Powołania na mecz Węgry - Polska !!!
- Ironek
- Juventino
Janas powołał piłkarzy na mecz z Węgrami
oto oni:
Marek Saganowski (LEGIA), Paweł Kryszałowicz, Grzegorz Szamotulski,
Marcin Burkhardt (wszyscy Amica), Radosław Sobolewski, Marcin Zając, Sebastian Mila,
Grzegorz Rasiak (wszyscy Groclin), Maciej Żurawski i Mirosław Szymkowiak (obaj z Wisły Kraków).
Jerzy Dudek (Liverpool FC)
Tomasz Kłos (FC Koeln), Jacek Bąk (RC Lens), Mirosław Sznaucner (Iraklis Saloniki),
Michał Żewłakow (Anderlecht Bruksela), Tomasz Rząsa (Partizan Belgrad)
Jacek Krzynówek, Mariusz Kukiełka (obaj FC Nuernberg), Tomasz Zdebel (VfL Bochum),
Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Kamil Kosowski (FC Kaiserslautern).
źródło: www.legialive.pl
Znowu nie rozumiem dlaczego Żurawski jest w kadrze????? poza tym jeszcze po co Żewłakow, Zając i Kryszałowicz??? Nie wiem co z tego będzie, ja chyba bym jednak wolał żebyśmy nie awansowali bo sobie narobimy tylko obciachu.
oto oni:
Marek Saganowski (LEGIA), Paweł Kryszałowicz, Grzegorz Szamotulski,
Marcin Burkhardt (wszyscy Amica), Radosław Sobolewski, Marcin Zając, Sebastian Mila,
Grzegorz Rasiak (wszyscy Groclin), Maciej Żurawski i Mirosław Szymkowiak (obaj z Wisły Kraków).
Jerzy Dudek (Liverpool FC)
Tomasz Kłos (FC Koeln), Jacek Bąk (RC Lens), Mirosław Sznaucner (Iraklis Saloniki),
Michał Żewłakow (Anderlecht Bruksela), Tomasz Rząsa (Partizan Belgrad)
Jacek Krzynówek, Mariusz Kukiełka (obaj FC Nuernberg), Tomasz Zdebel (VfL Bochum),
Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Kamil Kosowski (FC Kaiserslautern).
źródło: www.legialive.pl
Znowu nie rozumiem dlaczego Żurawski jest w kadrze????? poza tym jeszcze po co Żewłakow, Zając i Kryszałowicz??? Nie wiem co z tego będzie, ja chyba bym jednak wolał żebyśmy nie awansowali bo sobie narobimy tylko obciachu.

Ostatnio zmieniony 02 października 2003, 14:06 przez Ironek, łącznie zmieniany 2 razy.
- BIANCONERI
- Juventino
Mimo,ze Żurawski nie gra tak dobrze w kadrze jak w klubie to nalezy dawac mu szanse bo po prostu nie ma w tej chwili lepszych od niego.Nie możemy sobie pozwolić na odstawienie takiego zawodnika.Licze,że uda nam się dostac do baraży,ale będzie to bardzo trudne zadanie.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Ironek
- Juventino
No niby to i racja, ala on już miał tlye szans w kadrze i nic nie pokazał, poprostu Polscy piłkarze to są ............ . Olewają sobie reprezentacje, bo kasa mała. Ja poprostu nie rozumiem jak można w klubie grać dobrze, a w reprezentacji nie, jak się ma umiejętności.BIANCONERI pisze:Mimo,ze Żurawski nie gra tak dobrze w kadrze jak w klubie to nalezy dawac mu szanse bo po prostu nie ma w tej chwili lepszych od niego.Nie możemy sobie pozwolić na odstawienie takiego zawodnika.Licze,że uda nam się dostac do baraży,ale będzie to bardzo trudne zadanie.

- swiergot
- Juventino
Sagan pogrąży Węgry :!: :!: :!:Marcin-IRONEK pisze:Janas powołał piłkarzy na mecz z Węgrami
oto oni:
Marek Saganowski (LEGIA)
Żewłakow ostatnio regularnie gra w Anderlechcie. Takich zawodników potrzebujemy. Poza tym w meczu z Bayernem spisywał się bardzo dobrze.Marcin-IRONEK pisze:poza tym jeszcze po co Żewłakow

- Yari
- Juventino
Powinniśmy zaryzykować i zagrać trzema napastnikami. Kryszał , Sagan i Żurawski. Polska musi ten mecz wygrać. Nieważne ile stracimy bramek.musimy strzelić o jedną więcej. To będzie bardzo ostry mecz. Obyśmy go wygrali.
- Ironek
- Juventino
No może i tak, ale ja bym go nie wystawił, moim zdaniem Rząsa jest dużio lepszy. No zobaczymy co z tego wyniknie.swiergot pisze:Żewłakow ostatnio regularnie gra w Anderlechcie. Takich zawodników potrzebujemy. Poza tym w meczu z Bayernem spisywał się bardzo dobrze.Marcin-IRONEK pisze:poza tym jeszcze po co Żewłakow
- swiergot
- Juventino
W sumie to jeden nie wyklucza drugiego. Rząsa jest lewym obrońcą, a Żewłakow gra ostatnio na prawej.Marcin-IRONEK pisze:No może i tak, ale ja bym go nie wystawił, moim zdaniem Rząsa jest dużio lepszy. No zobaczymy co z tego wyniknie.swiergot pisze:Żewłakow ostatnio regularnie gra w Anderlechcie. Takich zawodników potrzebujemy. Poza tym w meczu z Bayernem spisywał się bardzo dobrze.Marcin-IRONEK pisze:poza tym jeszcze po co Żewłakow

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
W kadrze nie ma Kryszałowicza, zastąpił go Niedzielan z Groclinu. Mam nadzieję że Polacy wygrają ten mecz 2-1, a gole może strzelać nawet... Dudek dla mnie to nieważne Polska musi wygrać ten mecz.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- juve21
- Juventino
I co wy myślicie że Polacy wygrają!!!!! Węgry nie są tak słabe jak san Marino ,oni tez walczą o awans a więc nie położą się na murawie.Ja nie robię sobie złudzeń ,wręcz przeciwnie uważam że dostaniemy tam lanie.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- kouba
- Qualità Juventino
Żuraw jest, a co do Wichniara to nie słyszałeś o tej aferze wraz z Kałużnym na ostanim zgrupowaniu :? przez to go nie maHybryd pisze:duzy blad to brak Żurawskiego a poza tym dlaczego nie ma Wichniarka to swietny zawodnik :!: :!: :!: :!: :!: :!: