kazdym meczu 3 bramki, miec 2 asysty i powinien jeszcze obronic karnego :roll:
hehh a w Polsce (i nie tylko) dzieci gloduja...
:?
mowcie co chcecie, ale za 8mln euro rocznie powinien strzelac w kazdym meczu 3 bramki, miec 2 asysty i powinien jeszcze obronic karnego :roll:
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Nie wiem czy wiesz ale tacy piłkaże jak Alex, Buffon, Zidane dużą część swoich zarobków przeznaczają na biednych ludzi ale jak wiadomo te pieniądze to kropla w morzu niestety....3d_man pisze:ciekaw jestem kiedy sie w koncu skonczy to przeplacanie zawodnikow
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- juveluck
- Juventino
Wspanial wiadomosc. Bo daje ona juz wrecz pewnosc ze Alex zostanie u nas dokonca kariery(ja w to nie watpilem, ale dowody byly potrzebne
) To chyba jedyny gracz Juve z ktorego kontraktem nie ma zadnych problemo. Szybko i latwo.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!