LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
matej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2010, 23:03

żegnaj Ligo Mistrzów ....

Obrazek
STAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2010, 23:11

żegnaj zarządznie, żegnaj zac, żegnajcie piłkarze, żegnaj vinovo, żegnaj sztabie medyczny = witaj ligo mistrzów.........

JaPs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2010, 23:26

_STAN_ pisze:
JaPs pisze:
CzarnyZkultury pisze:ja z JaPs'em ustawilem sie u niego na chacie na...
:shock: :pray:
uważaj na siebie JaPs :D:D
Jednak z paroma osobami wyladowalismy w Tifosi. Ja ogladalem Barcelone a potem OM vs OL :ok:

kuba90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2010, 10:56

_STAN_ pisze:żegnaj zarządznie, żegnaj zac, żegnajcie piłkarze, żegnaj vinovo, żegnaj sztabie medyczny = witaj ligo mistrzów.........
krótko mówiąc, dłuuuuuga droga przed nami do LM...

JaPs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2010, 23:21

matej pisze: żegnaj Ligo Mistrzów ....
_STAN_ pisze:żegnaj zarządznie, żegnaj zac, żegnajcie piłkarze, żegnaj vinovo, żegnaj sztabie medyczny = witaj ligo mistrzów.........
kuba90 pisze: krótko mówiąc, dłuuuuuga droga przed nami do LM...
o czym wy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>? jaka liga mistrzow? jakie czwarte miejsce? jaki Juventus? <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wam sie juz calkiem?

co komu po czwartym miejscu? chyba ktos tu zapomnial o istniejacym socjalistycznym regulaminie uefa wyrownujacym szanse wislom krakow i innym verteksom.

zajmujac czawarte miejsce w lidze sami <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> sie na mine ryzykujac taka kompromitacje, przy ktorej 1:4 z fulham jest glaskaniem po glowie.
na chwile obecna w decydujacej rundzie gramy z kims sposrod takich ekip jak Bayer Leverkusen, ktory sprzatnie nas w pierwszym kwadransie ekipa ze srednia wieku 23 lata; Tottenham/ Man City/ Liverpool /Aston Villa, z ktorymi nie mamy co nawet wychodzic na boisko z wiadomch wzgledow; Sevilla/ Valencia/ Deportivo; Lille/ Lyon/ Marsylia/ Auxerre; Zenit; Braga/ Porto; Ajax/ PSV; Olympiacos/ Panathinaikos/ AEK/ PAOK; Celtic.
Na teraz eliminuje nas Anderlecht, Salzburg, Steaua... Po co ta dyskusja? Nie kwalifikujac sie do LM zaoszczedzamy sobie wszystkiego co wiaze sie z odpadnieciem na fazie Artmedii. Chcemy byc drugim Celtikiem?

I tak podjecie tematu o czwartym miejscu w lidze jest wystarczajaco upokarzajace.

Wiecej powiem - juveluck ma racje: LE to zaden puchar. na szczescie nie wszystkich dotyka minimalizm. Albo wszystko albo nic. A jesli nie, to o innym Juventusie mowimy.
Wiem jakie jest zdanie Lublina w tym temacie, szkoda tylko, ze niektorzy myla pojecia radosci z wygranego meczu i wygranego pucharu. Jedno z drugim niewiele ma wspolnego. Rownie dobrze moglibysmy wygrac TIM CUP. Dla mnie wloskie podworko jest bardziej prestizowe od tych pseudorozgrywek.

Bez pucharow w 100% skupiamy sie na Serie A i Pucharze Wloch. A ten sezon pokazuje, ze sie da. Bez wzgledu na ostateczne rozstrzygniecia.

I nie jest to wina tego o czym mowi Stan. To byloby zbyt proste. Juz kiedys gadalem o tym z Dragonem na dwuosobowym Twingoparty przy -20 C. Potrzebny jest maly cud.

Mowie to ja - kanonier. Zdrówko!

Obrazek
Obrazek

matej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2010, 00:07

tyle że bez 4 miejsca czyli eliminacji do ligi mistrzów o ściągnięciu kogoś wartościowego możemy tylko pomarzyć i z awansem z tym zarządem będzie ciężko. A bez eliminacji to znowu "wzmocnią" nas k...a takie zdenki i inne cannavaro.

Sorry zapomniałem o Palladino :angry:

Obrazek
JaPs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2010, 00:15

matej, zareczam Ci, ze takich Hamsik-ow, Lavezzich, Caceres-ow czy Candrev-ow jest wiecej niz Mel-ow i Amaur-ow. Trzeba tylko chcec ruszyc dupsko, a nie zlapac za portfel i pokazac zielone.
Jesli mamy kupowac tych, jak to nazywasz, wartosciowych grajkow za 20 mln, to ja wole sciagnac takich samych za polowe tego (patrz Vermaelen za 10 mln, van Persie za 3 mln czy Rosicky za 6 mln) 8)

matej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2010, 00:26

ale wierzysz w to że nasz zarząd jest w stanie ściągnąć dobrych graczy za małe pieniądze? i nie oszukujmy się dla większości zawodników wybór między klubem który ma grać w LM a grać w LE będzie prosty... od paru lat nie jesteśmy już marzeniem każdego piłkarza tylko niestety w większości przeciętniaków którzy w danym momencie o lepszych klubach mogli zapomnieć. Brak LM moim zdaniem tylko pogorszy tą sprawę...

Obrazek
JaPs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2010, 00:33

Kwestia czasu kiedy poleca. Nie ma szans zeby zabawili chociaz polowe tego czasu co Giraudo z Moggim. Juve ciagnie jeszcze na nazwie, ale lada chwila staniemy sie synonimem upadku Ajaxu czy Borussii Dortmund.
Mozna miec nadzieje, ze teraz mamy to samo, co Barca na poczatku XXI wieku. Serie B to mialo byc katharsis. Blad. Katharsis dopiero nastapi :happy:
:prochno:

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2010, 03:23

JaPs pisze:Serie B to mialo byc katharsis. Blad. Katharsis dopiero nastapi
To zdanie nie pozwala mi zasnąć, bo chociaż tego nie chcę to wiem, że masz cholerną rację.

PS ty już masz swój arsenal, a czy pozostali wybrali swoje nowe kluby?

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 23 marca 2010, 08:22

matej pisze:wierzysz w to że nasz zarząd jest w stanie ściągnąć dobrych graczy za małe pieniądze?
ja osobiscie nie wierze ze obecny zarzad jest jest w stanie sciagnac dobrych graczy nawet za duze pieniadze, z okna na okno jest coraz gorzej dlatego priorytetem dla mnie jest zatrzymanie canrdevy i caseresa a nie kupno kolejnego diego czy melo

i oczywiscie 4 miejsce lepsze niz 5, nie ma o czym gadac, niezaleznie czy odpadniemy czy nie chociaz wierze ze nie, teraz bysmy opdadli ale to bedzie za pol roku, poczatki sezonu mamy dobre...

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
DYZIO_STW

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2010, 10:56

Bukol87 pisze: PS ty już masz swój arsenal, a czy pozostali wybrali swoje nowe kluby?
skłaniam się do Sheriffa Tiraspol :D

"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"

Juve - storia di un grande Amore!!

C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!

Grazie Gigi Buffon!

37.
romek20.20

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2010, 12:25

tak na dobra sprawe, to kto ZECHCE do nas przyjsc?! niezaleznie od tego czy zajmiemy 4 czy 5 miejsce, niestety taka jest rzeczywistość, z ktora trzeba sie pogodzic...

JaPs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2010, 12:46

Ja przyjde, jesli dostane gwarancje, ze wystapi Melo. Bardzo mnie ciekawi jego gra w aspekcie transferu do Arsenalu.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 23 marca 2010, 12:59

pewnie już się dogadał i słabą grą zbija cenę kosztem większej gazy dla siebie

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Zablokowany