Forumowicz od A do Z - vol.2

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Nastepny alfabet napisze...

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2010, 21:39

Głos na Vespera.

oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2010, 22:54

Azrael pisze:
szczypek pisze:
Azrael pisze: Nie wiem jak Pan Zambrotta, ale ja jestem nieustannie w trakcie, w środku...
Yy. O czym Ty mówisz?
No jak to o czym? Poczytaj klasyków. Pisałem oczywiście o wyuzdanym, brutalnie sadomasochistycznym, analnym seksie lesbijskim... 8)
Może faktycznie wyraziłem się nie jasno, ale to nie ja liże tyłek innym "mocniejszym userom" zachowuje się jak pipka i udaję że jest fajnie. Extra jesteś :bravo: ! Zostań moim kolegą. :smile: . Azrael klasa sama w sobie. :rotfl:

Jest dość jasno??

Siewier pisze: Czarna lista:
Mrówa
leniup
LordJuve

madmo
Kamex22
sisman
Pawełek
Niasty
tabo89
to tez przestaję być śmieszne a zaznaczeni też wzięli chyba udział w ankieta z myślą "dowartościuje się zobaczę czy jestem lubiany a alfabet mam w nosie." Wiem że napisanie alfabetu to nie jest pięć minut ale bez jaj. Jak nie macie czasu to po co bierzecie udział w zabawie?

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2010, 23:09

oliver pisze:Może faktycznie wyraziłem się nie jasno, ale to nie ja liże tyłek innym "mocniejszym userom" zachowuje się jak pipka i udaję że jest fajnie. Extra jesteś :bravo: ! Zostań moim kolegą. :smile: . Azrael klasa sama w sobie. :rotfl:

Jest dość jasno??
Oliver, widzę, że się świetnie bawisz pisząc swoje przezabawne teksty. Prawdziwy z Ciebie autor, tworzysz jakąś przedziwaczną wirtualną rzeczywistość: najpierw "mniej znani użytkownicy" teraz "mocniejsi userzy". Prowadzisz jakiś swój prywatny ranking? :think:
No i wagina - widzę, że masz (w sumie bardzo zdrową) obsesję na punkcie tego narządu. Dołączam się do tego klubu wielbicieli. Oczywiście jeśli to nie dyshonor... :think:

Może Cię zasmucę, ale dla mnie jesteś moim kolegą. :ok:

PS. Tylu komplementów pod moim adresem ("extra jesteś", "Azrael klasa sama w sobie") nie czytałem od czasu opublikowania swojego alfabetu. Ależ mi się zrobiło przyjemnie... :oops:

Pozdrawiam!
oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2010, 23:15

Azrael pisze:
oliver pisze:Może faktycznie wyraziłem się nie jasno, ale to nie ja liże tyłek innym "mocniejszym userom" zachowuje się jak pipka i udaję że jest fajnie. Extra jesteś :bravo: ! Zostań moim kolegą. :smile: . Azrael klasa sama w sobie. :rotfl:

Jest dość jasno??
Oliver, widzę, że się świetnie bawisz pisząc swoje przezabawne teksty. Prawdziwy z Ciebie autor, tworzysz jakąś przedziwaczną wirtualną rzeczywistość: najpierw "mniej znani użytkownicy" teraz "mocniejsi userzy". Prowadzisz jakiś swój prywatny ranking? :think:
No i wagina - widzę, że masz (w sumie bardzo zdrową) obsesję na punkcie tego narządu. Dołączam się do tego klubu wielbicieli. Oczywiście jeśli to nie dyshonor... :think:

Może Cię zasmucę, ale dla mnie jesteś moim kolegą. :ok:
Heheh. Mniej znani to tacy którzy się nie udzielają mocniejsi czyli Ci co są tu długo i mają napisane po kilka set postów. O to mi chodziło żaden ranking. Widzisz ktoś Cie nazywa pipką panienką a ty mówisz, że jest Twoim kolegą :think: :whistle: . Naprawę nie mamy o czym dyskutować. Proszę napisz, że to śmieszny tekst czekam na to. To tyle bo się znowu robi syf tyle, że prze ze mnie. Kicior dla kumatych.
Azrael pisze: PS. Tylu komplementów pod moim adresem ("extra jesteś", "Azrael klasa sama w sobie") nie czytałem od czasu opublikowania swojego alfabetu. Ależ mi się zrobiło przyjemnie... :oops:
Ty tak serio bo trudno Cie wyczuć. Dla Twoje wiedzy to był ironia. Komplementy :prochno: sobie wymyślił

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2010, 23:27

Przykro mi, że do tego doszło, ale naprawdę bardzo się starałem.
Napiszę krótko i już teraz całkowicie poważnie: chłopie, weź Ty się ogarnij, bo ręce opadają. Ech...

Co do obecnej ankiety, to jestem zaskoczony tak wyrównanej stawki. Niestety dalej nie wiem nic o kandydatach. Może poza tym, że Ewerthon ma przyjemny obrazek w avatarze.
LordJuve
madmo
Kamex22
sisman
Pawełek
Niasty
tabo89
Na całej tej czarnej liście najbardziej dziwi mnie obecność Madmo. Wszystkie jego dobrze nam znane poglądy, każą raczej sądzić, że etos republikańsko-konserwatywny jaki niestrudzenie krzewił na naszym forum, wskaże mu punktualnie oddać swój alfabet "do druku". Niestety Kolega zapadł się pod ziemię po wygraniu swojej ankiety, z tematu "Polityka" zionie grobową nudą, a o alfabecie nawet mowy nie ma.

Zaczynam się poważnie martwić czy z naszym Kolegą nic niedobrego się nie stało, bo to naprawdę do Niego niepodobne. Oczywiście z góry zaznaczam, że niczego złego mu nie życzę i w sumie lepiej by było, żeby się okazało, że się nie odzywa, bo po prostu wstyd mu, że nie napisał alfabetu na czas. Może ktoś wie co u Niego?

Pozdrawiam!
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 marca 2010, 00:35

oliver pisze:
Siewier pisze: Czarna lista:
Mrówa
leniup
LordJuve

madmo
Kamex22
sisman
Pawełek
Niasty
tabo89
to tez przestaję być śmieszne a zaznaczeni też wzięli chyba udział w ankieta z myślą "dowartościuje się zobaczę czy jestem lubiany a alfabet mam w nosie." Wiem że napisanie alfabetu to nie jest pięć minut ale bez jaj. Jak nie macie czasu to po co bierzecie udział w zabawie?
Spójrz na statystyki i zastanów się w co się pakujesz, ok? Jakimi kryteriami kierowałeś się zakreślając "zaznaczonych"?

Uwierz mi, ani Mrówa, ani nawet ja a tym bardziej Leniup nie musimy sprawdzać sobie swojej popularności na forum w tym temacie, całkowicie abstrahując od jego przeznaczenia. Możemy sobie założyć taki temat i wprost spytać na forum... 8) :lol:

No, no...jesteś cool. Baw się dalej w te żałosne, forumowe zabawki.

No Madmo mi też brakuje. Jeśli się nie mylę, to swego czasu wspominał coś o studiach, może ma duuużo nauki? :wink:

oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2010, 00:49

To nie wiem wiem czas na napisanie 500 postów czy tam ile masz czas a na alfabet nie ?? Czym się kierowałem tym, że na tej liście jesteście już wystarczającą długo aby napisać ten alfabet.
LordJuve pisze:Uwierz mi, ani Mrówa, ani nawet ja a tym bardziej Leniup nie musimy sprawdzać sobie swojej popularności na forum w tym temacie, całkowicie abstrahując od jego przeznaczenia. Możemy sobie założyć taki temat i wprost spytać na forum... Cool Laughing

No, no...jesteś cool. Baw się dalej w te żałosne, forumowe zabawki.
:rotfl: Fakt domysły może, a raczej na pewno zbyt daleko idące. Ale po co się zgłaszałeś do alfabetu aby pół roku (czy tam ile) wisieć na czarnej liście czy po to żeby go napisać? Mi się wydaję , że po to drugie i nie wygląda to najlepiej. Zasłanianie się studiami czy czym kol wiek innym tyle czasu jest całkiem śmieszne każdy wiedział jakie są zasady zabawy, jednak każdy rozumie że pisanie alfabetu może się trochę przeciągnąć ale tyle czasu?

Oczywiście nie chciałem nikogo obrazić tylko trochę zmobilizować to działania.

koniec iti
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 marca 2010, 01:02

Jak alfabet będzie skończony i będzie się nadawał do publikacji to się pojawi...w przeciwnym wypadku trzeba będzie poprawiać. Nikt się tutaj nie zgłasza po to, żeby sobie sondaż zrobić...a już na pewno nie "mocniejsi userzy", do których grupy samozwańczo się zapisuję.

Tyle z mojej strony, dobrej nocy życzę.

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2010, 09:19

Nie rozumiem tego, że piszesz sobie spokojnie posty a alfabetu jak nie było tak nie ma. To nie ma być książka, ale ty pewnie musisz układać kwieciste zdania.

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2010, 11:24

Jak tak dalej pojdzie to wlasnie przez takich 'samozwanczych mocarzy' zabawa padnie, bo nie widze sensu kontynuowania tylko po to zeby stworzyc jak najdluzsza czarna liste, bo 'przeciez wygralem, wiec jestem cool i cmoknijcie mnie w pompke; napisze jak mi sie zachce, a jak sie nie zachce to nie napisze'.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Nieprzeczytany post 21 marca 2010, 12:00

LordJuve pisze:Jak alfabet będzie skończony i będzie się nadawał do publikacji to się pojawi...w przeciwnym wypadku trzeba będzie poprawiać.
Z własnego doświadczenia Ci powiem, że zawsze będzie co poprawiać, dlatego takie tłumaczenia są po prostu głupie. Alfabet zabiera trochę czasu, to fakt, ale ktoś zdecydował się na branie udziału w ankiecie, to zapewne ze świadomością że tak jest. Jeżeli ktoś się zgłasza, wygrywa, pisze, że zabiera się do pisania i mija miesiąc czy dłużej, to dla mnie to jest po prostu zwykłe olewanie tych, którzy oddawali głosy w ankiecie.

Moja propozycja jest taka, aby ustalić jakiś czas na napisanie, niech to będzie, że miesiąc od zakończenia głosowania. Po takim czasie użytkownik zostaje wykreślony z listy (tych, którzy mają takowy napisać) i nie może napisać swojego alfabetu oraz brać udziału w kolejnych ankietach. Jeśli komuś naprawdę zależy, to zdąży napisać. Jeśli ktoś chciał tylko wziąć udział w ankiecie, aby podniecić się swoją "popularnością", to nikt mu tego nie będzie miał wobec tego za złe, bo po co, jego strata.

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 marca 2010, 13:23

szczypek pisze: Moja propozycja jest taka, aby ustalić jakiś czas na napisanie, niech to będzie, że miesiąc od zakończenia głosowania. Po takim czasie użytkownik zostaje wykreślony z listy (tych, którzy mają takowy napisać) i nie może napisać swojego alfabetu oraz brać udziału w kolejnych ankietach.
Ja bym proponowal 2 miesiecznego bana :lol:

Obrazek
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2010, 13:31

Panowie, dajcie spokój. nie będziemy trzaskać po ryju, bo ktoś nie napisał alfabetu :roll: . Szczególnie oliver niech wyluzuje wora.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2010, 13:52

Kiedy zgłaszałem się do ankiety Forumowicz od A do Z był zabawą. Z przyjemnością wchodziło się do tego topicu by poczytać co inni piszą, by się posmiać, by poobserwować kampanię wyborczą przeciwnika. Niestety, później wybuchła afera z zakładanymi kontami by zwiększyć dla siebie poparcie co mnie od razu zniesmaczyło. Po wygranej ankiecie zacząłem pisać alfabet ale to co się działo w tym temacie przez ostatnie kilka miesięcy coraz bardziej mnie odpychało. Dla mnie to już nie jest zabawa, tylko pieprzenie o jakiś pipkach, waginkach i nie wiadomo czym jeszcze. Jeśli kogoś to jeszcze śmieszy, proszę bardzo. Ja jużtego nawet nie czytam i wystarczająco zniechęciłem się do tej zabawy. I choć w moim alfabecie brakuje jeszcze tylko literki E, O, N i R, to kompletnie nie mam już ochoty na pisanie. Popełniłem błąd, mogłem od razu napisać alfabet. Nie zrobiłem tego. Przepraszam wszystkich którzy oddali na mnie głosy ale w takiej atmosferze nie ma sensu publikować alfabetu.

jeszcze parę słow do olivera. O popularność na forum to mogłem zabiegać jak miałem 16 lat. więc proszę cię łagodnie, odstosunkuj sie od mojej osoby, tym bardziej, że po twoich forumowych wypowiedziach zdążyłem sobie wyrobić na twój temat odpowiedni pogląd i nie mam ani czasu ani chęci z tobą dyskutować.

Obrazek
Motor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2010, 15:19

leniup pisze:Kiedy zgłaszałem się do ankiety Forumowicz od A do Z był zabawą. Z przyjemnością wchodziło się do tego topicu by poczytać co inni piszą, by się posmiać, by poobserwować kampanię wyborczą przeciwnika. Niestety, później wybuchła afera z zakładanymi kontami by zwiększyć dla siebie poparcie co mnie od razu zniesmaczyło. Po wygranej ankiecie zacząłem pisać alfabet ale to co się działo w tym temacie przez ostatnie kilka miesięcy coraz bardziej mnie odpychało. Dla mnie to już nie jest zabawa, tylko pieprzenie o jakiś pipkach, waginkach i nie wiadomo czym jeszcze. Jeśli kogoś to jeszcze śmieszy, proszę bardzo. Ja jużtego nawet nie czytam i wystarczająco zniechęciłem się do tej zabawy. I choć w moim alfabecie brakuje jeszcze tylko literki E, O, N i R, to kompletnie nie mam już ochoty na pisanie. Popełniłem błąd, mogłem od razu napisać alfabet. Nie zrobiłem tego. Przepraszam wszystkich którzy oddali na mnie głosy ale w takiej atmosferze nie ma sensu publikować alfabetu.

jeszcze parę słow do olivera. O popularność na forum to mogłem zabiegać jak miałem 16 lat. więc proszę cię łagodnie, odstosunkuj sie od mojej osoby, tym bardziej, że po twoich forumowych wypowiedziach zdążyłem sobie wyrobić na twój temat odpowiedni pogląd i nie mam ani czasu ani chęci z tobą dyskutować.
Cała prawda, alfabety powoli zmieniają się w nasza-klasa.pl, z początku dobrze fajnie, gdy nagle stała się to zabawa dla prestiżu na forum.

PS Głosujcie na Motora.

Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.

27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
ODPOWIEDZ