OLSZTYN || wspólne wypady na mecz
- Toma$z_V1nce
- Juventino
speisi- taka zdrada krwi wymaga.....
Będę
Będę

- kostek_87
- Juventino
po pierwsze to nie po bajernie tylko po czelsi :lol:, po drugie to vince ma nasrane trochę o czym wszyscy wiedzą więc nie trzeba go słuchać:lol: , a po trzecie to w tygodniu nie dam rady wpadać na mecze bo do roboty muszę śmigać tu u siebie. a jak jestem w olsztynie to albo gramy z Chievo lub tego typu drużynami i nikt się na te mecze nie wybiera, albo gramy w niedzielę o 20.45 jak do chaty muszę wracać
jeszcze żołądkowej zdążymy się napić

jeszcze żołądkowej zdążymy się napić
- bociu
- Juventino
Czwartek 18.03.2010r., godz. 19:00, Londyn
Fulham - JUVENTUS
Wiem, że zamierza Was przyjść jakieś 20 osób, ale liczba miejsc jest ograniczona! Kto pierwszy, ten lepszy!
Najprawdopodobniej obejrzymy w Ence - mecz znów w Polsacie Futbol.
Fulham - JUVENTUS
Wiem, że zamierza Was przyjść jakieś 20 osób, ale liczba miejsc jest ograniczona! Kto pierwszy, ten lepszy!
Najprawdopodobniej obejrzymy w Ence - mecz znów w Polsacie Futbol.
NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
- deszczowy
- Juventino
Mecze towarzyskie są raczej rozgrywane w wakacje, wiec to też odpada.bociu pisze:Jak będziemy grać z Realem, Barceloną lub innym Chelsea, to się was zleci pewnie z 10 osób. Na Fulham się nie chciało - brawo...
Ja miałem dziś seminarkę i musiałem być do niej przygotowany.
- Toma$z_V1nce
- Juventino
ogarnijcie dupska.. kostek interista odpadł więc "coś" z nim.
Jutro gramy z Napoli- jeżeli przegramy to nie sądzę ,że mamy szansę nawet na LE, więc mecz będzie FASCYNUJĄCY I PEŁEN DRAMATYZMU (jak zawsze)
Kto się piszę oprócz mnie i dziennikarza ??
ps. niech ludzie spoza Olsztyna nie piszą ,że przyjadą ,bo nie mają jaj,żeby przyjechać specjalnie na mecz Juve
Jutro gramy z Napoli- jeżeli przegramy to nie sądzę ,że mamy szansę nawet na LE, więc mecz będzie FASCYNUJĄCY I PEŁEN DRAMATYZMU (jak zawsze)
Kto się piszę oprócz mnie i dziennikarza ??
ps. niech ludzie spoza Olsztyna nie piszą ,że przyjadą ,bo nie mają jaj,żeby przyjechać specjalnie na mecz Juve
- fruwajacy
- Juventino
Witam wszystkich współOlsztynian
orientuje się ktoś gdzie będzie można zobaczyć pojedynek Interu z Juve bez wymownych, kipiących nienawiścią spojrzeń swojej własnej dziewczyny pt. "ile razy można to oglądać?". Czy w piątek, kiedy nic się tak poważnie piłkarsko nie dzieje, uda się namówić "kobietkę z Enki" żeby puściła Juventus?