Forumowicz od A do Z - vol.2
- Azrael
- Juventino
Majos pisze:Czekamy, czekamy, bo to musi być interesujący alfabet.![]()
Nie wywierajcie na Koledze takiego ciśnienia, bo się chłopak "zepnie" w sobie. Poza tym wiadomo, że dwa najciekawsze, najlepsze alfabety już zostały napisane i to przez jedną osobę...FalsoVero pisze:No to może być jeden z najciekawszych alfabetów. Zobaczymy co wyskrobiesz powodzenia

Pozdrawiam!
- pan Zambrotta
- Juventino
Azrael pisze:Poza tym wiadomo, że dwa najciekawsze, najlepsze alfabety już zostały napisane i to przez jedną osobę...Nie ma co się porywać z motyką na Słońce! 8)

Za takie zdania to 'Qualitki' powinny być rozdawane natychmiastowo.
Oczywiście, jeśli miałeś na myśli moją skromną osobę. A w to głęboko wierzę!
- stahoo
- Juventino
Panie Misiu Zambrotta, "Azrael" to twoje drugie konto? 8) Bo czytam i wierzyc mi się nie chce ^^Azrael pisze: Poza tym wiadomo, że dwa najciekawsze, najlepsze alfabety już zostały napisane i to przez jedną osobę...Nie ma co się porywać z motyką na Słońce! 8)
- Azrael
- Juventino
Tak, jestem jedną i tą samą osobą. Aktualnie wziąłem swoje prochy i mogę się przyznać, że to wszystko to po prostu objaw schizofrenii. Wyluzujcie, bo jestem biednym i cierpiącym geniuszem... :płaczę: :Cstahoo pisze:Panie Misiu Zambrotta, "Azrael" to twoje drugie konto? 8) Bo czytam i wierzyc mi się nie chce ^^Azrael pisze: Poza tym wiadomo, że dwa najciekawsze, najlepsze alfabety już zostały napisane i to przez jedną osobę...Nie ma co się porywać z motyką na Słońce! 8)
Jeśli piszesz o skromnej osobie to chyba Cię z kimś mylę... Czy ja to ja?pan Zambrotta pisze:Oczywiście, jeśli miałeś na myśli moją skromną osobę. A w to głęboko wierzę!
Pozdrawiam!
- pan Zambrotta
- Juventino
Azrael nie wymienił "z nazwiska" tej osoby, choć 2 razy alfabet napisali <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i mnowo. Ale skoro mnie wymieniłeś (choć nie musiałeś!), to mam już dwóch fanów!stahoo pisze:Panie Misiu Zambrotta, "Azrael" to twoje drugie konto? 8) Bo czytam i wierzyc mi się nie chce ^^Azrael pisze: Poza tym wiadomo, że dwa najciekawsze, najlepsze alfabety już zostały napisane i to przez jedną osobę...Nie ma co się porywać z motyką na Słońce! 8)

EDIT:
deszczowy pisze:Jeszcze ja, jeszcze ja!!

TRZECH!
Ostatnio zmieniony 19 marca 2010, 15:28 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 2 razy.
- deszczowy
- Juventino
Jeszcze ja, jeszcze ja!!pan Zambrotta pisze:Azrael nie wymienił "z nazwiska" tej osoby, choć 2 razy alfabet napisali <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i mnowo. Ale skoro mnie wymieniłeś (choć nie musiałeś!), to mam już dwóch fanów!stahoo pisze:Panie Misiu Zambrotta, "Azrael" to twoje drugie konto? 8) Bo czytam i wierzyc mi się nie chce ^^Azrael pisze: Poza tym wiadomo, że dwa najciekawsze, najlepsze alfabety już zostały napisane i to przez jedną osobę...Nie ma co się porywać z motyką na Słońce! 8)
![]()
- Azrael
- Juventino
Mamy tylu pięknych królewiczów na tym forum, a korona tylko jedna. Potrzebna byłaby jeszcze jakaś forumowa królewna, która wybrałaby swego oblubieńca i raz na zawsze przesądziłaby kto jest najpiękniejszą duszyczką na tym naszym forumowym łez padole.
Pozdrawiam!
- deszczowy
- Juventino
Z braku laku proponuję przeprowadzić losowanie. Z sierotką. Na sierotkę proponuję wybrać Siewiera. Prowadzącym proponuję obrać <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> (to nie ja go tak nazwałem!), a w komisji nadzorujące posadziłbym Oskara, madmo i samego siebie. Co myślicie?Azrael pisze:Mamy tylu pięknych królewiczów na tym forum, a korona tylko jedna. Potrzebna byłaby jeszcze jakaś forumowa królewna, która wybrałaby swego oblubieńca i raz na zawsze przesądziłaby kto jest najpiękniejszą duszyczką na tym naszym forumowym łez padole.
Eee, to oklepane. A może by tak balotaż? Albo kamienowanie? Kto przeżyje zgarnia całą pulę. Hmm?Azrael pisze: Eee, to ja już myślałem raczej o jakiejś debacie. Kwestia bardzo modna ostatnimi czasy. Potem można by zorganizować wybory...
Ostatnio zmieniony 19 marca 2010, 16:27 przez deszczowy, łącznie zmieniany 2 razy.
- Azrael
- Juventino
Eee, to ja już myślałem raczej o jakiejś debacie. Kwestia bardzo modna ostatnimi czasy. Potem można by zorganizować wybory...deszczowy pisze:Z braku laku proponuję przeprowadzić losowanie. Z sierotką. Na sierotkę proponuję wybrać Siewiera. Prowadzącym proponuję obrać <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> (to nie ja go tak nazwałem!), a w komisji nadzorujące posadziłbym Oskara, madmo i samego siebie. Co myślicie?Azrael pisze:Mamy tylu pięknych królewiczów na tym forum, a korona tylko jedna. Potrzebna byłaby jeszcze jakaś forumowa królewna, która wybrałaby swego oblubieńca i raz na zawsze przesądziłaby kto jest najpiękniejszą duszyczką na tym naszym forumowym łez padole.
- Juventino
Głupie. Bo nie ma roli dla mnie.deszczowy pisze:Z braku laku proponuję przeprowadzić losowanie. Z sierotką. Na sierotkę proponuję wybrać Siewiera. Prowadzącym proponuję obrać <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> (to nie ja go tak nazwałem!), a w komisji nadzorujące posadziłbym Oskara, madmo i samego siebie. Co myślicie?Azrael pisze:Mamy tylu pięknych królewiczów na tym forum, a korona tylko jedna. Potrzebna byłaby jeszcze jakaś forumowa królewna, która wybrałaby swego oblubieńca i raz na zawsze przesądziłaby kto jest najpiękniejszą duszyczką na tym naszym forumowym łez padole.
Widać ktoś stwierdził, że nie jesteś ani mądry (najmniej istotne), ani ładny, ani fajny... :Cstahoo pisze:Głupie. Bo nie ma roli dla mnie.deszczowy pisze:Z braku laku proponuję przeprowadzić losowanie. Z sierotką. Na sierotkę proponuję wybrać Siewiera. Prowadzącym proponuję obrać <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> (to nie ja go tak nazwałem!), a w komisji nadzorujące posadziłbym Oskara, madmo i samego siebie. Co myślicie?Azrael pisze:Mamy tylu pięknych królewiczów na tym forum, a korona tylko jedna. Potrzebna byłaby jeszcze jakaś forumowa królewna, która wybrałaby swego oblubieńca i raz na zawsze przesądziłaby kto jest najpiękniejszą duszyczką na tym naszym forumowym łez padole.
- Juventino
Ty możesz robić za... hmm...stahoo pisze:Głupie. Bo nie ma roli dla mnie.deszczowy pisze:Z braku laku proponuję przeprowadzić losowanie. Z sierotką. Na sierotkę proponuję wybrać Siewiera. Prowadzącym proponuję obrać <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> (to nie ja go tak nazwałem!), a w komisji nadzorujące posadziłbym Oskara, madmo i samego siebie. Co myślicie?Azrael pisze:Mamy tylu pięknych królewiczów na tym forum, a korona tylko jedna. Potrzebna byłaby jeszcze jakaś forumowa królewna, która wybrałaby swego oblubieńca i raz na zawsze przesądziłaby kto jest najpiękniejszą duszyczką na tym naszym forumowym łez padole.

- pan Zambrotta
- Juventino
Odpowiedziałbym Ci coś, ale pewnie mama już kontroluje, czy nie czytasz brzydkich słów w Internecie:szczypek pisze:Mam jedno niedyskretne pytanie. Azrael, Zambrotta jesteście po czy przed?
Aha, i to ja pytam, nie moja mama.

:C