T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
- faja69
- Juventino
dzisiaj złożyłem zamówienie, jutro mam wpłacić kasiore, powiedzieli że chcą ok 7-10 dni roboczych, i że powinni przed świętami wysłać, także tak jak mówiłem wcześniej wysyłka do Was będzie po świętach.
i do osób które się zarejestrowały dostaną kalendarzyk, tak pamiętam o tym i nie piszcie mi już PW:)
o wszystkich szczegółach będę pisał na bierząco, także też nie pytajcie czy już doszły i czy wysłałem, bo tylko zawalacie skrzynkę.. o wszystkim będzie napisane.
i do osób które się zarejestrowały dostaną kalendarzyk, tak pamiętam o tym i nie piszcie mi już PW:)
o wszystkich szczegółach będę pisał na bierząco, także też nie pytajcie czy już doszły i czy wysłałem, bo tylko zawalacie skrzynkę.. o wszystkim będzie napisane.

- mb_1897
- Juventino
czekam z niecierpliwością na koszulkę!
faja ładną kasę zebrałeś:D Całkiem fajny motor mógłby stać w Twoim garażu. Musze chyba sam wziąć się za organizowanie jakiś akcji
faja ładną kasę zebrałeś:D Całkiem fajny motor mógłby stać w Twoim garażu. Musze chyba sam wziąć się za organizowanie jakiś akcji

"Jeśli Juventus wygra kolejne trofea, będę chciał być pierwszym, którzy założy na siebie trykot Starej Damy z trzema gwiazdkami na piersi".
- David Trezeguet
- David Trezeguet
- juventusprzemek
- Juventino
Faja zarejestrowałem sie taki nick jak na JP tez poproszę kalendarzyk.
- tabo89
- Juventino
- faja69
- Juventino
słuchajcie, zamówienie już jest gotowe, i sita są wykonane już gotowe do druku,
kolor ASH to jest taki, inaczej zwany szary melanż
wygląda on mniej więcej tak, a więc jest to kolor jasno szary, mam potwierdzać zamówienie?

kolor ASH to jest taki, inaczej zwany szary melanż
wygląda on mniej więcej tak, a więc jest to kolor jasno szary, mam potwierdzać zamówienie?

- aRn.
- Juventino
Jakie będą, takie będą, ale jak dla mnie to na tym zdjęciu ta koszulka wygląda jak biała w szare ciapki
Na projekcie wygląda <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> natomiast to zdjęcie?
Mimo wszystko nie mogę się doczekać

Mimo wszystko nie mogę się doczekać

- Sossar
- Juventino
nie widziałem innych szarych niż tefaja69 pisze:kolor taki jak często są bluzy robione, a więc takie różne odcienie szarości.
tzn szary melanż, wpiszcie w google jak to mniej więcej wygląda, dałem takie pierwsze lepsze zdjęcia.

potwierdź i niech sie streszczają xD