Forumowicz od A do Z - vol.2
- Bobeknaklo
- Juventino
Najważniejsze, że nie wstydzą się swoich uczuć.
- Azrael
- Juventino
Nie wiem jak Pan Zambrotta, ale ja jestem nieustannie w trakcie, w środku...szczypek pisze:Mam jedno niedyskretne pytanie. Azrael, Zambrotta jesteście po czy przed?
Dla uspokojenia niektórych nieco zdezorientowanych Kolegów na naszym forum, chciałbym wystosować moje oficjalne oświadczenie:
Niniejszym oświadczam, iż nie łączą mnie z Kolegą Panem Zambrottą żadne relacje natury psychicznej ani fizycznej. Pragnę też w tym miejscu dodać, że mój stosunek do twórczości forumowej ww. Kolegi jest w znacznej większości krytyczny, jego wypowiedzi uważam za niemądre, nieśmieszne i pozbawione ogólnej wartości merytorycznej. Z góry przepraszam wszystkich za niezamierzone stwarzanie mylnego wrażenia, w tej jak i we wielu innych kwestiach.
Z poważaniem,
Wasz oddany Azrael
:C :C :C
Wiem, że to cios w samo serce dla co poniektórych...
Pozdrawiam!
- Azrael
- Juventino
Ja zgłaszam Pana Zambrottę - najlepszych wybitnych alfabetów nigdy za wiele! :CRadek_88 pisze:Przepraszam, ze wam przerywam, ale jakby ktos przypadkiem chcial wystartowac w kolejnej ankiecie to niech da znac w temacie. :oops:
Chociaż tak jestem jakoś w stanie zmyć to złe wrażenie po moim oświadczeniu... :doh:
Pozdrawiam!
- Radek_88
- Qualità Juventino
Spoleczenstwo ma juz dosc czytania ciagle jednych i tych samych wypocinAzrael pisze:Ja zgłaszam Pana Zambrottę - najlepszych wybitnych alfabetów nigdy za wiele! :CRadek_88 pisze:Przepraszam, ze wam przerywam, ale jakby ktos przypadkiem chcial wystartowac w kolejnej ankiecie to niech da znac w temacie. :oops:

OK jest ochotnik wiec jazda, jazda, jazda, biala mazda!
- oliver
- Juventino
Widzę, że obydwoje na tym korzystacie Misiek jest szczęśliwy bo ktoś mu wchodzi w tyłek i dowartościowuje się przez neta, a Azrael trzymając się blisko Miśka zyskuje w oczach mniej znanym użytkownikom. Zygać się chcę od tego panienki.
Vesper masz mój głos.
Vesper masz mój głos.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- deszczowy
- Juventino
Może jeszcze nie rzygać, ale lekkie mdłości się czuje.oliver pisze:Widzę, że obydwoje na tym korzystacie Misiek jest szczęśliwy bo ktoś mu wchodzi w tyłek i dowartościowuje się przez neta, a Azrael trzymając się blisko Miśka zyskuje w oczach mniej znanym użytkownikom. Zygać się chcę od tego panienki.
Ewerthon, masz kreskę ode mnie.
- Azrael
- Juventino
Kolego, rozgryzłeś mnie. Na to właśnie liczyłem, żeby ktoś taki jak Ty stwierdził, że jestem "panienką", a od tego co tutaj piszę innych wzbierało na mdłości. To wszystko za cenę popularności w "oczach mniej znanych użytkowników". To był genialny plan, dopóki go nie zwietrzyłeś, spryciarzu!oliver pisze:Widzę, że obydwoje na tym korzystacie Misiek jest szczęśliwy bo ktoś mu wchodzi w tyłek i dowartościowuje się przez neta, a Azrael trzymając się blisko Miśka zyskuje w oczach mniej znanym użytkownikom. Zygać się chcę od tego panienki.

Proponuję czasami pomyśleć nad tym, co właściwie chce się przekazać światu.
- Juventino
to komuś się nie podobały moje dzieła?Radek_88 pisze:Spoleczenstwo ma juz dosc czytania ciagle jednych i tych samych wypocinAzrael pisze:Ja zgłaszam Pana Zambrottę - najlepszych wybitnych alfabetów nigdy za wiele! :CRadek_88 pisze:Przepraszam, ze wam przerywam, ale jakby ktos przypadkiem chcial wystartowac w kolejnej ankiecie to niech da znac w temacie. :oops:![]()

będziecie mnie zapraszać do 3. edycji, to się nie ugnę.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Yy. O czym Ty mówisz?Azrael pisze:Nie wiem jak Pan Zambrotta, ale ja jestem nieustannie w trakcie, w środku...szczypek pisze:Mam jedno niedyskretne pytanie. Azrael, Zambrotta jesteście po czy przed?
Mamo, jak idziesz do kuchni to zrób mu kanapki.pan Zambrotta pisze:będziecie mnie zapraszać do 3. edycji, to się nie ugnę.
ewerthon, głos.
- Azrael
- Juventino
No jak to o czym? Poczytaj klasyków. Pisałem oczywiście o wyuzdanym, brutalnie sadomasochistycznym, analnym seksie lesbijskim... 8)szczypek pisze:Yy. O czym Ty mówisz?Azrael pisze:Nie wiem jak Pan Zambrotta, ale ja jestem nieustannie w trakcie, w środku...szczypek pisze:Mam jedno niedyskretne pytanie. Azrael, Zambrotta jesteście po czy przed?