Szanse Polaków!!!!!!!!!!!
- swiergot
- Juventino
Nie odpuszczą. Chcą świętować awans po tym meczu, a głupio by było świętować po porażce z Łotwą.Yari pisze:Jasne że mamy szanse. I powinniśmy to wykorzystać. Bo na następną cza bedzie czekać 4 lata. Oczycwiście wszystko zależy też od szwecj. Boje sie że szwedzi sobie odpuszczą mecz z łotwą.

- RadeKas
- Juventino
Przykro mi to mowic ale Polacy nie zasluzyli na awans w zadnym stopniu :?. Co nie zmienia faktu ze fajnie by bylo gdybysmy tam w koncu zagrali. Ale nie ma co sie przejmowac. W ME 2012 zagramy, bo przeciez bedziemy gospodarzami 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8).
srali muszki będzie wiosna
- Hybryd
- Juventino
RadeKas pisze:Przykro mi to mowic ale Polacy nie zasluzyli na awans w zadnym stopniu :?. Co nie zmienia faktu ze fajnie by bylo gdybysmy tam w koncu zagrali. Ale nie ma co sie przejmowac. W ME 2012 zagramy, bo przeciez bedziemy gospodarzami 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8).
co do tego jeszcze nie wiadomo czy bedziemy gospodaezami
- Hybryd
- Juventino
Ja wiem ale to jest smieszne bo oni kandyduja razem z UkrainaRadeKas pisze:No przeciez zartowalem :roll: :roll: :roll:. Ja jestem nawet pewien ze nie bedziemy gospodarzami. Ehh :roll:Hybryd pisze:co do tego jeszcze nie wiadomo czy bedziemy gospodaezami
Szanse na to sa bardzo bliskie ZERU :!: :!: :!:
- JuveQL
- Juventino
Jezeli nawet wygramy z Wegrami i wejdziemy do barazy to i tak watpie ze zagramy w ME. Szanse na wyeliminowanie przeciwnika w tym dwumeczu są bliskie zeru, a jak wspomniał RadeKas Polacy wogole nie zasluzyli nawet na baraże

- Vimes
- Juventino
Dziwne, że jeszcze tyle osób wierzy w awans do ME. Dziwne jest to, że w ogóle ktos liczy na baraże. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i powiedzieć, że przegranie tych eliminacji było wyczynem, którego mogła dokonać tylko obecna reprezentacja. Nie ma się co łudzić.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Polacy mają duże szanse dostać się do baraży ale raczej na nich skończymy swoją przygodę z mistrzostwami europy, a my będziemy mogli tylko oglądać mecze Włochów z Alexem na czele.
Ostatnio zmieniony 04 października 2003, 06:56 przez ADAMJUVENTUSPL, łącznie zmieniany 1 raz.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero