BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- Gorn
- Juventino
Ja po ostatnim meczu doznałem kontuzji a jak się dowiedziałem, że Chimenti i Alex też doznali, to moja jeszcze bardziej się pogłębiła.
Szczerze mówiąc jak tym panienkom nie chce się dla nas grać to mi tym bardziej oglądać. Ja nie ogarniam. Zawsze jak się dostanie na meczu z buta lub coś naciągnie tak, że na drugi dzień chodzić jest ciężko to się pobiega trochę i grasz normalnie. A tu kurde co drugi kontuzja bo sobie pupkę otarł albo inny chu… i przerwa na 3 miesiące.
Szczerze mówiąc jak tym panienkom nie chce się dla nas grać to mi tym bardziej oglądać. Ja nie ogarniam. Zawsze jak się dostanie na meczu z buta lub coś naciągnie tak, że na drugi dzień chodzić jest ciężko to się pobiega trochę i grasz normalnie. A tu kurde co drugi kontuzja bo sobie pupkę otarł albo inny chu… i przerwa na 3 miesiące.
- Dagmara
- Juventino
- gil
- Juventino
ja pewnie zjawię się z Dżastą, a jeśli chcesz to ja mogę się pokwapić do Eskapady bo jutro cały dzień mam wolny i będę się nudził...Dagmara pisze:Tym razem mogę Cię wyręczyć, jutro mam w ciągu dnia z godzinkę wolnego, więc do Escapady zajdę. Bardziej mi po drodze niż Knay. I mam nadzieję, że kilka osób się zjawi we czwartek, bo jak nie, no to bez sensu żebym sobie głowę zawracała rezerwacją.
- Dagmara
- Juventino
- kiler_bandyta
- Juventino
to napisze ktos czy idziemy ?
Umrę tak jak żyłem... z sercem w biało-czarnych barwach...