LE (1/8) [2]: Fulham 4-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2010, 20:05

KU-bra pisze:Brawo Kanwarooo! Świetna obrona, szkoda tylko, że Fulham strzeliło...

A co do jego faulu, żółta jak najbardziej, ale czerwona?! Skąd,jak, za co?! Faul taktyczny na żółtko... :
Wydaje mi sie ze byl ostatnim obronca stad czerwo. Tak czy inaczej sam sie prosil juz wczesniej przy roznym pchajac kolesia niczym Superman.

Jak walili po slupkach i poprzeczkach to myslalem ze mamy farta, niestety skonczyl sie 2 min pozniej.

Dobrze ze Chimenti wyciagnal wolnego i ze wogole broni znosnie bo inaczej bylby juz placz i zgrzytanie zebow..

Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2010, 20:05

Mam dziwne wrażenie, że sędzia dzisiejszego meczu bardzo nie lubi Juventusu. Być może to ma być jego prywatna krucjata po tym jak Inter wyeliminował Chelsea...

Pierwsze bramka dla Fulham jak dla mnie po ewidentnym faulu Zamory na Cannavaro. Żaden sędzia w serie A nie puściłby po tym zagraniu grę. Myślę, że nawet w LM większość arbitrów przerwałaby grę. Myślę, że Fabio był mocno zaskoczony gdy po pięknej wywrotce, zawodnik Fulham jak gdyby nigdy nic grał dalej. Czerwona kartka dla Fabio też mocno kontrowersyjna. Ciężko stwierdzić czy w ogóle miał miejsce w tej sytuacji faul. Ogólnie większość zagrań naszych graczy w oczach sędziego kończy się naszymi przewinieniami, a piłkarze z Londynu mocno nas obijają bez konsekwencji. Taka jest moja mooocno subiektywna opinia.

A tak bardzo liczyłem na ładny mecz w naszym wykonaniu. Chwilami gra - Camoranesi-Diego-Candreva ze wspomagającym Melo, Sissoko i wykańczającym Trezeguetcie, zapowiadało się pysznie. Niestety skończyło się na "błędach" naszej kulawej formacji obronnej.

Obrona w wykonaniu: Hasan-Zebina-Zdenek-Grosso z Chimentim na bramce i arbitrem sędziującym "pod Fulham", nie zapowiada niczego dobrego, ale mimo wszystko jeszcze wierzę w awans Juventusu. Liczę na Davida i jeszcze jedną bramkę dla Juve w drugiej połowie.

Pozdrawiam!
rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 18 marca 2010, 20:06

super ktor wykrala karnego.. masakra sie dzieje;d

FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2010, 20:07

Zaal!! Tyle nas widziano w LE

Obrazek
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

OMG niech mnie ktos obudzi....

Alexis93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Karny i 3:1, obawiam się ze to koniec.

Juventus na zawsze!
Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 18 marca 2010, 21:03

Z europejskich pucharów odpadła ostatnia włoska drużyna...
Brak mi słów...
niestety wynik idzie w świat
i nikt nie będzie zwracał uwagi, że nasza obrona składała się z Hasana-Zebiny-Prawie Canny i Grosso, a z tym czymś to ciężko
powalczyć. szkoda czerwonej kartki fabio, myślę, że to ustawiło mecz pod Fulham...sędzia niestety jest bohaterem tego spotkania.
Ostatnimi miesiącami Juventus mnie psychicznie wykańcza...

ketraB

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 marca 2010, 21:06

co tutaj pisać...?

Szmaciarstwo

wstyd... żenada... to ma być Juventus?

Chłopcy do bicia!

Cała drużyna potrzebuje nowego zarządu, w zasadzie łatwiej wymienić czego nie potrzebuje: Stadionu, siedziby - to już jest... reszta do piachu...

eslk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 marca 2010, 21:06

Jesteśmy w tym sezonie ciency jak barszcz i trzeba się z tym pogodzić. Kolejna upokarzająca porażka.

Nietrafione transfery + odejście kilku ważnych/solidnych piłkarzy (Nedved, Zanetti) + przygotowania przedsezonowe Ferrary = przepotężny Juventus.

Po serii kilku niezłych meczów (a i tak ledwo wygranych), pod wodzą Zac, w ostatnich dwóch spotkaniach pokazaliśmy, że to był raczej wypadek przy pracy.

Czerwona kartka dla Cannavaro z pewnością bardzo pomogła dzisiaj rywalom, no ale nie oszukujmy się, skoro Siena wbija nam spokojnie trzy bramki, to Fulham też jest to w stanie zrobić.

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 18 marca 2010, 21:10

Banda cholernych nieudaczników przynosząca klubowi wstyd przy każdej możliwej okazji. Kryzys na miarę tego sprzed dziesięciu laty. Tyle, że tutaj to nie jest kwestia jednego sezonu i zmiany trenera. Pozostaje jedynie zaorać, wyprzedać, pozwalniać, naprawić boisko w tym %$%&*# Vinovo i budować od nowa.

calma calma
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 18 marca 2010, 21:22

Basta! Basta !! Basta !!!
Ileż można razy być ośmieszanym ? Niech ten sezon już się kończy, a w między czasie niech bla-bla-nka i resztę nieudaczników spotka jakieś zło!
To dzięki nim mamy dzisiejszy Juventus jaki mamy, to co było piękne, zniszczyli, zapisujemy się do historii w negatywny sposób, jesteśmy pośmiewiskiem Włoch i nie tylko...
Nigdy, ale to nigdy nie chce już oglądać tych cieniasów jak Chimenti, Grygera, Melo i reszty, nawet Diego. Po co nam gracz, który zabłyśnie raz na 10 spotkań ? Nam potrzeba kogoś kto poprowadzi grę, taki przywódca jak Nedved.
Niech kibice we Włoszech rozwalą ten syf cały, jedynie teraz oni mogą coś zdziałać.

matthb

Juventino
Juventino

.dupa
Ostatnio zmieniony 18 marca 2010, 21:25 przez matthb, łącznie zmieniany 1 raz.

matthb

Juventino
Juventino

kurrrrrrrwa ten sędzia to chyba ma problem z oczami!!!
Jak ten zac zostanie to sie chyba pochlastam. Mamy szanse wyciągnąc Prandelliego ale założe sie ze nasz genialny zarząd powie że Zac jest swietnym fachowcem a fulham to drużyna z najwyższej połki .

Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2010, 21:25

Gdy Canna dostawał (niezasłużoną moim zdaniem) czerwoną kartkę już byłem pewny że jeśli nic nie strzelimy to mamy przegwizdane (swoją drogą sędzia mnie dzisiaj wnerwiał wybitne). Skończyło się jak skończyło i mam tylko jedno do powiedzenia ... siamo sempre per voi, non vi lasceremo mai ! Trzeba się skupić na lidze i walczyć o 4 miejsce, staram się być optymistą...

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2010, 21:26

za co Zebina dostał czerwoną kartke?? jak to za co za darmo!!! :rotfl:

Zablokowany